שביתה

the last anigma

New member
את"א... נכון לעכשיו כן....

אני מאוד מקווה שהשביתה תיארך מס' ימים למרות שלא נראה ככה. אנחנו זקוקים לחופשה שלא היתה לנו....

כן שובתים, לא שובתים - שיחליטו כבר!

אצלנו אין אגודת סטודנטים בסמינר הקיבוצים, אבל בימים האחרונים עברו הודעות במערכת הודעות של הסמינר שרוצים כן לשבות ובמקביל נשלח ממנכ"ל המכללה מכתב במייל שאומר שמבחינתם אין שביתה ושזה ייחשב כיום לימודים רגיל. אז מה עושים- לא יודעת אם ללכת או לא? מפחדת לבוא ולהיות היחידה או בין היחידים ולהיחשב כבוגדת בשביתה, ומפחדת לא לבוא ולגלות שכן היו כאלה שבאו ואז זה ייחשב כחיסור. מה הייתם עושים?

ChilD SouL

New member
יש לי דזה ווה.../images/Emo67.gif

בכל אופן, אני מתכוונת לישון. לא ישנתי מיום חמישי בשעה 2 בצהריים, עכשיו תחשבו אתם כמה שעות זה... והלילה עוד ארוך.

@יעל@

New member
גמני רוצה להגיב../images/Emo70.gif

מצידי שתהיה שביתה רק מחר! רק מחר! אני לא לומדת שני שלישי, ואז אני חוזרת רק ברביעי ואז שוב לא לומדת יום חמישי... אחח איזה כיף להיות סניף של בר אילן

@יעל@

New member
אבל מצד שני ממילא הלימודים מתחילים

באשקלון ביום שני

ChilD SouL

New member
מסתמן שיבטלו את השביתה.../images/Emo46.gif

נו. שיחליטו כבר, ראבק. אנשים לא ישנו יומיים וחצי וצריכים לדעת אם לקום מחר מוקדם או אפשר לישון.

unholy

New member
מוות

שואה! הרס! ביטלו את השביתה מחר...10 בבוקר...חדר אנא ערף...ארז מתחיל שנה שניה:(

ChilD SouL

New member
../images/Emo7.gif

ואני בניתי לישון אחרי שלא ישנתי יומיים וחצי. אלוהים יודע איך אני אקום מחר ב7 בבוקר ואלמד עד 6. בא לי להתפגר.

unholy

New member
אני תכננתי להשאר בבית

לישון! ולתקן מחשבים שדחיתי מהתקופת מבחנים! ו...ועכשיו אני צריך ללכת ולשמוע על כל'מני דברים פיסיקליים אלקטרוניים! למרות שמחר דווקא יום יחסית כיף (פרט לעובדה שמסיימים ב-3=\ בהצלחה לכל המסכנים שמחר צריכים ללכת לאוניברסיטה שזה בעצם... כולנו=\ :( יולי תמיר:2 תמיד ידעתי למה אני מתנגד אליה:mad:

../images/Emo36.gifבוטלה השביתה../images/Emo26.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איתם !!!!!!!!!!!!!!!! $%^$&^&*)

שמעתי שבוטלה השביתה

האם זה נכון? ואם כן אז על מה ולמה? קיוויתי שהיא תמשך עד יום שלישי

למעלה