שביתה

../images/Emo36.gifשביתה../images/Emo26.gif

איפה אתם לומדים ? האם יש אצלכם שביתה? מה אתם מתכוונים לעשות ביום הזה ?
במכללת אשקלון, קיבלתי מייל מיו"ר האגודה שלנו שאומר שיש שביתה ממחר... לצערי (או לשמחתי?
) אני גם ככה לא לומדת מחר אבללללל אני מממש מקווה שהשביתה תמשך עד ליום ג' .. (יום שני יש לי בוחן שלא למדתי אליו וגם אין לי זמן ללמוד אליו כל כך
) יום שלישי יש לי עבודת הגשה באנגלית שאני דוחה ודוחה ודוחה ..........) מה איתכם ?

ViolSastrad

New member
אני ראשון! ../images/Emo8.gif

איפה אתם לומדים ? את"א
האם יש אצלכם שביתה? נו ברור!! זה את"א, למרות ששמעתי שמנסים לבטל את השביתה
מה אתם מתכוונים לעשות ביום הזה ? לנסות להשתלט על העולם!!!
, אבל אין לי מספיק ציוד ואנשים, אז אולי אחכה לפסח. כנראה שאסתפק באגירת אנרגיה לסמסטר הבא... (שינה שינה... מנוחה קצת אחרי... ואז עוד שינה

gilad269

New member
אכן שביתה

לומד במכללה למנהל. לא נראה לי שיש אצלנו שביתה,אבל גם לא לומד מחר. מתכנן מחר אחרי העבודה,לנוח בבית כי אני חולה. גם אני ישמח אם השביתה תמשיך ליום שלישי

gilad269

New member
תודה

ומה אני שומע עכשיו: מחר לומדים. יולי תמיר עשתה כישוף וביטלה תשביתה. ולמה לי נראה ששום דבר חדש אין כאן. שוב הבטחות,הבטחות,הבטחות

noyale21

New member
../images/Emo41.gif

לומדת באת"א (משפטים). בין כה לא לומדת מחר אבל בעקרון אם תהיה שביתה, היא בהחלט כוללת את את"א ואת הפקולטה שלי. מתכננת לנוח ולהתארגן לקראת הסימסטר. מקווה שגם ביום שני תהיה שביתה...

כבשה200

New member
וזה מה שכתוב באתר של חיפה

הלימודים והפעילות האקדמית יתקיימו כסדרם הנהלת האוניברסיטה מכירה בזכותם של הסטודנטים להביע מחאה,אך לא תוכל להשלים עם הפרות סדר ושיבוש החיים בקמפוס. האוניברסיטה תעשה הכל על מנת לאפשר לסטודנטים המעונינים ללמוד לעשות זאת. האוניברסיטה מצדה מבהירה שהלימודים והפעילות האקדמית מתנהלים כסדרם. אז מה? ללכת או לא??

ChilD SouL

New member
לא.

בתור סטודנטית באונ' חיפה, גם בשביתה האחרונה פרסמו את אותם הדברים ולי עוד הייתה בחינה באותו היום - אפ'חד לא הלך, הבחינה התבטלה. זה שכתבו את זה - סבבה בשבילם, אבל הלימודים לא יתקיימו כי פשוט לא יכניסו אותך לשערי האונ'. תשארי בבית, המלצה שלי - סמכי עליי.

יש לי עבודות להגיש...

אני אמורה להגיש 2 עבודות ביום ראשון (אחת נוספת דחו ליום שלישי למרבה השמחה) ומאז שהודיעו על השביתה אני מודאגת: מה יקרה אם לא יתנו לי להכנס ולהגיש - האם תהיה הארכה למועד ההגשה? או שהמרצים יכולים לטעון שלא הגשתי ולהכשיל אותי? אני לא מצליחה להבין שום דבר בנושא הזה מההודעות של אגודת הסטודנטים על השביתה.

לדעתי, אם יש שביתה אז

לא רציך להגיש עבוות, לא???? מה קורה אם אמור להיות לי בוחן ביום שני ??? יהיה???

לדעתי, אם יש שביתה אז

לא רציך להגיש עבוות, לא???? מה קורה אם אמור להיות לי בוחן ביום שני ??? יהיה???

TheMafia

New member
באוניברסיטה העברית:

ציטוט מאתר האגודה: "מיום חמישי, אגודת הסטודנטים מודיעה כי ביום ראשון לא ייפתח סמסטר ב ולא יתקיימו לימודים . השביתה תתקיים במקביל בכל האוניברסיטאות והמכללות ברחבי הארץ. החל מהשעה 07:00 בבוקר שערי האוניברסיטה יהיו סגורים והסטודנטים מתבקשים שלא להגיע כלל לקמפוסים. ארגון המרצים הודיע כי הוא תומך בשביתה וכי חבריו לא יגיעו לכיתות ולא יקיימו שיעורים. מבחנים יתקיימו כרגיל והאגודה תאפשר כניסה של נבחנים לקמפוס. " *ועידכון טרי: "הודעה סופית בעניין השביתה תתפרסם בשעה 20:00."

unholy

New member
ברוך השם יש שביתה

אם לא הייתה הייתי מת...להתחיל שוב סמסטר...כשחרפת הסמסטר הקודם יושבת לי על הראש...זה לא נתפס מה גם שאני מתחיל שנה ב':| וזה כזה:| אני כבר גדול! ואשכרה מתחיל קורסים שיש סיכוי שאני אתעניין בהם! אז...כאילו! ייאי! קיצורP: אני אנצל את זה לסדר כל'מני סידורים שנשארו לי + לסדר את החדר ולקנות קלסר לשנה החדשה...אולי גם עטP:

למעלה