סקר

• פותח הנושא pdib
  • פורסם בתאריך

pdib

New member
בנוגע לבג"ץ,

איך נחליט מתי בג"ץ פוסק אמת ומתי הוא פוסק שקר? אני חושב שבג"ץ מוגדר ככה שהוא תמיד פוסק אמת , לא? אחרת אנחנו נתקלים בבעיה. בכל זאת צריכה להיות הסכמיות סביב הפסיקות של בג"ץ. בנוגע לאדמות: באופן כללי המדינה יכולה להפקיע אדמות של אדם לצרכיה. לדוג' שר התחבורה יכול להפקיע את האדמה השייכת לך, שנמצאת מתחת לחלון שלך, כדי לבנות שם מסילת רכבת, ואתה לא תוכל לעשות כלום בנדון. האם זה צודק? לא בטוח. לכן, יכול להיות שמה שנעשה לפלשתינים בנושא האדמות בהחלט לא צודק ולא מוסרי, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהם לא רוצים ולא ירצו אותנו כאן, ולא יסכימו להתחלק עמנו בשטח מדינת פלשתין שהם סוברים שהוא צריך להיות בשליטתן המלאה. בנוגע לשואה: שים לב איך פילסת את דברי. מה שאלתי אותך, ולאיזה כיוון הזזת את השאלה... ד"א, השאלה שלי עדיין עומדת על תילה ללא מענה ...

פרצלה

New member
גם לי גזלו קרקע

עלמנת לסלול שם כביש. לא ראיתי אותך בא להפגין בשבילי צבוע אחד.

הצביעות היא אמא שלך

אם מישהו בא וגזל לך קרקע, בלי פיצויים ואפילו בלי התרעה, סתם באו והקימו גדר שאינה מאפשרת לך לגשת אל אדמתך הפרטית, אז אני בהחלט מתנגד לזה, בדיוק באותה מידה שאני מתנגד לגזל האדמות של הפלסטינים. איזו "צביעות" ראית כאן? ואיך כל הסיפור הזה מתקשר לשואה? עדין לא הסברת

../images/Emo6.gif חחחחח! אתה, הקומוניסט, מדבר על

גזל אדמות? הרי האחים שלך, הקומוניסטים, גזלו מליוני קילומטרים מרובעים של האדמות מהאיכרים בכל רחבי רוסיה והמושבות שלה באירופה המזרחית ללא שום תמורה וללא שום הסבר. אז אתה מזיל דמעות תנין על כמה דונמים? הרי האיכר שאדמתו נלקחה קיבל פיצוי כזה שיוכל לקנות וילה ברמת-אביב. על מה כל המהומה? אומנם, מדינת ישראל לא תמיד מכבדת את קדושת הרכוש הפרטי אך זה קורה מדי פעם גם כלפי האזרחים היהודיים. הסיבה היא לא "הקונספיראציה הציונית" אלא החקיקה הלקויה בתחום קרקעות.

פרצלה

New member
לא נכון

הצביעות היא לא אמא שלי. אמא שדלי נפטרה והצביעות דווקא חיה וקיימת.

ברור שדמוקרטי

הדמוקרטיה היא מעל הכל. כל שלטון אחר, גם אם יהיה יהודי, נוצרי או מוסלמי, לא שווה להצביע עבורו.

למעלה