אנשים!

Tinke®Bell

New member
שאלה טובה.

באמת לא בועטים בכלבים. ואני אישית לא בועטת בבנים ולא מרביצה להם... יש לי טכניקות משלי

Mooa-Numi

New member
למשוך להם חזק חזק עד שהם נותנים

לי קולה.
ולא בועטים בכלבים!!!

Tinke®Bell

New member
לצבוט אותם בלחי

זה תמיד עובד,עד כמה שזה נדוש.. אה כן,וגם כאפות
לפני כמה זמן ילד מהכיתה שלי ממש עיצבן אותי אז נתתי לו כאפה וכל הלחי שלו הייתה אדומה איזה שעתיים..
מסכן,דווקא לא כל כך הגיע לו..

../images/Emo3.gif זה אמור ל....

אנשים כל האימרות האלה יורדות איכשהו על מישהו או משהו !! זה לא רציני... אני לא בועטת בכלבים וגם בקושי מתקרבת אליהם !! וגם בבנים לא !!

Tinke®Bell

New member
הם דורשים את זה.

פעם ילד אחד בעט בי מול המורה לאנגלית אז אני הסתובבתי עם הגב אל הכיתה ועשיתי את עצמי בוכה ורצתי לשירותים של הבנות,וחברה שלי רצה אחריי ושואלת אותי בדאגה אם אני בסדר,ואני מתחילה להתפוצץ מצחוק והיא מתחילה להרביץ לי..
אני המוכה כאן!

ווווווופס !!

תקשיבו, יש לי גם צ´אט שאני מנהלת אותו פה בתפוז ואני זו שכתבתי פחחחחח ולא שמתי לב לשם שיצא לי ! אל תחשוב שזו התנשאות זה פשוט בגלל הצ´אט... טוב ביי!! ו....

Mooa-Numi

New member
אוקיי יעל די כבר!..

את לא יכולה להכריח אף אחד לעשות מה שבא לך, וגם נדנוד איןסופי לא יעזור. ועל אחת כמה כמה (אמא?) לא לפתוח על זה 20 הודעות

מה לעשות

שאני מחוברת אני לא יכולה לעשות דוליז אני אני משועממת ואין לי מה לעשות חוץ מלהגיב ולהגיד להכנס לצאט אז אל תגידי שאני לא מנסה אז מה לעשות אני עקשנית!!!!!!!!

אוקיי אני משתדלת לא...

לא להגיב להודעות כאלה, אבל הפעם זה היה דורש- גט אה לייף!!

חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אוי דיייייייייי קרעת אותייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!
אני לא יכולה להפסיק לצחוק!!!!!!
איזו אימרה מפגרת! מיי גוד! מי בועט בכלבים?!
ובבנים!!?!?
די די איזה טמטום.. זה מהטמטום הזה שהוא כל כך טיפשי - עד כדי גיחוך אז את פשוט מתחילה לגחך ולא מפסיקה דאממממממממ..... איזה צחוקים איתך! אני אשלח את זה לכל הרשימת ICQ שלי עכשיו.. נראה מה יגידו.. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה