אנשים!

הממממ... ../images/Emo87.gif

לא רציתי לפתוח על זה הודעה חדשה, אבל יש לי בייס חדש של אמו קיס. לא אני עשיתי, כמובן, אני לא מספיק מוכשרת, אבל שיפצתי את הצבעים שלו שהיו קודם באיכות גרועה (אווווווו....). מצאתי אותו באיזהו אתר... מקווה שתאהבו, אפילו שהוא לא משו

מה דעתכם(לא דולי!)../images/Emo35.gif

זו לא דולי... אוקיי חבר‘ה, יש לי שאלה שממש לא קשורה ! אני (שני) בכיתה ו‘ ויש לנו מסיבת סיום וכל זה... ואנחנו בהמון חזרות !! וכל מי שרצה יכל לעצב הזמנה למופע סוף שנה שלנו... ואני הכנתי !! רציתי לשמוע את דעתכם הכנה בלבד על ההזמנה !! אל תתייחסו לכמות הדיו... זה לא נורא !! אז..... מה דעתכם?? שימו לב: הילדים יכלו רק לעצב את ההזמנה ואין לנו שום קשר לתוכן ההזמנה !! תנו תגובות על העיצוב- לא על הטקסט !! ו....

ChocolateGirl

New member
לדעתי יפה מאוד...

אני לא יודעת מה יש בטקס שלכם, אבל... אני חושבת שאולי כדאי לשים דולי שקשורה לטקס איכשהו...
אם זה אפשרי כמובן...
ואם לא אז תשאירי אותה... אבל חוץ מזה... מקסים

תודה !!

בסוף עושים בחריות איזה לוקחים... הלוואי שייקחו את שלי !! אלה שראיתי בינתיים לא היו מועצבות ממש יפה...!! בובה מתאימה- מממממממ הטקס די כללי... אם מישהי מוצאת בובה שמתאימה לסיום... שתשרשר לכאן !! כניסה למופע- נראה לי שהמופע לא יהיה פתוח לקהל...
אחרת, הייתי מזמינה את כווווווווולכן !!

תודה ! ו...

תאמינו או לא אבל... כמעט בטוח שלוקחים את מה שהכנתי ! א-זה הכי נוח לשיכפול ב-אף אחד בכיתה שלנו אני היחידה שמבינה בגרפיקה ! ג(אין קשר..)-הילדים בכיתה שלי לא יודעים לשמור בובה בדולימייקר !! מה ציפתם שיצא מכל העיניין?! ו... האחרים הכינו את ההזמנה ביד !! לא במחשב... איזה ע(א?)נתיקות.... בכ"א (בכל אופן) תודה על העזרה והרעיונות!! שירשרו לי פה בובה ממש מתאימה אבל יש בעיה..! אני לא יכולה להכניס אותה כי ראיתי אותה רק היום אחרי שכבר הגשתי את ההזמנה...! (אולי ייתנו לי לתקן?!)

למעלה