אולי הפעם ...

טל עדתו

New member
../images/Emo36.gif אולי הפעם ... ../images/Emo26.gif

שאלתי את זה כבר אבל לא ממש ענו לי... אז אני אשאל שוב... אני מתחילה עם הקניות לקראת הגיוס (אני מתגייסת עוד שלושה שבועות לקרבי), השאלה היא מה לקנות חוץ מביגוד??? אמרו לי לקנות ביגוד - גופיות, חולצות גרביים וכ´ו... מה עוד צריך לקנות? מה מומלץ? יש דברים שאני צריכה לקנות בריקושט? או שממש לא צריך כלום חוץ מביגוד? ועוד טיפים ורעיונות יעזרו מאוד!!! טל, 22 יום לגיוס.

Yuv@l

New member
כלום!, כל החברים שלי שהתגייסו אמרו

שלא צריך כלום, הכל מקבלים ואם חסר משהו אז כדי להשלים אח"כ ולא לקנות במאות שקלים לפני, מה שכן צריך זה תיק ומנעולים, חוץ מזה מקבלים הכל לפחות ככה הבנים.

~Divine~

New member
טל חומד...../images/Emo8.gif

היי סופר גירל (תנחשי מי אני? רמז= למדתי איתך... באותה הכיתה,הב הב) לאן בסוף את מתגייסת? את הולכת לקורס קודם או לטירונות? עכשיו כמה טיפים : תיראי בבקו"ם הבנות לא מקבלות ציוד כמו הבנים(הרבה גרביים תחתונים וכו´) חשוב לדעת אם את קרבית או לא... בכל אופן, תיקני גרביים זולות בצבע לבן או שחור,המון תחתונים וחזיות, הרבה גופיות לבנות (עכשיו חורף אז עדיף עם שרוול ארוך) שיהיו לך נעליים שחורות כיסוי לדיסקית(לרוב האנשים, המתכת שלה עושה פריחה) שאקל ומנעולים, זה מאוד חשוב. רצוי שתבקשי את הדברים האלה מאנשים שיש להם והם לא צריכים אותם, לא להתחיל להשתולל בקניות זה הרבה כסף, ותמיד אפשר לסדר "קומבינות" (מנסיון). שיהיה לך גם מי פנים (החצ´קונים משתוללים בצבא) כלי רחצה (בבקו"ם מקבלים 2 תיקי רחצה שזה מצויין)+הרבה סכיני גילוח! וגם תביאי כל שבוע גליל נייר טואלט, כי לא תמיד יש ואז נתקעים
אל תמהרי להצר את מכנסיי ה- א´ שלך, כי יש הרבה פריסות(שזה מורכב מלחם ושוקולד= תיזהרי!!!! ) תנסי גם לא ללכת הרבה לשק"ם וכמו שאני מכירה אותך, יש לך חולשה לקנות שטויות. ממממ...זה בעיקרון הכל. אם יש לך עוד שאלות תתקשרי אליי. אני מאחלת בהצלחה! יהיה לך כיף..ולא צריך לדאוג, הכל תלוי בגישה שלך לדברים. אוהבת .י.

nitz

New member
ציוד לטירונות

הכי פשוט - תכנסי לכל סניף של ריקושט ויש להם שמה דף מודפס עם כל הציוד שצריך לקנות לטירונות... אבל בכל זאת הנה מס´ עצות - אם זאת תהיה תקופה קרירה ואת סובלת מקור מאוד מומלץ: * שקיות חימום, כפפות , כובע צמר וצעיף שחורים כמובן (לפעמים מרשים גם בטירונות להשתמש בהם...). *עדיף לבוא גם אם שק שינה וסדין - לשים את הסדין על המזרון הצבאיח ולהתכסות בשק שינה - כי ממש ממש לא ממולץ לשון עם הסמיכות הצבאיות! * כפכפים למקלחת - שהרבה שוכחות להביא (פשוט כי אסור לגעת ברצפה המטונפת של המקלחות הצבאיות ברגליים יחפות) לבנות בהם לא נותנים הרבה בבקו"ם - רק טלכרד, 100 ש"ח , כל מיני ממתקים ודיברי בנות למינהם ... אז בהחלט לא לסמוך על זה ....

למעלה