made in china

New member
את לא מקשקשת, אני מסכימה...

הכל עובד לפי מה שבאופנה- יש את הפופ ויש את הניו מטאל, וזה מה שהולך עכשיו. אז לאמנים שרוצים ללכת עם הזרם של המוזיקה העכשווית חייבים להתאים את עצמם לאחד מהסגנונות האלה, וזה גם מה שקורה, לצערנו.. ארוסמית' החליטו לעשות קליפ מלא בבחורות בביקיני, וזאת רק דוגמא אחת...

whatever4

New member
קודם כל

אני בת, שנית כל אני מכירה את בון ג'ובי כי אח שלי שומע אותו ואני תמיד יורדת עליו בגלל זה......כי לפי דעתי אין לו מוזיקת רוק טובה. ובקשר ל"לפי השיחות והדיבורים שלך בלה בלה בלה בלה..." אתה לא מכיר אותי אז עדיף שלא תגיב....

תראי בואי אני ילמד אותך משהו...

יש משפט כזה: על טעם ועל ריח אין מה להתווכח... מוכר נכון? אוקיי אז ככה... אמרו פה שאין להקות רוק טובות בארה"ב ואני רשמתי רשימה של להקות שמוערכות מאוד בקרב אוהבי רוק בעולם... על זה אין מה להתווכח נכון?... המון אנשים מעריכים את בון ג'ובי כאחת מהלהקות המובילות של הרוק בשנות השמונים ומעריכים אותם על היותם קיימים ופעילים עד היום... כמובן שיש את האנשים שלא אוהבים את בון ג'ובי כמו שיש לכל להקה... אבל בכל זאת בון ג'ובי נחשבת ללהקת רוק מוערכת ואפשר להכניס אותם לרשימה של: "להקות רוק טובות מארצות הברית"... ואני מצטער אם העלבתי או שנשמעתי תוקפני...

amirk25

New member
צודק בקשר לבון ג'ובי

בון ג'ובי היא ללא ספק להקה שהיתה פעם מצויינת , וכיום לאחר שכבר הסגנון שלהם יצא מאופנה הם עברו לפופ מביש. למי שרוצה, נסו את השירים הבאים שלהם: Livin' on a prayer you give love a bad name born to be my baby in and out of love ועוד רבים וטובים.... ואם כל זה אני מסכים שמארה"ב יש מוזיקה מצויינת, ואני אוהב כמעט את כל הלהקות שנרשמו בהודעה מקודם, כולל כמובן את נירוונה.

הממ אמרתי שאני לא יודע איזה מוזיקה

בדיוק יש בארה"ב... כאילו אם אני מכיר להקות אבל אנל'א יודע שהם משם.. חוצמזה רוב המוזיקה שאני אוהב זה מבריטניה.. אבל כל הגראמי הזה זה סתם מוזיקות די גרועות.. ודברים כאלה.. חח ותודה על ההסבר עם הדגלים :)

whatever4

New member
אתם צריכים להבדיל

בין מוזיקה ממוסחרת לבין מוזיקה שהיא.... לא ממוסחרת. המוזיקה של בריטני (אם אפשר לקרוא לזה ככה בשל העובדה שהיא בכלל לא עושה את המוזיקה שלה!) היא ממוסחרת בגלל שהיא נוצרה רק כדי למכור וכדי להרוויח כסף, בעוד שהמוזיקה של נירוונה לא ממוסחרת. קורט לא כתב כדי למכור או כדי להרוויח כסף, רק אחרי שנירוונה הצליחו אז מיסחרו (בעיקר mtv) את הלהקה אבל לא את המוזיקה. כמו שאמרו קודם חולצת פלאנל נמכרה בהרבה כסף ואני בטוחה שגם ייצרו יומנים חולצות וכו'...

חח ../images/Emo6.gif

אני מעדיפה להיות בתקופה שהמוסיקה שאני אוהבת היא לא באופנה, ככה אף אחד לא חושב שאני אוהבת את המוסיקה כי היא "באופנה", ואני גם לא משלה את עצמי.

מה אכפת לך אם זה באופנה או לא ?

מה זה משנה אם זה באופנה או לא , אם אני אוהבת את זה ממש לא איכפת לי אם זה כן באופנה או לא . מה איכפת לך אם אנשים אחרים חושבים שאת עושה את זה בגלל שזה באופנה? את אוהבת את זה.

made in china

New member
יו-הו, צ'מעי משהו...

נירוונה היו אין|סהדגש|. הגראנג' היה אופנתי, בדיוק כמו הניו מטאל, הפופ והמזרחי(
) אצלנו, ובני נוער הלכו עם הזרם וממש התלהבו מזה, כנראה. מה הולך היום? ביקיני, סיליקון, קול יפה וחברת תקליטים שמעצבת את המוזיקה לפי האופנה הנוכחית. אולי זה לא לטעמנו, אבל מי יודע, אולי בעוד עשרים שנה אנשים יגידו "היי, לא העריכו נכון את בריטני..", למרות שאני בספק. נירוונה, כמו שתום אמר, הראו לנוער צד אחר של מוזיקה, משהו יותר פרוע וחופשי, שכנראה נכנס די חזק לאופנה באותה התקופה. אני בטוחה שלא כל המעריצים שנכחו בהופעות שלהם ידעו על מה הם מדברים בשירים, אלא ידעו שזה ממאאאגניב וזה אין וזה גיטרות עם אולסטארס, חולצות פלאנל וסמים.

למעלה