whatever4

New member
../images/Emo35.gif

ראיתי לפני כמה שעות את הגראמי ו: זה רק אני או שיש היום מוזיקה ממש גרועה
???!!! נורה ג'ונס זכתה ב50 פרסים, נלי אשאנטי שריל קרואו ועוד כמה אומנים גרועים הופיעו ומה שאני רוצה לדעת זה מה קרה למוזיקה?? איך הדרדרנו??!

אמממ..

קודם כל נורה ג'נס היא זמרת מאוד טובה והמוסיקה היא אחלה! (למרות שבאמת עשו ממנה יותר ממה שהיא), ומוסיקה באמת מידרדרת (המיסחור והכול..) אבל לא צריך להגזים!

Runaway Train

New member
מה ציפית זה גראמי

הזכיר לי בדיחה שתיי כריות מתחרמנים בחדר,הכרית הבת אומרת לכרית הבן תגיד הבאת אמצעי מניעה?,אז הוא אומר לה "נו מה ציפית" אהה חחח

eladi15

New member
למה המוזיקה התדרדרה

זה די בסיסי תאמת. זה נגיד אתה עולה במעלית. ולוחץ על קומה 13 ועלה ואז יורד כי המעלית התקלקלה ואז אתה מרגיש דרדרים בבטן אז זה זה

N i C o L

New member
../images/Emo4.gif

ככה זה. הייתי מתה לחזור אחורה בזמן כשעוד היתה מוזיקה טובה... כרגע זה לא משנה אם אתה יודע לשיר או לא, אם אתה נראה טוב ויודע לרקוד - נהיית זמר איכותי!

tomgavish

New member
יש לכם טעות מוזיקה מעורכת רק אחרי

זמנה כמו שצריך, לנירוונה הייתה הצלחה גדולה לא בגלל המוסיקה, אלא בגלל שהם מה שהדור אז היה צריך, להקת אנשים ש"דיברו בשבילם", אבל הם לא דיברו את מה שהנוער רצה להגיד, אלא עשו את זה בדרך שהוא רצה, והתפרסו בגלל זה, את המוסיקה שלהם אנחנו מעריכים כיום אחרי שהם הפסיקו לייצר אותה (שגם זה לא מדוייק), אז אם הייתם חיים בתקופה ההיא לא הייתם מעריכים את המוסיקה בשביל המוסיקה, כמו שאת בריטני ספירס לא מעריכים בגלל המוסיקה אלא השאיפה שאם אני ישמע תמוסיקה אני יראה כמוה (לא השוואה מדוייקת אבל פלוס מינוס, גראנג' נחשב קול בזמנו).

whatever4

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

יש הבדל די מהותי בין להקות רוק לבין בריטני כריסטינה... והוא: להקות רוק כותבות מלחינות ועושות את המוזיקה שלהן ובריטני לא! אם הייתי חיה בתקופה ההיא (הלוואי..) הייתי מעריכה את המוזיקה: א. כי זאת מוזיקת רוק ב. כי הלהקות עשו את המוזיקה בעצמם ג. נירוונה לא הצליחו בגלל המראה, הם הצליחו בגלל המוזיקה כתבת ש"לנירוונה הייתה הצלחה גדולה לא בגלל המוזיקה אלא בגלל שהם מה שהדור אז היה צריך, להקת אנשים שדיברו בשבילם.." כנראה שאתה לא מבין מה זה אומר "דיברו בשבילם"- זה אומר שנירוונה כתבה דברים שהרבה אנשים יכלו להתחבר אליהם, אותה סיבה שהיום אנשים אוהבים אותם- בגלל המוזיקה והמילים היוצאות דופן

tomgavish

New member
נחמד, אבל אני לא אומר את זה כמה

שאני חושב אני מעביר לכם מידע ששמעתי מאנשים גדולים ממני ומבינים ממני, שמעתי את זה באחד מהספיישלים של נירוונה, שבעצם כל ההצלחה המסרחחת הייתה בגלל שהם היו במקום הנכון, והסאונד שלהם הדליק את האנשים, למה נראה לכם שדיסקים אחרי ניוורמינד לא הצליחו כמוהו? כי הכיוון של נירוונה היה שונה לגמרי, והקהל לא אהב את זה הוא קנה את זה כי נירוונה היה באופנה, ושמעתי גם שפתאום בכל חור הייתה יכול למצוא פלאנל שהיה עולה לך פעם 5$ פתאום 40$

the sofa city

New member
אני לא היית אוהבת נירוונה

הכול היה ממוסחר! זה היה קטע בידיוק כמו אווריל! אם אני הייתי בתקופה הזאת את היית אוהבת להקות רוק של התקופה או של לפני זה! אבל לא גראנג'...

whatever4

New member
את או אני?....

בכול מקרה אני מסכימה עם תום שהרבה אנשים התחילו לקנות את נוורמינד בגלל שזה היה באופנה וקורט שנא את האנשים האלה ולכן הוא כתב ב-in bloom: he's the one who likes all our pretty songs and he likes to sing along ....but he knows not what it means

המממ.. ברור שהמוזיקה שם לא תתעלה על

עצמה יותר מדי... כי זה גראמי ואם אני לא טועה זה רק של ארצות הברית... חוצמזה רוב המוזיקה הטובה נמצאת באירופה... בריטניה וכו'... הממ.. תראו לי להקה אחת טובה או זמר/זמרת טובה מארה"ב... כי לא יודע אני לא יכול לחשוב כרגע על דבר כזה... אולי יש אבל אני לא יודע שיש... או שאני מכיר ת'להקה או את הזמר ואני לא יודע שהם שמם.. טוב בכל מקרה זה לא הפתעה שיש כיום הרבה מוזיקה חרא... וחבל..

tomgavish

New member
נירוונה :) אבל אם אתה מדבר על מוסיק

ה של היום, Pearl Jam עדיין קיימים נדמה לי לא? AudioSlave להקה לדעתי ממש טובה, וסיגנון דומה לאללה לשל Pearl Jam, ויש את Ozzy Osborne שעדיין פועל וכותב שירים איכותיים בסגנון הHardRock אמינם קיבל כמה פרסים כאלו והוא מצליח בכל העולם ויש לו מוסיקה טובה, יותר מבחינת הליריקס, ויש את דייב גרוהל ! עם הלהקות הטובות: Queen of the stone age ו Foo Fighters כמובן שיש גם את Tenasious D ככה כותבים את זה? אבל זאת להקת קומדיה יותר. Kid Rock זכה לדעתי פעם גם בגראמי, גם עושה אולדסקול רוק חזק, עם גישת פאנק בוי (נשמע מאוד חנוני אבל ככה אומרים). לאלו שאוהבים את מטאליקה היא נחשבת ללהקה עם מוזיקה מאוד טובה (אני אישית לא אוהב אז אני לא ידבר עליהם), ויש עוד להקות שפחות פעילות והם גם זוכים להערכה יותר בגלל הרמת שילוב שהם מגיעים כמו Limp Bizkit שמייצגים את הNu Metal רק שהם ממש לא פעילים ומוציאים תדיסק הבא שלהם עוד חודש. החברות הפקה הכי איכותיות (לא הכי גדולות) כמו Neptunez שהם הולכים יותר על היפ הופ, אבל הפקות איכותיות כמו שלהם לא ראיתי הרבה זמן. ועוד רבות גדולות אחרות שאין לי מושג, מוסיקה איכותית נוצרת מאמריקה, אבל מה שרואים זה פופ ממוסחר כי זאת מדינה מאוד ממוסחרת

הממ כן.. שמעתי שיר אחד של Audioslav

e הם דווקא נשמעים טוב.... אוזי אוסבורן לא יודע מה כולם מצאו בו.. סתם עושה מוזיקה גרועה.. לפי דעתי... סתם קשיש... הפו פייטרס נחמדים... עושים מוזיקה קלילה כזאת.. חביבה.. לימפ ביזקיט סתם מעצבן... היפ הופ די בעעע... אבל יש שירים של היפ הופ מעורבים עם רוק שהם דווקא נחמדים מאוד.. המממ חוצמזה... רוב המוזיקה שאני אוהב זה מבריטניה... מכאן והלאה זה אוווף מוחלט... אהה ועוד שאלה... ממש אבל ממש לא קשורה... אבל תמיד עניינה אותי... למה לבריטניה יש דגל שונה משל אנגליה??? אם זאת אותה מדינה..? בעע מצטער שזה ממש לא קשור..

ALMIGHTY

New member
הסבר

בריטניה זה אי שמורכב ממספר מדינות: אנגליה,סקוטלנד,אירלנד,ויילס.

מוזיקה טובה מארצות הברית...

red hot chili peppers pearl jam jerry cantrell audioslave foo fighters bruce springsteen bon jovi aerosmith creed dave Matthews Band green day three doors down goo goo dolls r.e.m tool ויש עוד המון!!! אל תגיד שאין מוזיקה טובה מארצות הברית... תגיד שאין לך מושג איזה מוזיקה יש בארצות הברית...

כן בון ג'ובי!

אל תפסול מוזיקה... לפי השיחות והדיבורים שלך אתה לא נראה לי מבין גדול... תכניס דיסקים יותר ישנים של בון ג'ובי למערכת... לא דיסקים של היום שמופיעים באם טי וי... ותחזור אלי עם ביקורת...

the sofa city

New member
בן ג'ובי וארוסמית השתנו עם הזמן!

הם היו פעם להקות רוק מצליחות ואז שהם ראות שרוק לא באופנה הם השתנו לפופ ולכן הדיסקים הראשונים והישנים צריכים להיות יותר טובים מהחדשים! או שאני סתם מקשקשת?

למעלה