where -when- what

AliceInChains17

New member
אולסטאר ירוקות!../images/Emo53.gif

איפה??היכן?? פעם אמרו לי לחפש בג'יפה..היתי שם אתמול ולא היה!
לאן עכשיו??

ס א י

New member
חתונה-שמלה....

ממ...אני ממש מחפשת שמלה שחורה ..לא כזאת מתנפחת כמו הגות לוליטה..אבל משו שחור לא הכי ארוך ולא הכי מתנפח...בסביבות חיפה אומשו...... זה המ שקורה שדוד מתחתן וצריך למצוא בגדים..חחח ואם למישו יש הצעות מה אפשר ללבוש לחתונה...אני אשמח:) באתי לפה ולא לאופנה כי אתם אמורים להיות יצירתיים...

BiaaaaatcH

New member
שאלה בקשר לגרביים..

טוב אני קוראת פה די הרבה זמן בלי להגיב ובגלל שראתי כמה פעמים פה על הבנות את הגרביים האלה רציתי לדעת איפה לעזאזל משיגים גרביים כאלה?! אני מדברת על גרבי ברך פסים שחור-ורוד כמו לילדה בתמונה אני מתה לגרביים כאלה ומחפשת כאלה כבר מלא זמן אז רציתי לדעת איפה אני יכולה למצוא כאלה או לחילופין שמישהי נחמדה תמכור לי את הגרביים שלה תודה מראש =)

niron12

New member
אני צריכה עזרה פליז

אני מחפשת נעלי דוקטור מרטיס גבוהות עד הברך אם מישהו/י יודע/ת לכוון אותי אני אשמח. איפה אפשר להשיג בארץ?

AliceInChains17

New member
אע אופס

התכונתי לשרשר את זה לפורום אופנה
בכל אופן אתם עדין מוזמנים להגיב אם לא ימחקו את ההודעה... =]

הממ...

כמה כסף את מתכוונת להוציא על זה? את רוצה רק שימלה או עוד כל מיני אביזרים? מתי החתונה? את בכלל אוהבת סגנון אלטרנטיבי?

בכל חור!

במונסטון ראיתי הרבה ואפילו היה כמה במשביר לצרכן... באמת לא כזה נדיר בזמן האחרון כי כולם התחילו ללכת עם זה:)

תשובה:)

יש חנות בשם וויקנד שמוכרת דוקטור מרטינס אבל ע"פ מה שאני הבנתי רק החנות שלהם בדיזינגוף סנרט תביא בחודש דיצמבר דוקטור מרטינס גבוהות... את יכולה ללכת לשם לשאול ליתר ביטחון יכול להיות שכבר הביאו...

OiSH

New member
יו אלוהים! גמני!!!

אני כל כך רוצה מרטינס גבוהות... למישהו יש מושג כמה זה עולה?? בטח הרבה, לא? יו... חבל על המשכורת שלי...

700

אם כבר אתם בדיזינגוף בודקות את זה לכו גם לדנה יש כמה נעליים יותר לגברים שמזכירות את הדוקטור מרטינס הגבוהות ויחסית יותר זול ויותר יפה לדעתי:)

OiSH

New member
דנה?

ממ?? היכן? נראה לכם שאמא שלי תקנה לי נעליים ב700 שקל? כי לי לא נראה.

OiSH

New member
חח

אני גם לא יודעת איפה זה המטאל שופ... אבל ידיד שלי בדיוק הבטיח שהוא יקח אותי לשם ביום חמישי... אז נכנס גם לדנה... תודהה.. P:

coullette

New member
אמא!

חח פתחתי את הקובץ ופתאום אני רואה את עצמי! חח אני שמחה שאני משמשת השראה.. בכל מקרה,אני קניתי את הגרביים עם הפסים-שחור לבן בחנות ששכחתי את שמה
ברחוב ז'בוטינסקי בראשון ליד השקם.(ממש ליד הפלאפל) זאת חנות שתמיד יש שם אקססוריז כמו כובעים,גרביים,חגורות ותכשיטים. ואת הוורודים,גם לא זוכרת את השם של החנות חח יש לי בעיה עם שמות...אבל קניתי אותם בחנות של אקססוריז בקניון רחובות.זה חנות שיש שם כובעים כאלה מפרווה.. אני יודעת אבל שיש גם ב"טופ טן" בקניון הזהב (קניתי שם גרביים כאלה בצבע שחור-אדום)

למעלה