Kamelot- Epica

Gaius Octavius

New member
הו, מאיה,

תעשי לי הצגה קרטזית של סיז 90!!!!
ובסגנון הנסיך הקטן: גזרי לי היפרבולה!

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה חמוד שהתאמת את זה ל-007

בשביל שלא אצטרך להיזכר בשאלונים הקודמים

McBlack

New member
מבחינה דקדוקית זה באמת סיס

אבל בגלל שזה ר"ת של cos+i*sin זה קיס
אגב, המורה שלי אמרה שהקיצור הזה זאת בכלל המצאה ישראלית, אבל עזבי את המורה הרוסייה שלי, היא הוציאה מישהו מהכיתה על שאמר קיבינימאט.

תשמעי, אם זה היה שבוע לפני הבגרויות זה היה

מובן לגמרי, חודש? חודשיים? גם סבבה. אבל חצי שנה+ לפני הבגרויות? משהו פה קצת מוגזם, לא? וזה לא שלא אכפת לי מותק, זאת פשוט התחושה הכללית שאני מקבלת מהפורום בזמן האחרון. היחידי שאשכרה מנסה לעשות פה משהו זה ניר. :/

McBlack

New member
לשמיניסטים יש בגרויות חורף

ויש אנשים שעשו ביוטופ/אקוטופ/עבודת גמר, עניין שבכלל נסחב חודשים... מוזר, חשבתי שדווקא הניסיונות שלי להחיות פה היו די בסדר. אולי פיספסת.

אאל"ט הפורום נראה ככה עוד מאמצע החופש הגדול.

אבל אני לא בטוחה. וממש ממש אין לי כוח לבדוק. וגם אם כן וגם אם לא, למה לסער/עידן/ג'ים/איתי וכו' יש כן זמן לכתוב בנייטוויש ואין להם זמן לכתוב בפאוור? זה דיי עניין של בחירה. בכל מקרה, כן ניסית ואפילו עזרת קצת, אבל זה היה מלפני 3-4 חודשים.

McBlack

New member
הו, לא, בקושי היה לי זמן להיות

בפורום לפני שסיימתי את עבודת הגמר (ורק זה קרה רק לפני 3-5 חודשים...
אני חושבת שפתחתי שירשורים בחודשיים האחרונים אבל אני ממש לא זוכרת
ניחא

TarwenR

New member
אבל לא רק כשיש בגרויות צריך ללמוד

לאורך כל השנה יש עבודות, שיעורי בית ומבחנים שצריך לעשות. וחוסר זמן נובע גם מדברים שלא קשורים לבית הספר. זה נשמע ככה =\ כשיהיה לי רעיון לאיזה שרשור או משחק, את יכולה להיות בטוחה שאני אפתח הודעה חדשה :]

The Cat Woman

New member
קודם כל...

זה לא "הפורום ההוא" זה פורום מספר 1656 הידוע בכינויו גם כפורום *עמוד דום* נייטוויש *עמוד נוח* דבר שני, רוב האנשים שכותבים בנייטוויש כותבים גם פה (חלק עברו מפה לשם וחלק משם גם לפה) בכל אופן... אני לא חושבת שזה נכון מה שאת אומרת כי לפי מה שאני ראיתי- מי שכן כותב בנייט, טורח לכתוב ולהגיב גם פה. זה האנשים שכותבים *רק* פה שכנראה גורמים למוות הקליני של פורום פאוור...

McBlack

New member
זה בולשיט, ואני לא חושבת שיש לך מושג על מה את

מדברת אנשים שכותבים בנייטוויש מתמקדים בפורום ההוא כי הם לא מסוגלים להפנות את תשומת הלב שלהם לעוד פורום, וחבל. אין לך מושג איך הפורום הזה היה קודם, ובטח שאין לך מושג עד כמה פעילים היו המשתמשים שעברו לנייטוויש (עובדה, נויקו קיבלה מחזור על הכינוי. הייתה לזה סיבה טובה). אל תחיי בסרט שהפורום שלכם כזה מצויין, כי ראיתי את המפגשים שלכם, ועם כל הכבוד, אתם בלאי אחד גדול בכל מה שקשור למפגשים. מזכיר לי את מפגשי פורומוניקה סקס. באה לפה ורומזת שאנשים פה הורגים את הפורום? חושבת שיש קשר בין מספר הפורום בהם בנאדם כותב לבין ססגוניות האישיות שלו? כמו שמישהו פה בפורום כתב בחתימה שלו, כל המכלילנים זונות
? אז תרגיעי ומהר.

McBlack

New member
+

(שלא יגידו שלא אמרתי... יש גם את העניין הזה שיותר מחצי מהפורום בתקופת בגרויות ורוב השאר בצבא. כי תכלס, זה יותר המית מנייטוויש)

Prophet Of God

New member
איזה הגזמות טוב שלא לקחת קשה

מה את משווה בכלל בין הפורומים, מה אתם בני ארבע שמשווים קלפים של פוקימון?

McBlack

New member
מה הקשר? היא באה לפה ותוקפת את הפורום

תופסת תחת על פורום הבנות וה-2.5 בנים שלהם חוצמזה, בחיאת רבאק, מה איכפת לך? מעבירים את הזמן
אווירת וינוגרד, זורקים אמת מרושעת לכל עבר.

The Cat Woman

New member
בובה, תירגעי... לנשום, לנשוף

לא באתי ותקפתי את הפורום... להיפך- דווקא עזרתי לכם להחיות אותו קצת. לא? אני לא "תופסת תחת", לא עושה השוואות, לא מתחרה, זה לא מעניין אותי! נחמד לי ב*עמוד דום* נייטוויש *עמוד נוח* ואין לי סיבה ללכת איתך פה מכות או לעשות עם כולכם פוגו, אני במילא לא אוהבת פוגו. ה"ירידות" שלך על פורומי היקר *עמוד דום* נייטוויש *עמוד נוח* - זה מזה לא במקום... תתבגרי קצת! וברשעות לא כדאי לך להתחרות בי- החבר'ה של נייט יעידו.
חוצמזה שאני אדם חביב וטוב לבריות ובד"כ אני צינית/סתם צוחקת. עד שזה מגיע לרמות כאלה כמו שירדת אליהם... בקיצור אחותי, הגזמת קצת. קחי בפרופורציה, זה אינטרנט פור גאד סייק! peace 2 all
לא לקחת קשה, הכל ברוח טובה! חוצמזה- אולי יש לנו 2.5 בנים אבל הם שווים מליון.

NYMets Man

New member
אני חייב לומר

הקטע עם ה*עמוד דום* * עמוד נוח*... מאוד אימואי

למעלה