Kamelot- Epica

אני לא רוצה שכולם פה יתחילו לצעוק

עליי ולהתעצבן אבל אני אגיד את דעתי לגבי למה הפורום הזה מלכתחילה התחיל להתייבש. הייתה תקופה שכ"כ דאגו פה שכל השרשורים יהיו בנושא פאוור מטאל עם כמה שרשורי אוף טופיק בודדים בעמוד. עכשיו- זה סבבה לדבר על פאוור מטאל אם זה עושה טוב לאנשים אבל בתור קהילה שלא כולם בה שומעים פאוור (כמו שציינת לא פעם בעבר) חשוב שיהיו גם הרבה שרשורי אוף טופיק... התקופה שהפורום החל לדעוך היא דווקא כשכל דבר שנפתח כאוף טופיק מיד שורשור לאוף טופיק אחר....בואו נשווה את ההודעות בפורום שניה למזון (מצידי שכל אחד ישווה למה שבא לו, העיקר שיהיה משהו שאנשים מכינים בשביל אנשים אחרים): את מבשלת איזה ארוחה (או נושא לשרשור) ודוחפים לך אותה הצידה למקום שיש בו כבר מלא מלא ארוחות שאחרים בישלו. דבר כזה יגרום לך לפחות רצון לבשל שוב מאשר אם היו משאירים את הארוחה במקום שלה ונותנים לאנשים להעריך אותה. ההקבלה פה היא שאנשים פתחו שרשורים שאם היו עוזבים אותם לנפשם היו מתמלאים בתגובות אבל שרשרו אותם ועשו שיהיו להם פחות תגובות. חוץ מזה גם כשיש יותר שרשורים והם יותר קצרים יותר בא לך להגיב עליהם מאשר אם בעמוד הראשון של הפורום תראי מלא שרשורים (כשרק חלק קטן זה שרשורים חדשים) מפוצצים בתגובות. זה גם קשור לזה שאם היה דיון על פאוור שאיכשהו גלש לנושאים אחרים ההודעות נמחקו....ואת הדבר הזה אני מאמין שלא עושים בנייטוויש.....אני זוכר מקרה אחד כזה לפחות לגביי. קיצר ממה שראיתי במעט שראיתי בנייטוויש קוראים שם לאיתי "רודן" בזמן שהוא בכלל לא רודן. אני גם לא אומר שום דבר על ג'ים פה, הוא בדיוק נכנס לנהל כשהתחיל להתרוקן פה...ואני לא אומר את זה בצורה רעה על הניהול שהיה לפני ג'ים אלא כמשהו שאני מקווה שישמש כביקורת בונה, אני ממש לא מנסה להפיל האשמות על עידן. וגם כל הקטע של זה שלאנשים אין זמן לכתוב פה ממש לא נכון לדעתי, עובדה שהם במסנג'ר וכאלה....כך שיש להם זמן.....ואני גם מאמין שיש די הרבה מקרים שאנשים נכנסים לפורום פשוט בלי להגיב. בבקשה, אל תקטלו אותי, אני רק מנסה להעביר ביקורת בונה כי גם לי אכפת איפושהו מהפורום הזה.

אף אחד לא קוטל, אני פשוט לא כ"כ מסכים עם זה..

אף אחד לא מחק הודעות אוף טופיק, פשוט שרשר.. ואם תסתכל בפורום נייטוויש, גם שם רוב ההודעות אוף טופיק כבר נמצאות על הודעות של תפוז אנשים. ההודעות שנמחקו זה בעיקר בגלל קללות, לא מחקו פה דברים שלא היו קשורים לפורום. זה שפורום נייטוויש הוא ברובו אוף טופיק, 1, לא אומר שזה טוב, כי כמה זמן זה כבר יחזיק לדעתך? 2, זה לא אומר שכל פורום צריך להיות אוף טופיק, כי אם ככה, בשביל מה יש טופיק? להביא אנשים או כדי לשמש קבוצת דיון?

אני יודע שלא מחקו אוף טופיק

אבל יש אוף טופיק שצריך לשרשר ויש שלא..לדעתי אם נניח מישהו פותח שרשור של "עשו את עצמנכם כדמות סאות'פארק" (כן, זה נדוש אבל עדיין דוגמה) אני חושב שיהיה לזה יותר תגובות אם זה לא ישורשר וישאר באויר, כי זה סוג של משהו לגיבוש הקהילה. אם זה נניח "הרולינג סטונז באים להופעה בארץ" אז כן, כזה רצוי לשרשר לדעתי כי אין בו שום דבר מהגיבוש. אני גם לא התכוונתי להשוות בין פורום נייטוויש לפורום פאוור מטאל, אני רק אמרתי מה לדעתי הייתה ה"פשלה" פה. אני גם לא ממש יודע כמה זמן פורום נייטוויש יחזיק מעמד ככה וזה לא הכי משנה לי, אכפת לי יותר מפורום פאוור
...והטופיק של הפורום הוא הנושא המרכזי ואני חושב שבמצב כמו שהיה שמשהו כמו חצי מפה לא ממש שומעים פאוור חשוב גם להחזיק אותם סביב משהו אחר שהוא לא הטופיק המרכזי.

The Cat Woman

New member
שליט עריץ ואכזר ../images/Emo99.gif|שמנטפ||סרח|

אנחנו קוראים לו רודן כי הוא מאיים עלינו בחסימה אם אנחנו נגיד נעיף את BOTB בחוליה החלשה (לא שעלה בדעתי לעשות דבר כה נפשע) לא כי הוא באמת כזה עריץ...
הוא כולו נשמה עירקית טובה

חחחחח אבל בכל מקרה הוא הכי

לא רודן ממה שיצא לי לראות, באמת נשמה עיראקית טובה...אני בספק לגבי הפעם האחרונה שהוא מחק הודעה שם.

Itay Simons

New member
שמע

אני ממש נוטה שלא למחוק, אלא אם זה משהו קיצוני, כמו דיון לא יפה שבאמת מקומו היה במסנג'ר ולא נראה לי לעניין להשאיר, או הודעה שמפרה זכויות יוצרים באופן מובהק, (אתה יודע, ליריקה מלאה של שירים ותרגום מלא והכל..) פשוט אני לא חושב שפורום "בריא" זה פורום שהדיונים בו הם אך ורק אודות נושא הפורום.. כל השירשורי
ההם, לדעתי, הם מה שמגבש את הפורום בסופו של דבר...

TarwenR

New member
חבל שלך לא אכפת יותר =\

לי אישית, עדיין אכפת מהפורום למרות שאני כותבת הרבה פחות. כמו שמאיה אמרה, מחסור בזמן הוא לדעתי הגורם המרכזי. פורום של סגנון מסוים של מוזיקה לא ימצה את עצמו. תמיד יש עדכונים ואוף טופיקים. נכון, הפורום פחות פעיל ממה שהוא היה פעם, אבל ככה זה. לכל פורום יש את תקופות היובש שלו. להגיד שלאף אחד לא אכפת זאת הכללה נורא לא נכונה.

McBlack

New member
../images/Emo45.gif ככה הייתי מסכמת את כל השירשור הזה.

גם את היית חסרה לי במפגש האחרון, נדיר
אם את צריכה עזרה במתמטיקה/כימיה את תמיד מוזמנת לבקש
אגב, לפני כמה ימים עשינו יומולדת הפתעה לשני ידידים שלי, ובאה מישהי ממשגב שמכירה אותך... זוהר. עכשיו, הקטע הוא שהיא עצמה הייתה נראית לי מוכרת, יש מצב שהבאת אותה מתישהו למפגש?...

TarwenR

New member
../images/Emo24.gif את חסרת לי לא במפגש

תודה על העזרה :] את יודעת את שם המשפחה שלה/ תיאור חיצוני שלה?

McBlack

New member
מתולתלת, קצת מלאה, עיניים כחולות

היא אמרה שיש לכן הרבה חברים משותפים אבל שאתן עצמכן לא מסתדרות או משהו כזה (אולי הבנתי לא נכון, זה היה יומולדת 18, היו בירות וכאלה)

TarwenR

New member
../images/Emo6.gif חשבתי ככה

לא מסתדרות בלשון המעטה
מה שמות הידידים?

McBlack

New member
ברזל ואיתמר, למה?

אני לא חושבת שאת מכירה אותם... היא הייתה מופתעת שאני הכרתי.

McBlack

New member
אגב, ברצינות, יום מתמטיקה אחד עם ניר ואיתי

(לא ITAY, נו) - וגם את תהיי פריקית מתמטיקה. זה כיף

למעלה