Kamelot- Epica

את מדברת כאילו אף פעם לא הייתי במפגש.

פיספסתי בדיוק רק את המפגש האחרון. וזאת בדיוק הסיבה למה *לא* באתי למפגש האחרון :/

Gaius Octavius

New member
זה ממש חבל, נועה=/

לא ידעתי שזו הסיבה שלא באת. בכל מקרה, אני ממש לא מסכים איתך. לכל פורום יש את הזמנים הקשים שלו, והנטישה לאחרונה אכן קשורה בעיקר בבגרויות - הרוב פה י"בניקים, והם עמוסים פי-אלף. המפגש האחרון דווקא היה ממש ממש טוב, לדעתי. אה, ושכחת מקיומם של | הדגש | ו-| סדגש |?

בגרויות, לא בגרויות, זה ככה כבר מתחילת השנה.

על המפגש האחרון אני לא יכולה להגיב כי לא הייתי, אבל במפגש שלפני זה היה פשוט מעפן ברמות. העיפו אותנו מכול מקום ואנשים פשוט נעמדו כמו מפגרים במסדרון, באנו וניסינו להזיז אותם לדיזינגוף/גן המשולש אבל אף אחד לא הסכים לזוז ממקומו והמשיכו לעמוד כמו מפגרים. בכלל התחושה בכמה מפגשים האחרונים דיי לא משהו, אין כבר את הגיבוש שהיה פעם :/ אני עדיין אוהבת את האנשים, ועדיין אכפת לי מכם, אבל בחיי שכל פעם שאני באה למפגש במוקדם או במאוחר אני חושבת "מה לעזאזל אני עושה פה".

האיכות של הפורום לא נקבעת על פי מפגשים,

את מדברת כאילו אף פעם לא היו מפגשים טובים, זה שהמפגש הלפני האחרון היה גרוע (הוא היה פורים, לא?) זה די הגיוני, עשינו את זה ביום מפוצץ, ובכלל רוב האנשים לא יכלו לבוא, כי הרוב פה י"בניקים ולמעלה.. פסח דווקא היה מפגש טוב, שלדעתי ממש הפסדת, כי קבענו תאריך שיותר יכולים לבוא בו.

הבנת הנקרא מותק...

"אין כבר את הגיבוש ש*היה פעם* :/" איך אפשר לפרש את זה כאילו אף פעם לא היו מפגשים טובים? ואני לא מדברת רק על המפגש ההוא, גם הכמה מפגשים שהיו קודם לא היו בשיא, הוא פשוט היה הכי גרוע. ולא אמרתי שהאיכות של הפורום נקבעת על פי מפגשים, זה היה משפט של מאיה.

אל תהי תמימה נועה..

את מצפה שפורום ישאר בשיא הגיבוש שלו במשך למעלה משנה שתיים? רוב האנשים פה בקשר אחד עם השני, אז כן קורה שאנשים מתרחקים אחד מהשני.. חוץ מזה, אנשים מתחלפים בו כל הזמן, קשה מאוד לשמור על אותה רמה של גיבוש. בכל מקרה, זה לא מה שהרס את המפגש, זה פשוט כי באים עוד אנשים למפגשים, ויוצא שאנשים אחרים לא באים, ולכל בנאדם יש את החברים שלו וכו' וכו'.. אני יודע שיש פורומים כמו מטאליקה ופאוור שמנסים כמה שיותר להבדל אחד מהשני ולהבדיל את המפגשים אחד של השני, וזה יוצא מאוד חבל כי זה אותם אנשים, ועכשיו יש גם את פורום נייטוויש שברוב טמטום מתעקש להבדיל את עצמו מפורום פאוור כשיש שם אחוז גבוה של אנשים שכותבים בשני הפורומים, וזה כ"כ מפגר! זה מה שגורם לזה.

Itay Simons

New member
האמת? (לגבי נייטוויש)

אתה צודק. עד המפגש האחרון (ע"ע פסח) מפגשי נייטוויש תמיד נפלו גם על פאוור, אז יצא ש"האשמתי" את פאוור בחוסר הגיבוש... אבל בפסח...למרות שעד 2 בערך הגיבוש היה ממש לא רע יחסית, בשלב מסוים כולם פשוט קמו והתפזרו, ומבחינתי המפגש נגמר בשעה הזו. אני די התאכזבתי מהעניין, שקמתי ל5 דקות להגיד שלום לחברים שלי וחזרתי וראיתי שלא נשאר שם כמעט אף אחד (כשאני אומר אף אחד, אני מתכוון שרק 2 בנות נשארו..) התאכזבתי גם כי נורא נורא התאמצתי שיהיה לנו יום "משלנו" ובסוף אנשים התחילו עם יללות הסנטר שלהם.. אז להגיד לך משהו? כבר לא יפריע לי מפגש משותף..

The Cat Woman

New member
גם לי לא יפריע האמת...

בסה"כ כולנו אוהבים את אותה מוזיקה, למרות שלא כולנו כותבים כאן. א-ב-ל אני עדיין חושבת שכדאי להיפגש במסגרת מצומצמת- רק של נייטוויש, רק בגלל שיש את הבדיחות הפרטיות האלה (ע"ע קשת ורודה
) שהן רק "שלנו" ואנשים אחרים פשוט ירגישו לא קשורים כ"כ (כמו שאני הרגשתי כשהיינו עם פאוור בפורים)

ענבר, כל עוד המפגשים של פאוור ונייטוויש בנפרד

אז גם נייטוויש וגם פאוור יאבד אנשים מסויימים.. כי כל אחד בוחר בפורום שלו, ואין מה לעשות אבל זה מה שיקרה.

McBlack

New member
הגיבוש נשאר, אבל לא בא לידי ביטוי בפורום עצמו

זה לא היה בדיוק המשפט שלי, פשוט ההיא באה והתחילה להעיר על אנשים שכותבים רק בפורום אחד ובגללם הפורום גוסס, וזה עיצבן אותי שהיא תפסה ככה תחת (לא שאני כותבת בפורום אחד, זאת הייתה פשוט יציאה לא לעניין, ובטח לא כשזה אצלינו בפורום), אז העברתי לה את המסר שאולי הפורום עצמו לא פעיל כמו פעם אבל מחוצה לו המצב סבבה לגמרי - מה שלא נראה במפגשים שלהם. ואגב, זה מה שקובע בסופו של יום - מה קורה בחיים האמיתיים. כי עם כל הכבוד לפורומים האלה ולשירשורי מושי (שכולנו כ"כ אוהבים), זה פשוט לא אותו דבר. לא יודעת מה איתך, אבל בפורום הזה יש המון אנשים שכמוני - מרגישים מגובשים עם מספיק אנשים פה בשביל שהמפגשים יהיו עבורם "העברה בסבבה של יום עם חברים ולעזאזל עם מה שהולך מסביב". אם הצלחנו ליצור מהמקום הזה כל כך הרבה קשרים חזקים (עד לרמה של אהבה אפילו, ע"ע רעות ואני, לירון (...), יודה ואני, אולגה ואני, פותינקה ואני, עופר ואני, ענבר ואני, אביה ואני, טלוב ואני, ג'ימי ואני, אגוצנטריות ואני...
- וברצינות - המון אנשים פה)... זה מה שבאמת עושה את הפורום. לא התכנים שלו.

מסנג'ר זה משהו אחר...

לא יודעת לדעתי המפגשים המוניים יותר מידי, ובגלל שמלא שבאים למפגשים לא באמת קשורים לפורום וכשאתה רואה מיליון נספחים למי יש את הכוח לבדוק מי הם ומאיפה צצו, בעיקר שכל אחד במפגש בורח לכל מיני מקומות ומחליט שבא לו להישאר דווקא במקום מסויים ובשלב מסויים נמאס לרדוף אחריהם ולשכנע אותם לבוא... לא יודעת, כשהיינו פעם תמיד כולם ביחד, גם בתקופות שהיינו 25-35 איש בכל מפגש ועדיין הייתה תחושה בסבבה, כמו שזה עכשיו בשבילי בנייטוויש, שמזכיר בהרבה מאוד בחינות את איך שפאוור היה פעם. בפאוור יש חוסר גיבוש מטורף וזה פשוט כבר לא כיף לדעתי.

McBlack

New member
אז באמת חבל שלא היית במפגש האחרון

כנראה בגלל זה היית חסרה שם... דווקא בגלל שהיה כמו שתיארת עכשיו. יש המון גיבוש, אבל לפעמים אנשים לוקחים אותו למקומות אחרים.

The Cat Woman

New member
אני חייב לציין שממש מרגיז אותי

כמה דברים: א. שאת מדברת אלי כאילו אני חברה שלך. ואני לא. ב. שאת אומרת "תופסת תחת" למישהי שאת לא מכירה. ובטח שזה גם בכלל לא נכון. ג. שאת מגזימה לחלוטין ומוציאה מפרופורציה הערה שזרקתי לגבי זה שנייטוויש יותר פעיל ושהאנשים שם כותבים גם פה ואלו שכותבים *רק* פה- כנראה פשוט לא כותבים וכנראה בגלל זה הפורום שקט lately. ד. שאת לוקחת את סעיף ג' אישית בגלל שאת בעצמך כותבת רק פה ולא בנייטוויש וכנראה- לא רצית שיחשבו עליך שאת חלילה מזניחה את פאוור- אז יצאת עלי ולקחת אותי כשעיר לעזאזל. ה. אל תקראי לי "ההיא" יש לי שם- נעים מאוד, ענבר. אני לא מזלזלת בך, אל תזלזלי בי. מי שמכיר אותי טוב יודע שאין מה לזלזל בי, אז אם הם יודעים את זה- אין סיבה שמישהי כמוך שלא מכירה אותי תרשה לעצמה לדבר ככה. ו. אני לא חושבת שהמפגשים הם בהכרח מה שקובע. לנו היו בסה"כ רק שניים-שלושה מפגשים לעומתכם- שהיו לכם איזה 300 מפגשים כבר. נכון שהמפגשים שלנו היו קצת מעפנים, אבל את הסיבות לזה ואיך משפרים את זה- אנחנו נדון כבר ביננו. אין לזה שום קשר למה שקורה באמת כי את לא יודעת מה היחסים ביננו בנייטוויש ותאמיני לי שאנחנו בקשר הרבה מעבר לאינטרנט. אני לפחות...
נקודה לסיום- כמו שאמרתי קודם- תתבגרי. אני לא רבה איתך, שימי לב לרמה של ההודעות שלך ולרמה של ההודעות שלי... אני לא מתכוונת לרדת לרמה של גועל נפש כי זה לא הסטייל שלי. למרות שברור לגמרי שזה כן הסטייל שלך. אני מנסה להסביר לך את העמדה שלי בשעה שאת סתם תוקפת אותי בלי סיבה כמו איזה נקבת אמסטף.

McBlack

New member
אה הא, את זאת שבאה לפה והתחלת להשמיץ

אפילו בהודעה הראשונה שלך, זה היה מאד לא במקום בעיניי הרבה אנשים פה. ואז את עוד ממשיכה לכתוב פה דברים שהם לא לעניין, ומצפה שאנשים לא יגיבו לך ככה? מה איכפת לי אם אנשים יחשבו שאני מזניחה פה? מי שיודע יודע וזה מספיק לי. זה לא הפורום היחיד שבו אני כותבת, ככה שלסעיף ד' אין ממש רלוונטיות... להתבגר? :) אני בוגרת מספיק, תודה, אבל לא בשביל שירשורים כאלה. אם את לא רבה עם אף אחד אז לפחות אל תבואי לפורום שלנו ותזרקי הערות לגביו ולגביי התפקוד שלו (ובטח שאל תכחישי אח"כ שאין לזה סיבה, כי הצלחת לעצבן פה די הרבה) - כי סביר להניח שאת לא ממש יודעת מה הרקע של הדברים. זה כמו שזה לא לעניין להיות תיירת במדינה ולהתחיל להעביר ביקורת על הממשלה שם.

McBlack

New member
אה כן, ולידע כללי

המסנג'ר זה לא החיים האמיתיים. זאת לא אינדיקציה לכימיה בין אנשים.

The Cat Woman

New member
ילדונת...

ציטוט: "אם כבר היה דיון על כך בעבר, מצטערת. לא מצאתי פה שום דבר שקשור בזה. חוץ מזה הפורום שלכם מת
" התכוונתי שגם אם היה על זה דיון בעבר- לא נורא... במילא הפורום קצת מת, אז דיון חוזר אולי יחיה אותו. עובדה שזה באמת מה שקרה ופתאום צצו שרשורים חדשים- כי אנשים התעוררו ואם זה בגללי, אז וואלה... כל הכבוד לי וממש לא כל הכבוד לכם שמישהי מבחוץ הצליחה לגרום לכם להתעורר וזה לא בא מכם... חוצמזה- קצת חוש הומור... את לא מכירה אותי ולא מצפה שתביני אבל יש לי הומור שחור. מי שמכיר יודע. ואני די בטוחה שאיתי, נועה וג'ים לדוגמא- לא נעלבו מזה ולא נפגעו מזה ולא לקחו את זה קשה. (תקנו אותי אם אני טועה) דבר שני- את לא יודעת מה היחסים ביננו בנייטוויש ותאמיני לי שאנחנו בקשר הרבה מעבר לאינטרנט. אינטרנט כולל גם מסנג'ר. אל תתיימרי לדעת מה הולך ביננו. אני אישית כן בקשר עם אנשים גם מחוץ לפורום ולמסנג'ר. ואני יודעת שיש עוד הרבה חבר'ה שנפגשים ומדברים גם שלא בנט. ודבר אחרון- שימי לב איזה ויכוח נהיה פה ביניכם בגלל ההתפרצות שלך. את רואה בעצמך שלא כולכם מסכימים על מה שהולך או לא הולך פה, את רואה בעצמך את חילוקי הדעות והכל ואת עוד מעיזה לבוא אלי בטענות? שאני זו שבאה וזורקת "שטויות" לאוויר??? עובדה שזה נכון! אחרת לא הייתם מתווכחים פה כ"כ הרבה! הכי קל- זה ליפול עלי בטענות... אני לא אשמה במה שקורה כאן אז אל תיפלי עלי.

למעלה