EleVaTioN

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif

אני כבר לאדעת מה לעשות...באמת.. אני מנסה כל פעם להחיות את הפורום אבל אני צכה גם את העזרה שלכם בזה.. אני לאיכולה הכל לבד!!! בלאט?
איפה עופר ופיטע מחיות הפורום שלנו גם הן נעלמו

Crazy Girl2000

New member
=\

שיהיה לי כוח אני אתרגם כל מיני דברים כדי להחיות את הפורום... =\

אני פהההה../images/Emo105.gif

אני ממשיכה לקרוא וזה, פשוט שאין לי זמן + מה לכתוב =\ אין לכם שמץ של מושג איזה לחץ יש עליי כרגע! מופע סופשנה + ספר מחזור+מבחנים - והמון+צופים - והמון+משלחת ביום רביעי יש לי מבחן במתמטיקה, שאפילו לא התחלתי להתכונן אליו....... גם יש לי מבחן במד"א שלא התחלתי להתכונן אליו ואני לא זוכרת את כל החבישות וזה =\\\\\

thebaby

New member
מד"א זה כיף ../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

הייתי היחיד בקורס שלנו שעבר את המבחן בכתב... אבל עדין כולם חוץ מאחד עברו את הקורס
... חבישות זה קל... רק תאלתרי... העיקר שיחזיק
. "חובש טוב, הוא חובש מאלתר
" זה מה שלימדו אותנו
תאמיני לי שאם תיפול למישהו הרגל את לא ממש תוכלי לעשות את כל החבישות הרגילות שלימדו אותך....

סיימתי סופסופ!!!!../images/Emo105.gif

עשיתי מבחן בכתב, אמריקאי, לא היה לנו מעשי.. זה היה כזה פאקינג קורע!!!!!!!!!!!!!!!! סיפרו על מקרה אפילפסיה מתמשך, ונתנו לנו אפשריות מה צריך לעשות.. עכשיו, 2 מהאפשרויות היו: - לשים לו ביד שמאל מוט נחושת וביד ימין מוט מעץ - לשים לו קיסם מעץ בין השיניים עד שההתפרכסות עוברת אני נקרעתיייייי והיה עוד משהו עם קפה שחור
זה היה קורע! לא יודעת אם עברתי אבל..

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

אצלנו היה גם מעשי.. מעשי זה כיף
... אני הכי אוהב בחייאת מכשירים... הכי כיף עם האמבו...(הבלון הזה ששמים על הפה
) צריך מעל 80 או 85 כדי לעבור... אני כבר לא זוכר... פאקינג שיט אני זכרתי את כל החומר לבחינה בעל פה אבל זה היה לפני יותר משנה ואני כבר לא זוכר כלום

KaUrO DoNo

New member
גמני הייתי במד"א..

שנה שעברה כמחויבות אישית...עברתי את המבחנים רק בזכות המעשי המבחן האמריקאי הלך לי חרא! אבל יצאתי כי היו שם חרא של אנשים...בעעעע

EleVaTioN

New member
גמאני רציתי!../images/Emo129.gif

אבל אמא שלי נורא התנגדה לזה אז בסוף לא הלכתי
למזלי לא הלכתי! ^^

thebaby

New member
אני הלכתי וסיימתי ככה../images/Emo101.gif

תוך שלושה שבועות את המחויבות כי זה היה ממש דחוס... ולא התנדבתי כי לא היה לי כוח

לא עשו לנו עם בלון -_-"../images/Emo105.gif

כמה שעות עשית? 60? אני הייתי בקורס 20 שעות..

KaUrO DoNo

New member
לינקין פארק שולטים!

הדיסקים שלהם שווים קניה! לא הורדה..למרות שאני הורדתי את השירים יש לי גם את הדיסקים המקוריים...

Holy Cow4

New member
אני רוצה ש...

שלישיית דופה או יוסי וטירן יזכו! רק לא צחי! לאאאאא צחחחחייי! הוא לא מצחיק בכלל! ומשום מה אוהבים אותו! אני בכלל הייתי מהתחלה בעד שלישיית דופה ויאיר אורבך (כפי שרואים בחתימה שלי). אבל יאיר אורבך עזב
. וגם כשנתן את ההופעה של החיים שלו לא חזר
ונוסבאום חזר במקומו. אבל אז נוסבאום עזב אחרי שבוע
. בקיצור! דופה מאמינים בכם! יוסי וטירן - *בלשיק*! ואורבך - תמשיך להיות נינג'ה! ותחזור בשאלה כבר!

תמיד אהבתי דופה!../images/Emo105.gif

וגם אורבך! במיוחד! בגלל סיבה מסוימת
יש לי בפלאפון את המספרבית של אורבך! כןכן אני יכולה להתקשר אליו ולהטריד אותו ואני גם יודעת איפה הוא גר

Holy Cow4

New member
חחחחחח ../images/Emo11.gif

הסיבה המסוימת... הממממ...
(האייקון אמור להיות ליקוק שפתיים). גם לי יש את המספר בית שלו. חחח... זה לא כזה קשה. לוקחים את הכתובת שלו מהפרק שראו את הבית שלו והולכים לדפי זהב. חחחח... אני אשכרה עשיתי את זה. אני חולה עליו! אורבך, תעשה לי קידוש!

¥EleVatioN¥

New member
בסדר גמורר../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

איזו הקלה להיות אחרי זה חבל שזו לא הייתה הבגרות

thebaby

New member
יש לי מחר מתכונת בפיזיקה../images/Emo101.gif

ייאיי
. אבל חפיף
... ויום שני מתכונת בתנ"ך. רבק... הייתי אמור לקרוא היום איזה 60 עמודים... אני באמת צריך להתחיל עם זה
.:-{

למעלה