EleVaTioN

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אנשים
מה נסגר???????? למה אפחד לא כותב כלום?
המממממ אז ממצב? עכשיו יצאתי ממיני מתכונת בהיסטוריה!
ואיי איזה לחוצה הייתי לחוצה לחינם מסתבר

Holy Cow4

New member
דוגרי! ../images/Emo58.gif

הפורום הזה מה-זה יבש! ד"א - אלווטיון: איך זה להיום מנהלת פורום. זה הרבה עבודה? אני פשוט חושבת על להפוך בעצמי למנהלת...

nobody175

New member
חחחחחחחחחח

"כשאת יושבת לך לבד, במחנאות בתוך השק שינה שלך בודדה ועצובה מסתכלת על השמיים וחושבת מחשבות... תזכרי בי. תזכרי בי אומרת לך...... דוגרי(בקול של פקצ"ה שמנסה להיות סקסית)" חחחחחחחחחחח הצחקתי את עצמי..... ואולי גם את הפרתית שלי:) איי לאב יו פרתית:) כן אולי קצת יבש םה אבל זה מהרבה סיבות דבר ראשון לא כל כך שומעים על גודי'ס כי הם קבורים באיזה מרתף נטוש (מו אה אה אה) וכותבים שירים לאור נרות... סתם הבנתם את הפואנטה שלי חוצמזה אנשים קבורים בענייני היומיום המלחיצים (?! או שזאת רק אני... או שזאת רק אני שעושה את עצמי קבורה בענייני היום..? אממ להיות או לא להיות זאת השאלה!) או ש... ש.... אנחנו משעממים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נ.ב. אני מתנצלת בפני כל קוראי הפורום שקראו את זה וסביר להניח שלא צחקו...ניסיתי

EleVaTioN

New member
זה תלוי../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

יש דברים שלפעמים צריך לשבת עליהם כמה זמן אבל לאדעת אני מוצאת לי תזמן הזה
אני גמככה כל הזמן פה
איזה פורום את רוצה לפתוח?

Holy Cow4

New member
אני רוצה לפתוח פרום BECK!

אני הייתי בשוק כשראיתי שיש לרוני פורום אבל לא לבק! וזה מפחיד אותי קצת, חחח... להיות אחראית על משהו. אני לא כל כך אחראית. איך את נעשית למנהלת הפורום הזה? ניגשת למשרדים של תפוז גם?

EleVaTioN

New member
BECK?../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

שטו אטה? *סליחה על הבורות
* מזה? המממ נגשתי את יכולה למלא טופס דרך האתר...אבל את חייבת להגיע ולהפגש עם אפרת.

thebaby

New member
האמ... בק זת להקה ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

דיי נחמדת הייתי מעז לומר...

Holy Cow4

New member
אמממ, לא, לא ממש

בק זה זמר. הטא שר את שיר הפולחן Loser. הוא כבר איזה 11 שנים בתעשייה.

thebaby

New member
אה, סליחה ../images/Emo9.gif.../images/Emo101.gif

יש לי שירים שלו... ואני שומע... והוא נחמד מאוד לטעמי, אני פשוט אף פעם לא יודע אם זאת להקה או זמר כשאני שומע משהו...

Holy Cow4

New member
זה בסדר! ../images/Emo6.gif פחחח... ../images/Emo11.gif

העיקר שאתה שומע אותו! וכמה ש- The more, The marier!

Young N Hopless

New member
כן כן.. משעמם זו בהחלט המילה

פעם הפורום היה מאגניב.. הייתי נכנסת כל יום ועכשיו רק פעם ב.. אולי הוא מזדקן מי יודע.. ולא יודעת עם מישו שם לב אבל בכלל לא מדברים פה גם על גוד שארלוט.. וזה פורום גוד שארלוט.. אבל וואטאבר קיצור.. היום הורדתי למחשב את הסינגל הראשון מהדיסק החדש של גודיס שעדין לא יצא בכלל ולקח לי איזה 405 שעה להוריד אותו כי בקושי יש מקורות.. (הורדתי מאימיול) אבל הוא ירד אחרי שבוע.. ושמעתי אותו.. והוא מזה יאאאפפפההההה!! דעתי, הדיסק החדש יהיה פצצה! (מה חדש) ועם כבר אז כבר.. אני חייבת להגיד לכם, שבגלל שכבר אני מכירה את כל השירים של שארלוט בע"פ החלטתי להוריד שירים של להקות אחרות שאני אוהבת.. כמו לינקין פארק.. הורדתי שיר ועוד שיר ועוד כמה.. ואין, הם פשוט להקה טובההה!! אין על לינקין ושארלוטטטטט! ללינקין יש אחלה דיסק ד"כ (מטאורה-תורידו).. וזהו.. i have nothing to say anymore אה ו.. יום שישי הגמר הגדול של אקדמיהה.. יוסי וטירן לשלטון!! למרות שהם לא הכי מצחיקים אותי הם פשוט חאמודים לאללה.. וגם יש להם סיכוי ענק לזכות כי מי שזוכה זה או יוסי וטירן או יצחק.. אוקי.. אני הייתי טה טה

B182

New member
...

את מורידה את כל הדיסקים שלך? אם גוד שארלוט היו יודעים שצרבת ת'דיסקים שלהם...אמממ...סתם אבל אל תצרבו !

Young N Hopless

New member
לא שארלוט

גוד שארלוט אני לא צורבת.. רק את הראשון כי לא מצאתי בחנויות.. ו..יש דיסקים שאני פשוט לא מתכוונת לשלם עליהם 80 שקל.. כבר עדיף לצרוב ואז גם יש לי את השירים על המחשב אוטומטית

nobody175

New member
הוא לא חדש....

יש לי מן קטע שהם מדבירם בהופעה לפני שהם שרים אותו הום אומרים שעברה בדיוק שנה מאז שהאלבום הראשון שלהם יצא אז... אבל מצד שני גם שמעתי שהם הולכים לקחת כל מיני שירים שהם עשו ולא נכנסו לאלבומים לשפצ'ר אותם ואז להכניס אותם... כמו overcome

EleVaTioN

New member
אבל רובם..../images/Emo129.gif

לאדעת..לא כאלה יפים כמו האלה בדיסקים

למעלה