קובי221

New member
פייטון רצתה לפתוח מועדון והיא פנתה

לקרן. קרן הסכימה והן מנהלות ביחד את המועדון...

florin2

New member
יש בעמוד הראשי..

את רשימת השירים של כל הפרקים מהעונה ה-1.

תשובה...

כשלוקס שואל אותו לפני הבדיקה מה הסיכויים שלהם שהם קיבלו את המחלה אז אומר לו 50-50 יענו שאחד מכל שני אנשים שלאבא שלהם יש את המחלה חולה

G A L 17

New member
מממ ככה

יש סיכוי של 50% להידבק במחלה... בגלל שדן חולה , גם לנייתן וגם ללוקאס יש סיכויים של 50% להידבק.. ניית'ן נבדק ויצא נקי , זה לא אומר שלוקאס חולה וזה לא אומר שהוא בריא , פשוט יש לו סיכוי של 50% שיש לו את הפגם הגנטי הזה כי לאבא שלו יש את זה

נוני yer

New member
כן אבל

חוץ מהאחוזים הם גם אמרו את היחס אחד מתוך שניים אז נראה לי שזה די בטוח שלוקס חולה בזה

נוני yer

New member
*אחד לשניים

אני לא בטוחה איך מנסחים את זה נכון אף פעם לא הייתי טובה ביחס..

G A L 17

New member
כנראה שלא הבנת נכון ...

כשהוא אמר אחד משניים זה אומר שאחד מכל 2 אנשים חולה במחלה (לפי הסטטיסטיקה אם הסיכוי להידבק הוא 50% אז חצי מהאנשים יהיו חולים) אבל זה לא אומר בוודאות שלוקאס חולה.. אם תקחי קוביה ותזרקי עץ או פלי , יש סיכוי ש50% שיצא לך עץ , אבל אם בפעם הראשונה יוצא לך פלי , זה לא אומר שבפעם השניה בטוח יצא לך עץ , הסיכוי שוב נשאר כ50%

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifנ"ש../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

למי יש את התמונה הזאת בגדול ובאיכות טובה יותר?
זה מעונה ראשונה פרק 7....

florin2

New member
נצל"ש

זה ישמע קצת לא קשור אבל.. מה פירוש השם One Tree Hill? אוקיי אז Tree hill זאת העיירה אבל מה זה אומר ביחד?

כן..

יענו שטרי היל יש רק אחת.. בעברית זה טרי היל אחת.. אבל מבחינת עיקרון זה טרי היל יש רק אחת כאילו כל הדברים שקורים שם.. וזה... הבנת?

למעלה