שאלות

sh00val

New member
עזרה...

מישו אולי יודע איפה אני יכולה למצוא את השיר baby one more time שבריטני עשתה בVMA99...? זה עם הקטע שהיא באמצע אומרת: i'd like to introduce to you some friends of mine... אני צריכה את זה בקובץ audio, לא בוידאו.. המון תודה!!

מישהו היה במופע של ריטה? נכון הדראג

מהאוניקס? אז גם שם יש אחד כזה, והוא שכפול של המנהל של המלון ב"אוניקס" חח נחמד

מישהו79

New member
שלום לכל מעריציי בריטני../images/Emo13.gif

אני מחפש את השם של הרימיקס שעשו לבריטני ל"אופס איי דיד איט אגיין" ,היא הופיעה איתו בטור בשנת 2000 ,אני זוכר שראיתי קטע מהמופע מבצעת את הגירסא הזו,כשהיא קשורה לגלגל מסתובב בבגדים שחורים/ וגם את הרמיקס שעשו לדואט שלה עם מדונה,כפי שבוצע בטקס פרסי המוזיקה האמריקאני בשנת 2003 -בריטני פתחה את הטקס בשיר הזה-ירדה מהתקרה ,ונתנה הופעה נהדרת -בהתחלה השיר התחיל בגירסה הרגילה ואחר כך המשיך בגירסת הרמיקס. אני מחפש את שם הרמיקסים באנגלית,מי מכיר ??? תודה תודה תודה

Kryptonite

New member
חחח הוא באמת מזכיר../images/Emo168.gif

למרות שלפי מה שהבנתי כל המופע הזה מועתק. :S

Kryptonite

New member
אאל"ט../images/Emo168.gif

הרימיקס לאופס הוא של Wade Robson ונקרא על שמו. הגירסה של MATM בהופעה הוא שילוב בין Me Against the Music (featuring Madonna) Rishi Rich’s Desi Kulcha Remix לבין הגירסה הרגילה...

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif אם אתה רוצה אותם אז יש לי..

פשוט אם תחפש לבד, רוב הסיכויים שלא תמצא, כי הם דיי נדירים...

brit18

New member
../images/Emo207.gif סתם דיפדפתח בדפי הפורום

ןגיליתי שהפורום הזה קיים מה-17.9.02 שזה מלאא זמן (כמעט 5 שנים) ואני פה איזה שנה.. אז מה לא ציינו פה ימי נולדת של הפורום
..
והאם יש פה מישהו שנמצא בפורום מ2002
ומיכל האם את מנהלת את הפורום כבר 5 שנים
סתם לתשומת
כם

Outrageous boy

New member
וואי הפורום הזה עבר הרבה מננלים

היתה איזה אחת שהכינוי שלה זה תה טיבתי משהו כזה..היה את אור(Dream Within A Dream)...את טל(metrixtriniti)..ועכשיו מיכל ולא מיכל לא מנהלת את הפורום הזה מאז שהוא נפתח...חחחח ניראה לי שמיכל כבר איזה שנה מנהלת..משהו כזה!

היו המון מנהלים לפניי ../images/Emo3.gif

בת אל שעדיין כותבת פה מפעם לפעם.. ואם אני לא טועה, מישהי שהניק שלה היה במבה.. משהו
אני מנהלת שנתיים בערך. P:

xtina 4 ever

New member
אני בפורום הזה יותר משנתיים../images/Emo210.gif

עם הפסקות וחסימות באמצע..

brit18

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אבל עדיין לא עניתם לי על כל השאלות..
אתר של הבושם פנטזאי אתר חמוד מאוד עם משחקים וכל מיני .. תהנו

למעלה