מישהו יודע אם עברי משתתף בשירותרום?
ס סופרת מילים New member 18/12/06 #4 ואולי מישהו יכול להסביר לי את השיר ואולי? ניסיתי להבין אותו את הסיפור שמאחוריו ופשוט לא הצלחתי להבין מה הולך שם. אשמח לקבל תשובה בקרוב
ואולי מישהו יכול להסביר לי את השיר ואולי? ניסיתי להבין אותו את הסיפור שמאחוריו ופשוט לא הצלחתי להבין מה הולך שם. אשמח לקבל תשובה בקרוב
V vered151 New member 18/12/06 #2 אמממ... לפי הפירוסומים בטלוויזיה הוא לא מופיע אבל אחות של חברה שלי מארגנת את האירוע הזה דרך הצבא והיא אמרה לי שהוא כן... ככה שאני לא ממש יודעת
אמממ... לפי הפירוסומים בטלוויזיה הוא לא מופיע אבל אחות של חברה שלי מארגנת את האירוע הזה דרך הצבא והיא אמרה לי שהוא כן... ככה שאני לא ממש יודעת
B booba 1 New member 18/12/06 #5 ממ.. מה שמיוחד בשירים של עברי שכל אחד מפרש את השיר בדרך שונה אני חושבת שהשיר על השואה. אחד השירים הטובים שלו
ממ.. מה שמיוחד בשירים של עברי שכל אחד מפרש את השיר בדרך שונה אני חושבת שהשיר על השואה. אחד השירים הטובים שלו
ש שושית המתוקית New member 19/12/06 #16 מדהים הפרוש שואה ואללה לא חשבתי על זה בכלל זה מסביר את כל השיר מזה תודה
ר רעות77 New member 18/12/06 #6 אני חושבת שזה על אונס..אבל גם אם לא זה בטוח על התעללות כזו או אחרת...ואני חושבת שהוא כתב את זה על סבתא שלו שהיתה בשואה..
אני חושבת שזה על אונס..אבל גם אם לא זה בטוח על התעללות כזו או אחרת...ואני חושבת שהוא כתב את זה על סבתא שלו שהיתה בשואה..
מ מעיייין New member 18/12/06 #8 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif כנסי לכאן. יש פה כל מיני פירושי של חברי הפורום. מקווה שעזרתי.
ה האגוש New member 18/12/06 #9 כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אני שוקלת להחזיר את הפינה יש מישהו שמעוניין בכך?
ה האגוש New member 18/12/06 #10 ../images/Emo35.gifשש"מ../images/Emo35.gif את כל השאלות והבירורים שלכם לגבי עברי/הופעות-לשרשר לכאן :]
../images/Emo35.gifשש"מ../images/Emo35.gif את כל השאלות והבירורים שלכם לגבי עברי/הופעות-לשרשר לכאן :]