שש"מ

Lital Msd

New member
בקשר להופעה בירושלים ב12 לינואר

ההופעה היא - זה לא אותו דבר? או שזה הההופעה בפסנתר? כי לפי האתר הרישמי אין את הפרסום של זה לא אותו דבר. ובכלל כמה עולה כרטיס ומהיכן אפשר לקנות???... *בתקווה שבכל זאת יראו את השאלה אפילו שזה בקצה קצה קצה קצה השרשור כבר

האגוש

New member
רואים, רואים ../images/Emo3.gif

ההופעה היא הופעת פסנתר, את יכולה לברר מחירים בטלפונים: 1-700-700-920, 02-6292000 וגם להזמין :]

matanky

New member
וואי הגר ואורעד כנסו !!!!!!!!!

וגם נחומי שלא רואה את ההודעה
אבל בכל זאת צץ לי הרעיון משרשור שהוא עשה
זה כתוב כאילו לאחת חחחח אבל זה לשתיכן... ולכל אנשי הפורום! תקשיבי שנייה.. ראיתי בדבר הזה למעלה לא יודע איך קוראים לזה... כזה שמשרשרים תמונות מהילדות... חחחחח ובמקרה נחומי עשה אותה... אולי אפשר " להחזיר את הפינה הזו " כאילו זו לא הייתה פינה חחחח אבל אפשר לעשות אותה?
זה יהיה נורא נחמד לדעתי... ממש אבל!! ( טוב נו אני יודה אני אוהב להראות תמונות שלי מילדות חחחחח שאתם תראו את ההבדלים אתם לא תאמינו) אפשר לעשות את זה כזה מידי שישי לא יודע - בטוח שלכולם יש מלאא תמונות מילדות ( אבל לא לכולם סורק ) לא נורא אפשר להעלות את זה איכשהו למחשב מחברים
ולשים את זה בתור פינה בנוסף לכל הפינות שיש... לדעתי זה יהיה ממש ממש ממש ממש נחמד!!! חחחחח כולם חמודים כאלה ואני לא יודע אם אתם רואים את זה כי אתם כבר " ממש גדולים " לעומתי חחחח שלא תעלבו
כולם גודליםם זה מפחידדד
כולם גודלים פתאום... אז אפשר להיזכר בעבר
( מאלה שחשים שהם ממש זקנים....) חחחחחחחחח אז אם מישהו חושב שיהיה נחמד להחזיר שיביע את דעתו חחחח

matanky

New member
**הערה בונה שקיבלתי**

חחחח צודק/ת מי שאמר לי שהפורום יאבד את ההתמקדות בעברי... אז אולי פעם בחודש ייהיה נחמד

NoAmOoOsH

New member
אני חושבת..

שזאת לא יכולה להיות פינה, אלא רק נושא חד פעמי ונחמד שעשו לא כ"כ מזמן.. אתה [וכל אחד] עדיין מוזמן להעלות תמונות שלך מהילדות לשרשור שכבר נפתח..:] אין מה לעשות אם שרשור כזה פעם בחודש ובטח שלא פעם בשבוע..

Covers girl

New member
../images/Emo45.gif

זה יתחיל להיות משעמם, אותו הדבר כל הזמן. תתמקד בלחפש רעיונות נחמדים לשרשורים חדשים, אל תמחזר רעיונות ישנים.

ברוש15

New member
../images/Emo45.gif

מה שכן יכול להיות פינה זה שפשוט כל חודש תבוא עם רעיון אחר.. נגיד קרא לזה פינת ההפתעות או אנערף.. כל חודש תעשה משו אחר.. חודש אחד כולם ישימו תמונות של הדסקטופ[כן אני יודעת שכבר היה] חודש אחרי תמונות ילדות[כןכן גם זה היה] אחר כך תמונות עכשויות... תמונות של החיות תמונות של אחים/אחיות של המקום הכי יפה שהיית בו וכו'..

matanky

New member
לא הבנתם אותי נכון חח... בר בשבילך!

זה לא שהצעתי את עצמי לניהול הפינה
רק ראיתי והצעתי
אבל אם יצוץ רעיון יפה כמו שראיתי פה והמנהלים יאשרו להרים פינה כזו אז בכיף אני אשמח לנהל אותה
(אי הרווחים מוקדשים לבר...) וזה חד פעמי
חחחחחחחחחחחחחח וואי זה ממש מעצבן בלי רווח וזה אפילו מכוער!!! לא נורא בר בשבילך...

בקשר להופעה של מוצ"ש...

למישהו יש את הטלפון אני רוצה לברר אם אני יכולה לקנות כרטיס בדקה ה90 אני עדיין לא יודעת אם אני באה ושירלי איפה נעלמת??

ונטורי

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo41.gifשאלה חשובה../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif

מישהו יודע איך אפשר להשיג את הגרסא של הכוס הכחולה כמו שעברי עשה בהופעה ההאחרונה בבארבי שהוא מתחיל את זה לאט ושקט כזה ואז פשוט מגביר את הקצב.. זה ממש חשוב ! -
- טל

vered151

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

עברי לידר ל-א מופיע בשירותרום! ממקור ראשוני ומוסמך

למעלה