אמ.. בעיקרון הדבר היחידי שאני לוודעת זה שעה.. חח וסתם שאלה.. מהזה ה"זאפה".. חח כאילו.. ההורים שלי לא כ"כ מרוצים שזה במין מועדון כזה בת"א.. חח אז זה מה שהם חושבים..?! יעני ממש מועדון..?! חח או שזה מקום בילוי סבבה גם לילדות בנות 14 וחצי..?! חח
קודם כל השעה כתובה באתר... נדמה לי שפתיחת דלתות היא ב21:00 לגבי המועדון זה לא ממש מועדון.. זה יותר סוג של מסעדה שיש בה הופעות.. קמלוט מכירה?אולי ההורים שלך מכירים..זה נורא דומה. יושבים מסביב לשולחנות ואין הגבלת גיל..
אם אני לא טועה ההופעה שהיית בה היא ההופעת פסנתר של השירים החדשים בתחילת הסיבוב של האלבום "זה לא אותו דבר".. וזה מסביר את המחיר "הנמוך".. ההופעה הזאת היא הופעה של כל מיני שירים מכל האלבומים על פסנתר:]
הייתי בזאפה לפני פחות משנתיים הגזמתי עם השנתיים עלה 60 ש"ח כרטיס, זו הייתה ההופעה הראשונה שראיתי של עברי זה היה ביומהולדת של חברה שלי לשעבר והיא נורא אהבה אותו אז קניתי 2 כרטיסים ככה גם אני התחלתי לאהוב את עברי..
ברור שזה מספיק ודי והותר.. חח אבל יש לו מלא שירים שדורשים שיגישו אותם כמו כל הופעה- עם הרבה אנדרנלין וקפיצות וכד'.. וזה בכל זאת קצת מוזר לי שעברי יופיע רק עם פסנתר ויוותר על מלא שירים שבד"כ הוא מופיע איתם.. =//