שש"מ

reutkim

New member
אמ..

אמ.. בעיקרון הדבר היחידי שאני לוודעת זה שעה.. חח וסתם שאלה.. מהזה ה"זאפה".. חח כאילו.. ההורים שלי לא כ"כ מרוצים שזה במין מועדון כזה בת"א.. חח אז זה מה שהם חושבים..?! יעני ממש מועדון..?! חח או שזה מקום בילוי סבבה גם לילדות בנות 14 וחצי..?! חח

ברוש15

New member
אז ככה...

קודם כל השעה כתובה באתר... נדמה לי שפתיחת דלתות היא ב21:00 לגבי המועדון זה לא ממש מועדון.. זה יותר סוג של מסעדה שיש בה הופעות.. קמלוט מכירה?אולי ההורים שלך מכירים..זה נורא דומה. יושבים מסביב לשולחנות ואין הגבלת גיל..

naamakim

New member
תודה..!

ממש תוודה..!! בעז"ה הם יסכימו.. חח ואם לא הם יעברו מסע שכנועים ארוך ומייגע עד שכן.. =]]

katz777

New member
מההההההההההה???????

למה כל כל יקר, רציתי לבוא לזה אבל עכשיו אני מתלבט.. עברי מתחיל להגזים, אני זוכר לפני שנתיים 60 ש"ח כל הופעה..

Naych

New member
זה היה לפני שנתיים.

אתה לא רואה שעברי לפני שנתיים היה הרבה פחות מצליח מעכשיו? לא סביר להניח ש"מופע השנה" יהיה יותר יקר מהופעה רגילה או משהו?
חוצמזה.. תמיד ההופעות בזאפה יקרות..

ברוש15

New member
לפני שנתיים זו לא הייתה אותה הופעה

אם אני לא טועה ההופעה שהיית בה היא ההופעת פסנתר של השירים החדשים בתחילת הסיבוב של האלבום "זה לא אותו דבר".. וזה מסביר את המחיר "הנמוך".. ההופעה הזאת היא הופעה של כל מיני שירים מכל האלבומים על פסנתר:]

katz777

New member
אולי הגזמתי..

הייתי בזאפה לפני פחות משנתיים הגזמתי עם השנתיים עלה 60 ש"ח כרטיס, זו הייתה ההופעה הראשונה שראיתי של עברי זה היה ביומהולדת של חברה שלי לשעבר והיא נורא אהבה אותו אז קניתי 2 כרטיסים ככה גם אני התחלתי לאהוב את עברי..

reutkim

New member
אממ..

ברור שזה מספיק ודי והותר.. חח אבל יש לו מלא שירים שדורשים שיגישו אותם כמו כל הופעה- עם הרבה אנדרנלין וקפיצות וכד'.. וזה בכל זאת קצת מוזר לי שעברי יופיע רק עם פסנתר ויוותר על מלא שירים שבד"כ הוא מופיע איתם.. =//

booba 1

New member
זה כל הקסם!! ../images/Emo9.gif

כיף לראות את עברי בהופעה שונה קצת יותר אינטימית ורגועה. לפי מה שסיפרו פה בעבר ממש מומלץ ויפה

למעלה