שש"מ

שלומית59

New member
תודה רבה שאתה עונה לי על ההודעות..

פעם ראשונה שאני שומעת את התגובה שלו על זה..בגלל זה שאלתי בפורום..לא ידעתי שהיה על זה דיון.. אני דתיה וקצת נעלבתי אפשר לומר אז רציתי לדעת מה פשר השיר.. עכשיו אני רגועה יותר חחח...לא הייתי רוצה לדעת שיש לו משהו נגדי.. שוב תודה לך..

ברוש15

New member
אני שמחה שזה הרגיע אותך..

אגב משו נגדך בטוח לא היה לו גם אם לא הייתה סיבה לשיר:] ואני בת

שלומית59

New member
חח..אני בטוחה..אבל...

שאני אומרת נגדי אני מתכוונת נגד הציבור הדתי שאני חלק ממנו... דרך אגב..בת כמה את? ומאיפה?

נתוש ז

New member
מה גם הוא שונא דתיים?

עוד דבר שמשותף לו ולאביב גפן :) "הדתיים דופקים פה את כולם....ואלוהים מדוע המוות פה קבוע, ועוד אומרים שאתה כאן??"!! (פרובוקטיבי? סליחה
)

נתוש ז

New member
חולק עליהם בכל דבר אפשרי..

וטוען שהם הורסים אותנו ודופקים אותנו ופוגעים בנו... אם הוא לא שונא, אז הוא סתם רחוק מלאהוב..

GinGit 8

New member
שאלונת

לפי האתר הרשמי ההופעה בבארבי ת"א ב24.11 היא הופעת חורף.. זה נכון? הופעות חורף בלי כיסאות?

ברוש15

New member
הכוונה היא לפלייליסט...

גם באשקלון שהיה בהיכל התרבות עם כיסאות וכביכול בקונספט של הופעות חורף,היה פלייליסט של הופעת קיץ.. אז בבארבי אומנם לא יושבים אבל יש פלייליסט של חורף

../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo35.gif../images/Emo41.gifאז ככה:

היום היה לנו שיעור בבי"ס ובזמן שעשינו איזה עבודה מעצבנת המורה שמה מוזיקה, פתאום התחיל "צוכה בוחקת", אבל בביצוע של הופעה
וזה היה דואט של עברי ושל עוד מישהי... לא הצלחתי לזהות את הקול של הזמרת, וסתם מתוף סקרנות וגם כי זה היה ביצוע ממש יפה, מישהו יודע על מה אני מבדרת ויודע מי המזרת
תודה
.

רונית שחר אולי?

אם כן, זה ביצוע מפסטיבל הפסנתר 2000.. (אם וכאשר המחשב שלי יחליט לחזור לחיים, דברי איתי על זה.. ו.. נסדר משהו
)

ההופעה בבארבי

אני רוצה ללכת להופעה משהו שהיה שם כבר פעם יכול להגיד לי איך המקום ?

reutkim

New member
הופעת פסנתר..

כמה עולה כרטיס להופעות פסנתר ב-17/18.12!?..

reutkim

New member
=]

תודה.. =]] ומישו יכול לתיי לי פרטים יותר מדוייקים על ההפעות האלה..!? חח אני לא מוצאת בשומקום.. =//

למעלה