שש"מ

yaelito

New member
מישהו יודע אם ההמתנות נעימות

של עברי יחזירו לסלקום?

Naych

New member
אממ.. אני יודע שהם ביטלו את ההסכם

עם סלקום... אבל לי עדיין יש המתנה של עברי.. קשה להבין מה קורה עם זה... כנראה פשוט אי אפשר להוריד חדשים עכשיו

irashady

New member
ההופעה באמפי וואהל

איך אני מגיעה למקום הזה? אני באה מהצפון... נגיד מעזריאלי... איך אני מגיעה לאמפי? וההופעה במקום פתוח? או שזה סגור? גשם יכול לבטל אותה?

irashady

New member
מצטערת אם זה קצת לא מתאים לכאן

פשוט אני יודעת שהרבה מפה היו שם כבר שנה שעברה ואני לא מכירה את המקום הזה... ואני שונאת להסתבך בת"א

תשובות...

אמפי וואהל פרטים ודרכים להגיע. אם את מגיעה ברכבת מצפון, נראה לי תחנה לפני עזריאלי, אבל תבררי כי אני לא ממש מכירה את התחנות. ההופעה אכן במקום פתוח, תחזית אחרונה ששמעתי לא צפוי גשם, אז ששש... לא מדברים יותר על גשם.

yaelito

New member
עדיף לך לרדת בתחנה של האונברסיטה

ומשם או לקחת אוטבוס או ללכת ברגל (כי אם אני לא טועה זה לא רחוק כל כך) אבל יש יותר סיכוי לאוטבוס משם

ברכבת עדיף לרדת בת"א-אוניברסיטה.

ומשם, בתכלס, אפשר ללכת ברגל, אבל זה מאד לא מומלץ
[רק נזכרת בהתשות להגיע לסלקום ווליום..
למרות שעכשיו כבר לא קיץ, אז זה יכול להיות לגיטימי
]. בכל אופן, בעזריאלי לא מומלץ לרדת. מהמרכזית יש לך איזשהו קו שמגיע עד לשם, אבל רצוי לברר את זה. וזה הכל :) אח, אמפי וואהל

Margarita chum

New member
מי חולה?!../images/Emo184.gif../images/Emo122.gif../images/Emo193.gif

(או: מי מבריז ממבחן מסכם בהיסטוריה ב'?)
/

matanky

New member
עדיף

לעשות עם כל הכיתה ואז יש ממי להעתיק
כי אחר כך את עושה לבד

Smileey Girl

New member
אבל שעושים לבד

זה גם ייתרון,כי רוב המורים רוצים שתעשה בזמן השיעור ואז אתה מתיישב ליד כמה חברים טובים שמן הסתם עם מחברת פתוחה בזמן השיעור,ואז הכל נעשה קל יותר. מה גם שבמבחן המורה מקפידה יותר על השקט ועם העניים שלה על כל ילד וילד,כשאתה עושה לבד אז וואלה יש סיכוי שהיא תשכח שאתה בזמן מבחן. אה וגם אפשר להגיד לה שזה ממש מרעיש שהיא מלמדת ואתה עושה מבחן ופשוט לבקש ללכת לספריה ושהספרנית תשגיח עליך,וברור מאליו שהספרנית תשים פס ולא באמת תסתכל לכיוון שלך,הריי זאת לא העבודה שלה. אחחח אחחח ימי התיכון..

../images/Emo45.gif בדיוק ככה.

אצלנו ישר שולחים לספרייה
חוצמזה, במתמטיקה זה לא הכי עקרוני, אין כ"כ מה להעתיק, או שאתה יודע או שלא. ולא היה לי כח ללמוד בגרוש, אז עד המועד ב' יש זמן
גם קצת לישון בבית בזמן שכולם בבצפר, אף פעם לא יכול להזיק :)

Smileey Girl

New member
תמיד יש את המורים שהבחינה

מוכנה אצלהם כמה שבועות לפני המועד שאת עושה אותה או שבכלל משנה שעברה נשארו להם עותקים וחבל להם להתאמץ יותר מדי ולכתוב חדשה לעוד-30 תלמידים,ואפה הם מאחסנים את כל הדפים אם לא בתא בחדר המורים? ממ אז מה שאני באה לאמור לך כאן זה שהאמ..כמה ימים לפני הבחינה..תביאי אותה בנהירה לכיוון התא ואז ממ.. טוב שקט
[זה במקרה של מתמטיקה שהזכרת]. אגב,עשיתי את זה פעם-פעמיים עד שהרגשתי יותר מדיי מגעיל עם עצמי וויתרתי על התענוג ועכשיו במחשבה לאחור ,עם המורה הספציפי שהיה לי למתמטיקה לא היתה לי סיבה להרגיש עם עצמי חרא אבל שיהיה. [אה ועזבי את זה שפעם נדפקתי ופילחתי את הבחינה הלא נכונה
או שפעם פלחתי בחינה ופתרתי בבית וגם אז קבלתי 70
] בואי אני אתן לך עצה ידודית[והפעם באמת ידידותית ובוגרת]-ותשמעי לי כי אין חכם כבעל נסיון [חיכיתי תמיד להגיד את זה אני
] פעם בחודש פרגני לעצמך ביום חופש,זה רק יועיל לך תאמיני לי,תאגרי כוחות ותחזרי דנדשה ללימודים. אני זוכרת שלי תמיד היתה בעיה להגיע למועד הראשון של הבחינה,כל פעם היתי מתרצת משהו אחר,זה היה אצלי יותר פסיכולוגי,היתי נלחצת בטירוף,אבל שהיתי יודעת שכולם עברו את הבחינה ואמרו שהיה בסדר [ממ.. גם אמרו פחות או יותר מה יהיה
] אז היתי הולכת לעשות אותה במועד ב' ביותר בטחון. אוי כמה תירוצים היו לי,ומורני כזאת
שאף מורה לא היה חושב שאני משקרת[אשכרה מוציאה כאן את כל הכביסה המלוכלת,אבל היתי ילדה,מה..
],כמה צביעות הלימודים הוציאו ממני והכל בגלל פאקינג דף מסריח עם שאלות אקראיות שכתבה המורה בזמן שחיר**ה בשירותים

ברוש15

New member
גם לי קרה משו דומה../images/Emo6.gif

ישבתי עם התשובות והעתקתי אתן פשוט לדף חדש והמורה המפגרת לא שמה לב .. כולי הייתי בטוחה שאני אקבל 100 ובסוף קיבלתי 50..עד היום לא ברור לי איך זה קרה

למעלה