תמיד יש את המורים שהבחינה
מוכנה אצלהם כמה שבועות לפני המועד שאת עושה אותה או שבכלל משנה שעברה נשארו להם עותקים וחבל להם להתאמץ יותר מדי ולכתוב חדשה לעוד-30 תלמידים,ואפה הם מאחסנים את כל הדפים אם לא בתא בחדר המורים? ממ אז מה שאני באה לאמור לך כאן זה שהאמ..כמה ימים לפני הבחינה..תביאי אותה בנהירה לכיוון התא ואז ממ.. טוב שקט
[זה במקרה של מתמטיקה שהזכרת]. אגב,עשיתי את זה פעם-פעמיים עד שהרגשתי יותר מדיי מגעיל עם עצמי וויתרתי על התענוג ועכשיו במחשבה לאחור ,עם המורה הספציפי שהיה לי למתמטיקה לא היתה לי סיבה להרגיש עם עצמי חרא אבל שיהיה. [אה ועזבי את זה שפעם נדפקתי ופילחתי את הבחינה הלא נכונה
או שפעם פלחתי בחינה ופתרתי בבית וגם אז קבלתי 70
] בואי אני אתן לך עצה ידודית[והפעם באמת ידידותית ובוגרת]-ותשמעי לי כי אין חכם כבעל נסיון [חיכיתי תמיד להגיד את זה אני
] פעם בחודש פרגני לעצמך ביום חופש,זה רק יועיל לך תאמיני לי,תאגרי כוחות ותחזרי דנדשה ללימודים. אני זוכרת שלי תמיד היתה בעיה להגיע למועד הראשון של הבחינה,כל פעם היתי מתרצת משהו אחר,זה היה אצלי יותר פסיכולוגי,היתי נלחצת בטירוף,אבל שהיתי יודעת שכולם עברו את הבחינה ואמרו שהיה בסדר [ממ.. גם אמרו פחות או יותר מה יהיה
] אז היתי הולכת לעשות אותה במועד ב' ביותר בטחון. אוי כמה תירוצים היו לי,ומורני כזאת
שאף מורה לא היה חושב שאני משקרת[אשכרה מוציאה כאן את כל הכביסה המלוכלת,אבל היתי ילדה,מה..
],כמה צביעות הלימודים הוציאו ממני והכל בגלל פאקינג דף מסריח עם שאלות אקראיות שכתבה המורה בזמן שחיר**ה בשירותים