שש"מ

יש מקום בסמוך לחוף בכנרת

בשם בית גבריאל.. זה ממש על הכביש שסובב את הכנרת.. זה כמובן בצד של הכנרת.. יש שם גם מכללה ובצד השני יש כל מיני חנויות.. קשה לפספס את זה!!..

Naych

New member
לפי ההסבר שלך קשה לא לפספס ../images/Emo122.gif

אממ.. באיזה צד של הכנרת..? איזו מכללה?
חנויות? אממ.. אפשר הסבר עם יותר שמות בבקשה?

Naych

New member
אם זה יצא תוקפני אני מצטער...

זו ממש לא הייתה הכוונה

נוסעים בכביש שמסביב לכנרת

(מקסימום הוא יסע מהכיוון הארוך יותר.. חח) ואמממ זה לא שבכביש שסובב ת'כנרת יש כ"כ הרבה מקומות כמו "צמח" שפתאום משום מקום יש לך בצד אחד שורה של חנויות (ויש שם גם ד"ק לק) ובצד השני יש מסעדה ומכללת בית גבריאל.. כשאני מגיעה אז זה יוצא שאני עוברת בדרך ליד קיבוץ ורד הגליל וזה.. ואז ממשיכה שם בכביש עד שיש צומת (שיש אפשרות רק ימינה או שמאלה) שבה פונים שמאלה (קצת אחריה יש את גשר "אריק" אם אני לא טועה) ואז ממשיכים שם בכביש ובאיזשהו שלב פונים ימינה (יש שם איזו מסעדה או משהו כזה בצד שמאל אחרי הפנייה.. [זו לא המסעדה הזו]) וממשיכים בכביש ההוא עד שמגיעים=] אם הפעם לא הבנת (ואפילו הסברתי את זה לחברה שלי והיא קלטה איך להגיע..חח) שלח מסר אני אסביר

ירדן88

New member
יש לי שאלה..

נכון בדיסק לייב של עברי למה אין את כל השירים שהיו בהופעה עצמה?

vered151

New member
כייי...

אי אפשר להכניס את כל ההופעה לדיסק..הם בוחרים את המיטב...

chaaai

New member
כמה סיבות שנראות לי:

זאת הייתה הופעה שארכה שעתיים ומשהו. זה לא נכנס בדיסק אחד. ולהוציא דיסק כפול של הופעה חיה שלמה זה נראה לי די בזבוז =\. אין טעם להכניס את כל השירים כי חלקם היו בהופעה באותה גרסה כמו שהם בדיסק המקורי. עברי מצפה שהקהל יבוא להופעות ולא רק יקנה דיסק של ההופעה. מי שבא מרוויח דברים טובים. כמו דואט עם ברי "כמה יוסי"...

Naych

New member
אוקיי...

יש סיבה שעוד לא אמרו.. בקשר לשירים עם האמנים האחרים- לא כל המנהלים שלהם הסכימו שהשירים או הקליפים יצאו

נושבו

New member
שאלה בקשר להופעה באשקלון

כמה עולה כרטיס מלא? וחוץ מההנחה של ישראכארט שזה תמורת 280 כוכבים, יש הנחות נוספות??

למעלה