שש"מ

vered151

New member
../images/Emo207.gif

טוב זה ממש לא קשור לעברי או לפורום.. ככה..אני מדריכה בתנועת נוער ואני מחפשת שם לקבוצה שלי...שם מגניב כזה ומיוחד. ענבר בטח את יודעת על מה אני מדברת..חחח =] תודה לכל העוזריםםם

ברוש15

New member
קודם כל להבא זה נקרא ../images/Emo32.gif

ואם שם מאגניב..חח מזכיר לי את הימים הרחוקים מאוד שאני הייתי בתנועת נוער
אבל זה מאוד תלוי איזה כיתה את מדריכה.. נגיד לקרוא לכיתה ד' כיתה טיפולית[כמו שאורפז הציעה] זה לא הכי לעניין אבל כיתה ח' למשל זה יכול להיות מאגניב

Roy191

New member
הממ

משו אמיתי, האגוש או Naych כולם מופיעים בצבע כחול ותלמד לשרשר...שמישו ישים את התמונה

מתן,

כדי שנבין למי אתה רוצה לפנות, רצוי שתלמד לשרשר. תנסה להבין את הקובץ שצירפתי פה, ואם יהיו לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אליי.

matanky1

New member
והנה לכול החופרים למינהם

אני מחפש את המנהל של הפורום הזה.. של עיברי לידר... ואיתו אני כבר ידבר על מה שאני רוצה :D וכבר שמתי לך שאת המנהלת אז אם תוכלי לתת לי את האימייל שלך אני אשמח :) ביי ביי

TauberiT

New member
המ,

אם זכרוני אינו מטעה אותי, לא החניכים בוחרים את השם לקבוצה שלהם? הרי אם זה הנוע"ל, אז יש להם את אותו שם שהם בחרו בכיתה ד' כל השנים. ובכיתה ד', הם בחרו אותו לבד. ואם לא, וזה שם חד פעמי, או חד שנתי, או לא יודעת, אז עדיין- למה שהם לא יבחרו אותו?

vered151

New member
זכרונך לא מטעה אותך..חח

כן החניכים בוחרים את השם... הם מציעים מלא הצעות ובסוף אף אחד לא בוחר בהם... אצלנו לפחות, המדריכים באים עם כמה שמות מוכנים ואם החניכים אוהבים אותם הם בוחרים בהם. =]

אממ..

בתפוז יש 17 פורומים של תנועות נוער שונות. לא נראה לך ששווה לפנות אליהם?

matanky1

New member
אני יודע לשרשר

אבל פשוט פתחתי בכוונה נושא חדש... ואם זה אסור אז תגידו :D משו אמיתי אם תוכלי להגיד לי מהו האימייל שלך אני אשמח כי אני רוצה לשוחח איתך באופן אישי... מתן

MaaYanGa

New member
אתה לא../images/Emo9.gif

רצית להגיב עכשיו לתגובה אחרת. היית צריך ללחוץ על הוספת תגובה בהודעה שרצית להגיב אליה ולא להודעה האחרונה...

matanky1

New member
אוחח

אל תשגעו אותי טוב?! אני ביקשתי שמשו אמיתי תתן לי את האימייל ואתם כולכם מציקים לי עם השרשורים

חמוד,

אף אחד לא משגע אותך או רוצה להציק לך. אתה בפורום [נעים מאוד, מתן, פורום, פורום, מתן]. ויש פה חוקים, וכדי שהשהות שלך פה תהיה נעימה, אתה צריך לשמור על החוקים האלה. שאני אסביר את זה לאט יותר?
כדי לשרשר נכון, מה שלא עשית עד עכשיו, אתה צריך ללחוץ על "הוספת תגובה" לתגובה אליה אתה רוצה להגיב, ולא לתגובה האחרונה בשרשור, שזה בערך מה שעשית עד עכשיו... אני מתנצלת אם זה נראה שאנחנו מציקים לך, אבל אנחנו נוהגים להקפיד פה על עניין השרשורים.
עכשיו בנוגע למייל שלי. [ואגב, אני בת
]. אם אתה רוצה לפנות אליי, אתה מוזמן לשלוח לי מסר. לחיצה קטנה על הכינוי שלי תוביל אותך לכרטיס האישי שלך, ובצד יש "שלח מסר". תכיר את הכפתור הזה, הוא שימושי. יום נפלא.

matanky1

New member
שאלה לי אלייך...אורעד

נירא לי שאנחנו מכירים אחד את השני :D את בתיכון אני בחטיבה.... קרנית ופרח מוכרות לך?! ל"ב להצלחה מוכר לך?! אם כן, אז אני מתן חחחחחחחחחח ואם זה מוכר לך שלחי לי אימייל ל- [email protected] ואני אדבר איתך שם בהיי

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מהההההההההה וואי, ממתי אתה שומע עברי לידר?!

matanky1

New member
חחחחחחחחחחח

שמעי בן אדם כזה מושלם עם שירים כאלה מושלמים איך אפשר שלא לשמוע?? קיצור דברי איתי במסן [email protected] ביי אורעדי מחר אני בא לתיכון אני חייב לדבר איתך חחחחחחחח תגידי לי איזה יב' את :)

למעלה