נכוןXD
ג גל פה New member 3/9/06 #19 תגידו..... מה היה עם ההיא בהופעה של עברי שהוא פגע בה בטעות? אני יודעת שזה היה דיי מזמן אבל אני לא יכולתי להכנס לאתר כבר הרבה זמן אז אם פתחו על זה דף מצטערת מראש
תגידו..... מה היה עם ההיא בהופעה של עברי שהוא פגע בה בטעות? אני יודעת שזה היה דיי מזמן אבל אני לא יכולתי להכנס לאתר כבר הרבה זמן אז אם פתחו על זה דף מצטערת מראש
כ כל האהבה במלואה New member 3/9/06 #22 זה בסדר נשמה..../images/Emo13.gif אני תכף אשרשר לך את מה שכתבתי על זה
י ירדן333 New member 3/9/06 #25 חולצות.. שאלה.. אממ החולצות של ההופעה אז הגיזרת בנות מה ההבדל מהגזרת בנים כאילו.. זה אותו בד וכאלה או שזה שונה..
חולצות.. שאלה.. אממ החולצות של ההופעה אז הגיזרת בנות מה ההבדל מהגזרת בנים כאילו.. זה אותו בד וכאלה או שזה שונה..
N Naych New member 3/9/06 #26 אני מאמין ש שחולצת בנים זאת חולצת T-SHIRT רגילה וחולצת בנות יש לה גזרה מעוצבת.. את יודעת, צמודה יותר במותניים.. אני לא יודע את זה ממקור מוזמך אבל זה מה שאני חושב.
אני מאמין ש שחולצת בנים זאת חולצת T-SHIRT רגילה וחולצת בנות יש לה גזרה מעוצבת.. את יודעת, צמודה יותר במותניים.. אני לא יודע את זה ממקור מוזמך אבל זה מה שאני חושב.
M mor298 New member 4/9/06 #39 וואלה? ../images/Emo12.gif מתי? כולי לא מחוברת לעולם.. קניתם? אם כן, איך הוא? :]
ה הגמד על הגבעה New member 4/9/06 #31 ממ .. יש מצב שיש למישהו פה כרטיס מיותר לווליום ת"א ? זה ממש דחוף תודה 287364216