שש"מ

• פותח הנושא sari8
  • פורסם בתאריך

sari8

New member
שאלה

למישהו יש את המילים של boys just wanna have fan

sivosh

New member
בוקר טוב

אחרי דפדוף קצר בדפי הפורום, פשוט לא מצאתי פרטים... ב23.9 יש הופעה של עברי בשוני, איפה ניתן להשיג כרטיסים? תודה ושבת שלום

קרין444

New member
עזרה בבקשהההה

היי, אני חייבת עזרה דחוף! חבר שלי אוהב ממש את השירים של עברי לידר. עכשיו היינו בהרבה הופעות שלו והוא נדלק על החגורות שעברי לובש. עכשיו זה חגורות לא רגילות-האבזם אטום (ראיתי בצבע לבן עליו) כאשר במרכז האבזם יש ציור או כתוב... אני לא מצליחה למצוא את סוג החגורות האלה בשומקום ואני רוצה לקנות לו את זה למתנת שחרור. זה משהו שהוא מאוד רוצה ואני חייבת להשיג את זה. אבקש את עזרתכם.. תודה רבה!

בבקשה

קסטל: 03-6045000 שוני: 04-6388760 אינטרנט: www.tkts.co.il אם יש לך ישראכרט את יכולה לקבל הנחה תמורת כוכבים. רק שתדעי, להבא את יכולה להכנס לאתר של עברי לחלק של ההופעות ולמצוא שם את כל האינפורמציה. תהני מההופעה.

עם כל הרצון לעזור...

לא עונים לך כי ככל הנראה אף אחד מאיתנו לא יודע. עברי לא לוקח מי מאיתנו איתו כשהוא הולך לקניות
(למרות שיש לי הרגשה שהוא היה מוצא כאן מתנדבים/מתנדבות, די בקלות). בכל אופן, בהצלחה עם החיפוש.

B a 7 a K

New member
לעברי יש ביצוע לשיר הזה.

משהו אלקטרוני. זה כאילו על משקל GIRLS JUST WANNA HAVE FUN, לא? עם עופר ניסים, הנרי, או אחד מההומואים האחרים. אין לי מושג מה המילים.

האגוש

New member
../images/Emo35.gifשש"מ../images/Emo35.gif

את כל השאלות בקשר לעברי/הופעות-לכאן

אהלן

רק רציתי להגיד שאני מתה מאושר
כרגע גיליתי שמישל (
) הולך לשיר דואט עם עברי לידר בגמר
עכשיו פה אתם נכנסים לתמונה .. יש לכם מושג מה הם הולכים לשיר?

koya1

New member
כן.. היא תופיע..

אבל היא לא בגמר
לא שזה קשור.. אבל היה יכול להיות נחמד אם עברי
ומורן
היו מופיעים יחד.. אז נכון שהם לא הכי מתאימים מוסיקלית.. אבל זה היה יכול לעשות לי כיף

באמת?

באמת?! יא!!!!! כוליי מקפצצת פה! מישל
עברי
איזה מושלם!!!!11 [לא כתבתי הודעה כזאת קפיצית ופקאצתית איזה שלוש שנים..
]

אני חושב שלא...../images/Emo4.gif

אבא שלי קרא בעיתון שעברי/האמרגנים שלו [או משו] הסתכסו שם עם מישו, ובסוף החליטו שהוא לא ישיר שם. נראלי :\

הוא יהיה ../images/Emo122.gif

אבל תקראי את ההודעה שהגבתי לה. הוא לא ישיר עם כוכבי כוכב נולד.

למעלה