שש"מ

אממ יש למישו...

מושג אם יהיה שוב פסטיבל פסנתר או שבמקום זה עכשיו יש את ההופעות פסנתר בזאפה? עוד משו.. פעם דיברו פה על זה שמשדרים את פסטיבל הפסנתר בערוץ 22 מידי פעם... יש למישו מושג אם זה יהיה שוב בקרוב...??

הוא השתתף,

אבל זאת לא הייתה הופעה מלאה, אלא בערב שנקרא "7 שנים 7 פסנתרנים", ושר 3 שירים בערך.

bibi23

New member
מישהו יודע?.

איזה מכונית יש לעברי אה והמופע בזאפה ב-31-7-06 מתקיים בישיבה או שצריך לקנות מקום ישיבה אין לי מושג איך זה הולך בבקשה תענו לי

הוא בישיבה,

אבל זה לא מקומות מסומנים, כלומר הכרטיס שאת קונה הוא לא לשורה מסויימת. כשתגיעי למועדון את תתיישבי סביב שולחן, שהוא לא שמור.

ofir1988

New member
הכרטיס לא בדיוק עולה כסף..

בתמורה ל15 פקקים של קוקה קולה, את מקבלת את הכרטיס. ואפשר לקנות כרטיס להופעה באתר של מי מיוזיק,כמובן אחרי שאת מכניסה את הפקקים לאתר.

נועמופ

New member
>

על כל פקק\לשונית של פחית רשום קוד. את נכנסת לכאן > mymusic.co.il, פותחת חשבון חדש, ומכניסה את כל הקודים שרשומים על הפקקים והלשוניות. כל פקק זה דציבל, וכל לשונית זה שניים. 15 דציבלים, ויש לך כרטיס :)

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif The first day of my life

שיר מקסים... איך אני יכולה לשמוע אותו? אגב, מלא זמן לא כתבתי בפורום, אבל נכנסתי מדי פעם.. הייתי בצופים רב הזמן האחרון אז לא הספקתי לעשות יותר מדי מעבר לזה..

itamarshiri

New member
כולם להיכנס חשוב

תכנסו לכאן http://thebubble.ateenk.co.il/?v=itamars זה ממש ממש חשוב לי בקשה

למעלה