לא יודעת מה אתכם.. אבל השיר שבפתיחה של ברייט אייז (זה שעברי הגדיר כ"שיר חתונה"), פשוט שיר מדהים
ז זiהרים New member 12/7/06 #20 לא יודעת מה אתכם.. אבל השיר שבפתיחה של ברייט אייז (זה שעברי הגדיר כ"שיר חתונה"), פשוט שיר מדהים
מ משו אמיתי New member 11/7/06 #12 ../images/Emo35.gif שש"מ ../images/Emo35.gif את כל השאלות והבירורים בנוגע לעברי, הופעות ובקשות - לשרשר לכאן, ואנו נשתדל לענות על הכל. [ו להגרי שחוגגת היום חודשיים לניהול ].
../images/Emo35.gif שש"מ ../images/Emo35.gif את כל השאלות והבירורים בנוגע לעברי, הופעות ובקשות - לשרשר לכאן, ואנו נשתדל לענות על הכל. [ו להגרי שחוגגת היום חודשיים לניהול ].
M meshi16 New member 11/7/06 #14 שאלה... יש מצב שעברי מופיע היום במסיבת מתגייסים בקדימה צורן..!? משום מה הגיעו אליי שמועות..(שאני מקווה מאד שהן נכוןת אבל לא נראה לי) למישהו יש מושג משהו בקשר לזה..?! אגב..לא כתוב כלום באתר..
שאלה... יש מצב שעברי מופיע היום במסיבת מתגייסים בקדימה צורן..!? משום מה הגיעו אליי שמועות..(שאני מקווה מאד שהן נכוןת אבל לא נראה לי) למישהו יש מושג משהו בקשר לזה..?! אגב..לא כתוב כלום באתר..
P palola New member 12/7/06 #17 ../images/Emo65.gifמזל טוב הגר!../images/Emo65.gif.. -ורטיגו- בקשר לורטיגו- את הכרטיסים קונים במקום או מזמינים בטלפון כי באתר כתוב פתיחת קופות ב22:00 וטלפון לפרטים.. כאילו לא להזמנות... למישו יש מושג??
../images/Emo65.gifמזל טוב הגר!../images/Emo65.gif.. -ורטיגו- בקשר לורטיגו- את הכרטיסים קונים במקום או מזמינים בטלפון כי באתר כתוב פתיחת קופות ב22:00 וטלפון לפרטים.. כאילו לא להזמנות... למישו יש מושג??
P palola New member 13/7/06 #46 כן טוב.. האמת לא נראה לי שהייתי הולכת כבר בכל מקרה עם כל מה שקורה... (גמני בצפון)
O ofir1988 New member 12/7/06 #21 מזזלל טוב מאמייי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif