שש"מ

hovi sekulets

New member
ברגע זה נמסתי!!!

חבר שלי שלח לי לינק לאיזה בלוג כדיי שאני אשמע את השיר שברקע.. ופתאום אני שומע את עיברי! בגרסא מרגשת ויפה לשיר "בוא "באנגלית! אני חייב להשיג את זה -חייב חייב חייב! למי שיש שידבר איתי בבקשה!(מתחנן!)

palola

New member
יוו באמת ממש יפה!../images/Emo99.gif מי כתב את

הגרסה האנגלית? (תגידו שעברי
... זה ממש יפה זה חייב להיות הוא)

sharwan

New member
וואי תודהההההההה!! ../images/Emo99.gif

פעם ראשונה שאני שומעת את ההשיר באנגלית!!
תודה רבה רבה!!

geminime

New member
מישהו יודע מתי יש הופעה??../images/Emo101.gif

חברה'!! אני יודעת שיש הופעה של עברי עם אביב גפן באשדוד בסוף החודש אבל אני תקועה במרתון של הפסיכומטרי!! וממש בא לי על הופעה משותפת של עברי עם עוד מישהו כי הוא כזה חמוד באינטרקציה עם אנשים על הבמה!! אז אם מישהו יודע אם יש הופעה אחרת בקרוב שלו עם אביב גפן או עם אומן אחר, אמן תענו לי כאן, כי חיפשתי באתר הרAשמי ולא מצאתי...

הופעות קרובות:

ב22 לחודש יש הופעה של עברי בשפיים, ואני חושבת שהוא מארח שם את מירי מסיקה. בכלאופן, פרטים מלאים לגבי כל ההופעות הקרובות את יכולה למצוא בלוח האירועים בפורום.

geminime

New member
תודה, אבל...

תודה, אבל זו הופעה ביום הסטודנט והייתי ביום הסטודנט בעמק יזראעל והוא הופיע רק קצת יותר משעה ואני רוצה הופעה יותר ארוכה ועם יותר שירים...

mor298

New member
אפילו בהופעת ה-100..

זה היה משהו כמו קצת יותר משעה.. תקנו אותי אם אני טועה. אז אם ככה, אל תצפי ליותר מדי.. =\ בכל אופן, בטח ההופעה בניצנים אם תהיה אחת כזאת, היא תהיה יותר ארוכה משאר ההופעות.. ככה זה בדר"כ.

טל 888

New member
היי אנשים.. בקשר להופעה באשדוד..

הבנתי שההופעה ב-29 לחודש הזה, אבל זאת הופעה של עברי עם אביב גפן או שהם מופיעים אחד אחרי השני? מי שיכול להוסיף עוד פרטים על ההופעה הזאת זה יהיה נחמד (מתכננת לסוע לשם
)

יש הופעה של עברי במשך שעה,

ואז הופעה של אביב במשך שעה ואז מופע משותף של שניהם במשך חצי שעה.

איך קוראים לשיר של הבועה שעברי מבצע

איך קוראים לשיר של ה"בועה" שעברי הלחין?מבצע?משווו..

איך קוראים לשיר של הבועה של עברי?~

לסרט "הבועה" יש סינגל שעברי כתב למישהו יש מושג איך קוראים לו?עברי מבצע אותו? ""כולם עכשיו לשים את יד ימין על הפנים להסתכל עמוק האושר הוא בפנים לא להחזיק חזק קרוב אל החזה אתה חייב קצת לשחרר את הדבר שאתה הכי רוצה..."

למעלה