שרשור שאלות

שיר פתיחה

אני רוצה להוריד את השיר פתיחה של הסדרה אני לא יודעת איך קוראים לו ואני לא מוצאת אותו בשום מקום ... אני מקווה שאתם יכולים לעזור לי.. תודה.. מרב..!!!

mirymoo

New member
שאלה../images/Emo70.gif

מי שר את השיר DARE TO MOVE מהפרק 1.08: The Search For Something More ????????????????????????????????????????? תודה

C o C i T o

New member
שאלהה =]

זה נכון שביום ראשון הקרוב הולך להיות משודר הפרק הראשון של העונה השניה ? @_@ כי הרי העונה השניה מסתיימת בסוף השבוע הזה...

SagiAbarjel

New member
מישהו אולי יודע איך קוראים

לשיר שהיה בסדרה שהולך משהו כזה but it's alright for me....

te amo benjamin

New member
ערב טוב

לכולם רציתי לשאול אם אתם יודעים עם לשחקנים יש אימייל? זה יעזור לי מאוד מקווה שתענו לי בהקדם תודה עדי

tutkale

New member
כנסו דחוף!

תסלחו לי אבל המשחק על החוליה החלשה ממש דפוק!!!!!
ויש לי כמה שאלות..מתי תשודש אצלנו העונה השלישית? האם תהיה עונה רביעית.? והאם הם יגיעו לסיבוב הופעות אצלנו..?? תודה מראש..!!

NitsNats©

New member
../images/Emo41.gifשרשור שאלות../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן שאלות לגבי הסדרה, השחקנים, אתרים, מוזיקה וכדומה. (הייתי באילת שלושה וחצי ימים וכבר כלכך הרבה בלאגן?!)

mirymoo

New member
יש למעלה!!!

שיר הנושא של הסידרה הוא: I dont wanna be - Gavin DeGraw

mirymoo

New member
אההה ו...

איך קוראים לשיר מהסצינה שבה נייתן הגיע לבית של היילי ואמר לה את זה: I lived for tonight. I was so scared. I’m still terrified. Then I saw you. I promised myself that if I could just get up, and walk over to you, and tell you how much I need you, and how much I want you, that nothing else matters. בפרק 1.09 With Arms Outstretched

אהה ומה הסתיימה מגרש ביתי? כי....

ראיתי את הלוח שידורים באתר של יס וויקנד ומגרש ביתי לא מופיעה שם!! ואני בארה"ב הברית זה למה אני ממש לא מודעת לכלום!!!

אני לא חושבת

כי האוסי עכשיו משודר במשך השבוע אז אולי שהאו סי תיגמר אז ישדר את העונה ה-2 של מגרש ביתי

G Baby

New member
אממ..

אם את מתכוונת לשיר שהיילי שרה לניית'ן בעונה הראשונה אז קוראים לשיר: Elsewhere - Sarah McLachlan

tutkale

New member
כנסו דחוף!

משום מה שלחתי לפה הודעה ומחקו אותה..!! אז רציתי להגיד שוב-בלי לפגוע או משהו אבל המשחק של החוליה החלשה ממש דפוק! ויש לי שאלות..מתי תתחיל העונה השלישית אצלנו בארץ?! האם הם יגיעו לסיבוב הופעות אצלנו בארץ? והאם מתוכננת עונה רביעית?! תודה מראש! ופליז די למחוק את ההודעות שלי!

בלי לפגוע..אבל מחקו את ההודעה שלך

בגלל סיבה.. והסיבה היא, כי את שואלת שאלות ששואלים עשר פעמים ביום ואני מניחה שלמנהלים של הפורום קצת מתחיל להמאס.. אם תסתכלי קצת למעלה על שרשורים קודמים תמצאי תשובות לכל השאלות ששאלת. נועה.

Aviad1987

New member
סיבוב הופעות? הא.

האם העונה השלישית תשודר בארץ? אז כן סביר להניח שהיא תגיע עוד כמה חודשים ליס וויקאנד.

friends89

New member
העונה הבאה...בבקשה תענו!

מישהו יודע מתי מתחילה העונה הבאה?!

יש זמן..

היא עולה בארה"ב רק באוקטובר אם אני לא טועה אז עד שהיא תגיע לפה.. יעברו כמה חודשים טובים

למעלה