שרשור שאלות,9.9.08

../images/Emo35.gifשרשור שאלות,9.9.08../images/Emo35.gif

שרשור זה מיועד לכל השאלות שלכם, בנושאי דוגמנות ונושאים הקשורים לעולם הדוגמנות.
לפני העלאת שאלה לשרשור זה בידקו באזור השאלות נפוצות של הפורום, האם שאלה זו נשאלה בעבר. שאלות אישיות לאדם ספציפי החבר בפורום נא לשלוח במסר מיידי בלבד. בין העונים לשאלות שלכם תוכלו למצוא אנשי מקצוע אשר חברים בפורום,
כינויי אנשי המקצוע צבועים באדום. שימו לב לכל איש מקצוע תחום התמחות משלו בין התחומים ניתן למצוא: צילום, איפור, כושר גופני גראפיקה ועוד.. כאשר איש מקצוע מחברי הפורום עונה לכם לשאלה שאינה קשורה להכשרתו המקצועית תשובתו שוות ערך לתשובותיהם של שאר חברי הפורום והנה בגדר דעתו האישית בלבד.
העצות שניתנות בפורום אינן תחליף לעצות מרופא\דיאטנית

lir345

New member
יש לי שאלה דחופה!!

שלחתי במייל תמונות לסוכנות אימג' והם התקשרו אלי לתיאום ראיון אז אמרתי סבבה וזה עכשיו אני מסתכלת באתר שלהם וזה כיאלו רשום שעל הראיון / אודישן הזה צריך לשלם 400 שח כדי לפגוש את בטי רוקאווי זה הגיוני? זתומרת הם יכולים להגיד לכול אחד לבוא לראיון להוציא ממנו 400 שקלים על חמש דקות ולהגיד שהוא לא מתאים נכון? אז ללכת או לא? אני לא יודעת אם זה כיאלו רציני או שיש מצב שבכלל אין לי סיכוי אני ממש אשמח אם מישהו יענה במהירות 8) יומעולה ליר

תגידו יש דוגמנים / דוגמניות שיש להם

סימני מתיחה / צלוליטיס ? או שלמי שיש לא מקבלים לדוגמנות ? סתם דוגמא נגיד שיש דוגמן עם סימני מתיחה, איך מעלימים מסתירים את זה במסלול/צילומים ? או ששוב לא מקבלים דוגמנים / דוגמניות עם סימני מתיחה או צלוליטיס. ואיך מבדילים בין סימני מתיחה לצלוליס ? והאם ניתן לעשות משהו בקשר לסימני מתיחה או צלוליטיס. תודה רבה, וסליחה אם זה לא קשור.

B a Z u K a

New member
אני יודעת שיש מכשיר כזה שעוברים איתו על העור

והוא שואב את האור ועושה לו מסג' וזה נפטר מהדברים האלה תוך כמה טיפולים..אין לי מושג איך קוראים לזה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif HH models, שאלה שאלתית../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפני כשלוש שבועות בסלקום ווליום ניגש אליי מישהו מ-hh models לקח ממני פרטים וביקש לתאם איתי פגישה בסוכנות. באתי לפגישה, המנהל סוכנות נתן לי חוזה והתלהב ממני כי אמר שיש לי פוטנציאל. עם זאת אמר שאני צריכה לעשות בוק אצל צלם מקצועי בסך 2500 שקל על חשבוני, אבל הסוכנות מוכנה להלוות לי 1500 שקל לבוק. אף פעם לא הייתי בשום פגישה בסוכנות אבל לפי הבנתי ולפי מה שקראתי פה בפורום, סוכנות שבאמת רואה בך פוטנציאל צריכה לקחת על עצמה את כל הוצאות הבוק ואחרי זה לקזז את ההוצאות במשכורות הראשונות. אז שאלת השאלות היא האם באמת יש לי טעם להשקיע בבוק או שאני אהייה עוד אחת מאותן אינספור בנות שמשלמות כסף לחינם??? יש פה בנות חתומות בסוכונת? אפשר לשמוע דעה? האם הסוכנות דורשת מכולן לשלם חצי על הבוק? אשמח לפידבקים, הערות ודעות על הסוכונת! תודה לעונים!

כמו שכבר אמרת בעצמך שקראת פה

נהוג בסוכנויות בגדולות יותר שמשלמים עבורך על כל הבוק ולא על חצי ממנו. אם באמת יש לך פוטנציאל להיות דוגמנית בוק זה לא העניין היחיד שאת צריכה לחשוב עליו, אין סיבה בכלל לנסות בסוכנויות בינוניות. אם היו משלמים על הבוק שלך אז ישר היית הולכת וחותמת בכל סוכנות שמציעה לך לחתום? את לא בודקת אילו סוכנויות שוות משהו ואילו לא? מה שאני מציע זה שתעלי לפורום תמונות שלך ונתונים (גיל.. גובה..) ותקבלי חוו"ד אם את באמת יכולה להתאים לתחום.אם נראה שכן כבר נפנה אותך למקומות המתאימים.

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifלאמסכימה עם הכל.והייתי היום בHH ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

תשמע, אומנם בסוכנות גדולות משלמים עבור כל הבוק [הרי יש להם תקציב] ואין הרבה ברירות מפני שאםהיא לא מתקבלת לסוכנות גדולה אז למה שלא תחתום בסוכנות בינונית? נכון, לא תמצא אותה בתצוגת אופנה של CASTRO או בקטלוג נחשב כלשהו והיא נניח לא מתאימה לרמה הזו אבל עדיין !! גם התצוגות בקניונים זה משהו.כל עוד מרוויחים לשעה סכום מעל המינימום, מה הבעיה? [נגיד אם היא הייתה בוחרת לעבוד בחנות בגדים בגיל 18.כמה הייתה מקבלת? 20 ש''ח לשעה] או סתם עבודות דיילות.זה לא סתם.השכר הוא פי 2 **בלי קשר אני הלכתי היום לראיון בHH מודלס.. וגם ממני ביקשו 2500 ושהסוכנות מוכנה להלוות.. קודם כל שיצאו מהסרט.אני לא תמימה ואני לא אשלם סכום כזה. אז זהו, שיש לה ברירה אחרת.להצטלם מרצונה באופן עצמאי אצל צלם שהיא בוחרת.לדוגמא עמירם בן ישי.אז משלמים 1300 ש''ח אבל לפחות זוכים לבוק מקצועי ולא כמו שדפקו את נטלי ואמיליה מהפורום שהן שילמו 1500 ש''ח ויצא להן להצטלם כל אחת למשך 5 דקות עם עוד כמה בנות.. צריך גם לדעת לצאת חכמים ולא לאכול בולשיט ולהתלונן אח''כ...

כל הכבוד לך שאת לומדת מטעויות של אחרים

אבל כשחתמתי לא ידעתי שזה יהיה בוק מעפן ואולי באמת זה תמים מצידי שלא בררתי לפני אבל גם לא נורא.. אני אפילו לא באה לאודישנים שלהם ועוד חצי שנה נגמר לי החוזה ואני לא אצטרך להחזיר להם כלום... ואני בכלל לא רוצה לדגמן כבר. בכל אופן שמחה שיצא לך טוב, שיהיה לך בהצלחה!

../images/Emo41.gifתודה!

מעצבן אותי לשמוע שככה עבדו עלייך.. אבל מצד שני זה גם היה באחריותך..הייתה לך אפשרות לבחור אבל כמו שאמרת לא ידעת לפני שזה יהיה בוק כזה משפיל.. רק דבר אחד לא הבנתי בהתחלה כשפרסמת את ה''בוק'', רשמת שלא אכפת לך כי את לא משלמת עליו כלום. איך אח''כ יצא שכן שילמת עליו 1600 ש''ח ?

ran refael

New member
וואי, נשמע מגניב, הם נותנים הלוואות?

תוכלי לשאול כמה ריבית יש בהלוואה, והאם היא צמודה למדד, אני חושב לקחת הלוואה בעצמי, אולי שווה יותר ב HH מאשר בבנק שלי בפועלים, היום הריביות ממש גבוהות.. ובקשר לדוגמנות אני מציע לכל בחורה שמתלבטת בגלל מחיר הבוק לעשות טלפון לצלם עצמו שמציעה אותה סוכנות, ולנסות לסגור איתו איזשהי עסקה על מחיר לבוק בשביל הצלם לרוב זה דיל מעולה לקבל את הכסף מראש מהדוגמנית ולא מהסוכנות. אם בחורה מאמינה בעצמה וחושבת שיש לה מה שצריך בשביל להיות דוגמנית מצליחה שעושה אלפי דולרים בחודש, או ביום.. שזה אומר מבחינת נתונים יבשים: גובה 172 ומעלה, גוף מחוטב 90/60/90 פלוס מינוס, ומבנה פנים פוטוגני שעובר טוב מצלמה. אז השקעה של כמה מאות שקלים על בוק בסוכנות גדולה, זה באמת לא כזה נורא. את מי שזה מנחם, בארה"ב כניסה לסוכנות גדולה מתחילה ב 2000 דולר ורק לפתוח כרטיס דוגמן או שחקן באנטרנט עולה 500 דולר לשנה. מצד שני, בארה"ב מאמינים שבוק התחלתי חייב להבנות על מס' צלמים טובים ולא על גב של צלם אחד בודד.

tzury

New member
ה"חצי" שהם מבקשים זה בערך פי 10 ממה שבאמת עול

ה להם הבוק הזה. ואם תסרקי קצת הודעות של בנות תביני במה מדובר. סוכנות רצינית לא גובה כסף , אלא משקיעה בך בעצמה

שיראל012

New member
מתעניינת לדגמן

שלום, אני מתעניינת לגבי עבודות דוגמנות או דיילות האם מישהו יכול לתת לי פרטים מאיפה מתחילים מה מחפשים? קצת נתונים: בת 23, גובה 1.76 משקל 61. תודה

שיראל012

New member
המשך

האם לוח המודעות אמין? ואיפה אפשר למצוא עוד עבודות כי אין שם הרבה הצעות? ואם אני הולכת לסוכנות האם תוכלו להמליץ לי למי ללכת מה צריך לבדוק לשאול תודה רבה על העזרה

כ01ית15

New member
היי צריכה עצה מאנשים שמבינים באמת..

התקשרו אליי מסוכנות איתן שרון ואמרו לי שהוא פתח סוכנות חדשה.. התפלאתי שאף פעם לא שמעתי את השם הזה ואמרו לי שהוא ניהל קצת את קארין והיה גם בHH, האם זה נכון? והאם כדאי לי ללכת לאודישן בכלל ? הוא רציני?

innocence

New member
וואי.. הבחור עבר כל כך הרבה סוכנויות...

הוא היה בקארין וגם קצת בHH, אבל בHH הוא היה תקופה מאוד קצרה. לא רוצה להשמיץ, אבל כדאי לקחת את מה שהוא אומר בעירבון מוגבל. יש לי הרגשה שלא הולך לו כל כך בתחום...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהייתי אצלו היום..

אל תלכי. מקום מעפן, יצא לי לדבר עם איזשהי ערסית.פשוט בושה. בכלל לא הייתי אמורה ללכת לשם.ליוויתי חברה והם שנה התעקשו אם אני רוצה להצטרף לראיון.. הוא סתם מוכר בולשיטים.גם פה 2500 ש''ח ''ואני עושה את זה רק לך שתדעי..כי יש לך פוטנציאל..אז אני מקזזת לך 1000 ש''ח ותחזירי לי בעבודות'' כאילו WTF אל תלכי רק בגלל שזאת חפירה מטורפת..היא חופרת ומטומטמת

V i s t a

New member
אוהו חח גמני הייתי שם

מעפן ברמות, לי הציעו ב1800 פחח שילכו לחפש

למעלה