שאלות

Oshrat G

New member
מישהו מכיר איזה אתר עם ציטוטים

שלוקאס תמיד אומר בסוף/תחילת פרק?

Bleed for Me

New member
כן,אותה הפסקה ש

אבודים,ורוניקה מארס,נימלטים ועוד עושים בגלל החגים.. עכשיו אין לי מה לראות=\

שאלה

אני לא עוקב באדיקות אחרי הפרקים אבל משתדל לראות כמה שיותר... אני לא מבין בקשר לשני אחים שהגיעו העונה לסדרה... נראה לי שלבת קוראים אנה ולבן פליקס... בכל אופן, מאיפה הם הגיעו ואיך הם קשורים? ועוד משהו, בסוף הפרק האחרון פליקס(?) אמר שהוא מחבב את ברוק אבל שהוא לא יכול להיות איתה כי זה "נגד הכללים"... מה העניין עם זה???

stav12

New member
תשובה-עונה שנייה

לוקאס ואנה הם בעצם אחים שעברו ל Tree Hill , בקשר לכללים , ברוק ופילקס היו במצב של חברים עם "הטבות" , כלומר הקטע הפיזי ללא הקטע הרגישי , יענו רק סקס . עכשיו כשברוק רואה שהוא מתחיל להיכנס לאזור ריגשי היא מביאה לו בעצם כמה כללים שעליהם הוא צריך לשמור על מנת שזה ימשך .

רבההה

New member
ממ הכללים לא היו מההתחלה?

עוד לפני שהוא התחיל להכנס לאזור הרגשי.. לא?

stav12

New member
היו אבל לא מוגדרים בדיוק

אבל בפרק מסוים היא ממש מביאה לו כללים על דף מסודר

שאלה דחופההה

איך קוראים באמת לנייתן? רשום נראה לי ג'יימס לפטרי.... אבל זה לא עושה לי כלום בגוגל

דחוףףףףףףףף!!!

למי שרואה שידורים חוזרים ביס!!מי שראה את הפרק של אתמול.... שלוקה פגש את אישתו של חברו לקבוצה והם התמזמזו בקרוסלה במין קניון כזה ... מישו יודע איך קוראים לשיר הזה שהם התמזמזו בקרוסלה!?!!דחוף

kap kap

New member
שאלה:)

מישהו זוכר את האתר של כל השירים שהופיעו ב'מגרש ביתי'... בכל פרק רשום שם איזה שיר הייה...:) תודה:)
ואם שמתם לב יש את האתר הזה שפייטון תמיד מתחברת אליו כדי להיות אונלין במצלמה עם אנשים.. אז האתר למעוניינים:
http://www.punkndisorderly.com/
<<היא כבר לא מבקרת שם>>

הלינק לאתר

www.oth-music.com ואם את רוצה, באתר הזה: www.letssingit.com תכתבי בחיפוש one tree hill ויש שם גם רשימה של השירים מסודר לפי פרקים עם המילים.

אממ

את מתכוונת לזמר שהופיע עם שיר בבית הקפה של קרן בסוף הפרק? כי זה גם שיר הפתיחה. קוראים לו "I Dont Want To Be"..

למעלה