שאלות, טענות, מענות, תהיות.

G House

New member
שאלה

אני מת על לורן ואלכסיס וחושב שהם כוסיותתת בטירוףף...
מישהו יודע אם הן יוצאותת או נשואוות או משו?

hbam

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ROFLMAO

Lורליי

New member
DVD של העונה הראשונה

האם אפשר להשיג בנפרד(לא כמארז) נהרס לי הדיסק ה6 :(

Alaithlos

New member
אני מאמינה שלא.. ../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

אבל שווה לבדוק.. נסי לחפש באינטרנט

o0Invisible0o

New member
אני דווקא כמעט בטוחה שכן..

אני יודעת שבטאוור רקורדס מוכרים דיסקים לא במארז.. [יוצר רושם שזה בעצם "זול" לקנות סדרה.
]

יש למישהו את הDVD של עונות

2-3-4 עם התרגומים לעברית??? אני מעוניין לקרוע את התרגומים ולהפיץ אותם ברשת לטובת הכלל והמעריצים של הסדרה שלא ניחנו בכסף רב... תודה על העזרה!

wishes

New member
צודקת וגם ש..

כאשר צופים בפרקים עם תרגום מפספסים בעצם את הצפייה במה שרואים---> כי הרי כל הזמן מתעסקים בלקרוא את התירגום!!! וזה הורס.... אז נכון שהם מדברים פוללל ספיד (כי בכל זאת יש להם יותר דפים בתסריט להספיק) אבל היי זה שווה לראות ללא תירגום!

זה נכון אבל מצד שני אני אוהב להבין

100% ממה שהן אומרות. ושאני רואה בלי תרגום אני מבין כ90% וזה מעצבן אותי
יש הרבה דחקות שאני לא מבין את פשרן... התרגומים של הDVD כאלה גרועים???

Lורליי

New member
אני ממש לא יכולה לראות בלי תרגום

לצערי הרב אבל בהשוואה לתרגום בערוץ 3 או הולמרוק... מי שתרגם את הDVD ממש גרוע- אבל ברמות שאי אפשר לתאר- גם נראה שהוא דיי אהבל(כאילו יש כל מיני הקשרים שהוא הרס ופספס- לא דווקא הקשרים גילמורים. בקיצור זה דיכי אחד גדול- מזלי שאני מכירה כמעט בע"פ את התרגום ה"נכון") גם מעצבן ששמים את התרגום למעלה לפעמים הוא מסתיר את השחקנים. עדיף שיסתיר את הכיתוביות באנגלית. אם אני ארצה לקרוא משהו ספציפי אני תמיד יכולה להעלות את הפרק בלי תרגום בכלל...

לורליי אז את אומרת שעדיף לראות בלי

תרגום את עונות 2-4? כי את עונה 1 הורדתי וראיתי עם תרגום שמישהו קרע מהDVD והוא היה לא רע בכלל. אז השאלה אם חבל על הכסף- כי להשכיר את עונות 2-4 בבלוקבסטר זה משהו כמו 300 שקל... יש לך את הDVD של העונות הללו בבית? התחלתי לראות את הסדרה מאמצע עונה 4 ועונה 1 ראיתי פעם שהיתה בערוץ 3 ועכשיו שאני חוזר ורואה את עונה 1 אני פשוט מתמוגג מהנאה- עונה פשוט מעולה! איך עונות 2-4?

Lורליי

New member
אני מאוד ממליצה לראות

אבל באופן אישי אני מעדיפה את התרגומים של הערוצים השונים ולא של הDVD כן יש לי בבית אבל אני לא יודעת מה מצבן(אני עכשיו במרתון- של הנאה ובדיקה)

DarkMagic18

New member
יש לי שאלה!!../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

אוקיי, אני לא עוקבת ממש בהולמרק... מישהו שמתמצא יכול לקחת שתי שניות ולהגיד לי- מתי ישודר הפרק הבא בהולמרק? (יום, תאריך ושעה) ואיזה פרק זה יהיה? (עונה ומספר) כי נורא קשה לסמוך על כל האתרים של לוח השידורים וכל אלה... זה למטרה טובה גם
ידיד שלי רוצה לראות את העונה השישית והוא תוהה אם הוא פספס יותר מדי

ורדיבה

New member
יום שישי בהולמרק..

בערב...שעה 8 יש שני פרקים של העונה ה 6 ומחר זה יהיה פרקים 5-6 ..:) תהנו!

למעלה