ההמשך יהיה יום שבת גם ב-8, שני פרקים ברצף.
O oO nam nam Oo New member 23/2/07 #46 ההמשך יהיה יום שבת../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif גם ב-8, שני פרקים ברצף.
ס סניפלסית New member 22/2/07 #35 כתוביות לעונה 7 איפה יש? למישהו יש קישור? ועד איזה פרק תרגמו? ראיתי פה קישור לאיזה אתר שלא הצלחתי למצוא בו כתוביות... תודה מראש!
כתוביות לעונה 7 איפה יש? למישהו יש קישור? ועד איזה פרק תרגמו? ראיתי פה קישור לאיזה אתר שלא הצלחתי למצוא בו כתוביות... תודה מראש!
ג גלעד10 היחיד New member 22/2/07 #38 יש תרגום רק לפרק הראשון בעונה 7 את יכולה למצוא אותו ב www.torec.net
ג גלעד10 היחיד New member 22/2/07 #43 כן- הם כנראה משתמשים בחברות תרגום שונות. אני זוכר שבהתחלה מתי שלוגן קרא לרורי "אייס" יענו אלופה- תירגמו את זה בערוץ 10 "אס" כנראה זה מהקלפים... בהולמרק לעומת זה לא עשו את הטעות הזאת.
כן- הם כנראה משתמשים בחברות תרגום שונות. אני זוכר שבהתחלה מתי שלוגן קרא לרורי "אייס" יענו אלופה- תירגמו את זה בערוץ 10 "אס" כנראה זה מהקלפים... בהולמרק לעומת זה לא עשו את הטעות הזאת.
B Blood Roses New member 22/2/07 #44 כן, שמתי לב גם בגלל זה, אבל לא הייתי בטוחה. בכל אופן, לא "אלופה" ולא "אס" נשמע כמו כינוי, "אייס" כן.
ל ליטל חנן New member 27/2/07 #47 ../images/Emo92.gif אני צריכה עזרה דחוף.. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא תרגום לעונה השביעית אני מתה לראות אותה כבר... תודה מראש...: )
../images/Emo92.gif אני צריכה עזרה דחוף.. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא תרגום לעונה השביעית אני מתה לראות אותה כבר... תודה מראש...: )