שאלות, בקשות, תהיות

Keren 104

New member
שאלה

סבתא של לורולי (טריקס??) היא סבתא שלה מהצד של אמילי או מהצד שלך ריצ'רד? תמיד חשבתי שהיא סבתא שלה מצד ריצ'רד אבל לא מזמן ראיתי פרק שבו אמילי קוראת לה אמא.. אז אני כבר לא בטחה..

שקדיה11

New member
שאלה על שיר

בפרק שרורי יוצאת מהכלא, בבוקר שאחרי רואים את הטרובדור של העיר שר איזשהו שיר שהולך בערך: i turned 21 in prison doing 2-to-life... משהו כזה. מישהו יודע איפה אני מוצאת את השיר? תודה!

mor1212

New member
שאלה בקשר לעונה השישית

למה לורליי ורורי רבו? על מה רורי ישבה בכלא ומבצעת עבודות שירות?

LS Girl

New member
שאלה../images/Emo58.gif

אם מי לורליי מתחתנת בסוף? והאם תהיה לה תינוקת או תינוק?

אני בטח בין הגברים היחידים שהיו פה.

בכל אופן, יש לי שאלה, מאיזו סיבה החליטו להפסיק עם בנות גילמור? מיצוי? כסף? רייטינג? יצאה פעם איזשהיא הודעה מההפקה לגביי הסיבה? כל הסדרות האינטלגנטיות יורדות מהמסך מהר מידיי, זה התחיל בדוסון, דה או.סי ועכשיו גילמורז. 0כן אני יודע שגילמורז ירדה כבר מזמן, אבל כרונולוגית).

דניאל1213

New member
האם יש למישהו את הפרק הראשון של עונה 7 מתורגם

שלום לכולם האם יש למישהו פרק עם תרגום או יודע היכן אפשר להוריד תרגום-אתר, קישור וכו'? תודה ושבנה טובה

שאלה

מישהו יכול לתת לי ספויילר לסוף העונה השביעית? - ראיתי ביו-טיוב שלוגאן מציע נישואין לרורי והיא מסרבת ואז הם נפרדים, אבל לא הבנתי מה קורה בין לורליי ללוק, והאם פרק הסיום של העונה השביעית הוא באמת סוף הסדרה?

GAlgirl712

New member
../images/Emo53.gifשאלה.. מקווה שתוכלו לענות ולעזור..

אתמול ראיתי את הפרק האחרון של העונה השישית.. העונה נגמרת בזה שלורליי וכריס שוכבים במיטה? (אם זה נכון.. זה רעעע מאוד!
) מישהו יודע איפה ומתי תשודר העונה השביעית? והם יהיו שידורים חוזרים בסופי השבוע? והאם בסוף הסדרה לוק ולורליי יהיו ביחד? והאם רורי ולוגן יהיו ביחד בסוף!? בבקשה... תוסיפו ספויילרים! אני חייבת לדעת תודה וימוטוב לכווולם! גל

רעותוש02

New member
אוף המשיכו את השידורים שהיה חג ופיספסתי

2 פרקים שנראים חשובים...מישהו יכול לספר לי מה היה בפרקים? עונה רביעית אני חושבת פרקים14-15-16

sharonnnnnn

New member
אה ושאלה

איפה צילמו ומצלמים את התוכנית . המקום כל כך יפה . הלוואי שהיה באמת מקום כזה או שיש !

שלום.. שאלה בקשר לפרק של החופשת אביב..

הי! קודםכל- אני מצטערת שלא שרשתי... לא מצאתי שרשור שאלות או משהו אז הנחתי שזה בסדר... בכל אופן- השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך קוראים ללהקה המגניבה שמופיעה בפרק של החופשת אביב?? (כשרורי ופריס מחליטות ללכת ל"מקום החם")? ממש מסקרן אותי... תודה

yotem 17

New member
כמה עונות? ../images/Emo122.gif../images/Emo83.gif

אני לא מצליח להבין כמה עונות יש לסדרה, וחיפשתי בכמה מקומות, אז הנחתי שהכי טוב לשאול כאן P: פשוט בהולמרק כל שניה משדרים משהו אחר, ובאינטרנט ראיתי דיבורים על עונה 7 (וגם 8, אולי?), אז אין לי מושג כמה יש. זה נחוץ בשביל זה
http://www.amazon.com/Gilmore-Girls-Collection-Lauren-Graham/dp/B000U0F7RG/ref=sr_1_8/002-9680353-9841629?ie=UTF8&s=dvd&qid=1188249995&sr=1-8 אני רוצה להזמין את זה, אבל לפני זה אני רוצה לדעת בכמה עונות מדובר כדי לדעת כמה זה יוצא לעונה...פשוט בארץ אין סיכוי שייצא מארז כזה, והעונות שמוכרים בנפרד ממש יקרות. תודה

kopy20

New member
2 שאלות :

1. בפרקים שג'קסון ניצח את טיילור והפך להיות ראש העיר (טאון סלקטמן..) - זה רק אני או שפתאום, פרק אחד, טיילור חזר לתפקיד ולא ממש נתנו הסבר איך זה קרה ? 2. כנ"ל לגביי הלהקה של ליין - פתאום באחד הפרקים הם הציגו את עצמם כ"הפ אליין" אבל האם יש פרק שבו הם מציגים את זה רשמית ? מי החליט ? מה זה אומר בכלל ?

../images/Emo24.gifשלום לכולם!...חשוב!!

טוב אז אני מעריצה שרופה!! {לקחתי את כל הפרקים, העונות ליום כיפור!!} אז רק רציתי לדעת מתי עולה העונה השביעית בהולמרק? מישו יודע? ממש לא רוצה להפסיד!

orale83

New member
תרגומים לבנות גילמור

רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא תרגומים לעונות 3 והלאה של בנות גילמור? oy with the poodle already

LS Girl

New member
שאלה

מתי תגיעה העונה השביעית לישראל ואיפה תשודר? תודה מראש.

tebetha

New member
הולמרק-מה הלאה?

עכשיו שנגמרה העונה הרביעית בהולמרק, מה קורה עם החמישית? האם הם מתכננים לשדר אותה, ומתי? מרינה

למעלה