הם לא ...
לפי דעתי כל מה שהם רשמו שטויות . התוכנית הייתה טובה מאז ומתמיד ולא השתנה שום דבר חוץ מהכותבת . ! הנה סתכלי על הכתבה עוד פעם ותיראי שהיא לא כזה מחמיאה להם לפחות אני לקחתי את זה במובן הזה . : כותרת: רוצה בנות כותרת משנית: אבל לא את "בנות גילמור" שכבר מזמן איבדה את זה , וסוף סוף סוגרת באסטה "חמש דקות הספיקו לי וללורליי גילמור (לורן גראהם) להבין שזה לא זה , שהפעם היא לא תוכל לצאת מזה בדיאלוג שנון ומלווה בקלולסיות מעוררות גיחוך, שהפעם לא נצחק תוך כדי בליסת המבורגר אצל לוק . צריך להודות,העונה השביעית והאחרונה של "בנות גילמור" הפכה לטרחנית ומאולצת. נדמה שגם כמויות המייק-אפ לא יסתירו את השיעמום. כמו סטנדאפיסט שמבין אחרי כמה ניסיונות שאי אפשר כל הזמן לספר בדיחות משה קצב או מרוקאים, כך גם תושבי סטארז הולו הבינו שזה נגמר,גם אם הגברת השמנה עדיין שרה, או במקרה דנן,עדיין מלמדת בלט. חלק גדול מהשיעמום של העונה הבאה עלינו מקורו בעובדה שאיימי שרמן-פלדינו, יוצרת הסידרה ומי שהייתה אחראית לתסריט השנון, נטשה בסוף העונה השישית עקב חילוקי דעות על תנאי החוזה . אבל עם נהיה כנים, זה מזמן לא עובד.. איפשהו בין העונה הרביעית לחמישית נהיה קשה לקנות את החיים בלה-לה-לנד, שם אפשר לדסקס את עצמך לדעת, לאכול ג'אנק-פוד, לעשות כל דבר למעט אולי סקס (חוץ מסוקי, שמההתחלה היתה לבה רותחת המהלכת על שתיים) ואולי זה מה שהרס את הסדרה. כי ראבאק,כמה אפשר לדבר על זה, לנתח,לשקלל את האופציות,לרצות את זה , ואז שכבר מגיע האביר בכרכרה המצועצעת, להגיד "לא תודה פשוט לפני 19 שנה נכנסתי בטעות להיריון, ומאז אני שומרת את עצמי" ונתנו לזה שתי כוכבים! רק שתיים! אז אני באמת חושבת שהגזימו! דבר ראשון החמיאו עד העונה רביעית חמישית משם רשמו שזה משעמם, וכו' ! וחוץ מזה לא נתנו מחמאה אחת לתוכנית הזאת! לתוכנית אחת מהאהובות עלייי! אגב שמו תמונה שלהן והיא כתבה שם |קצת קשה לקנות את החיים בלה-לה-לנד "בנות גילמור"" אני חושבת שהכתבת הגזימה . אני מתה על כל העונות! כולן! ואפחת מהן לא משעממת! נכון יש שוני בין העונות אז מה זה לא אומר שצריך לרדת על התוכנית גם עם יש שוני והבדלים זה לא אומר שהתוכנית לא נישארה מצחיקה יפה וטובה . בקיצור אני ממש התעצבנתי מזה כי זה כל כך לא נכון מה שרשמו פה . אבל כל אחד והדעה שלו ...