שאלות, בקשות, תהיות

MOVEREP24

New member
שאלה לגבי בנות גילמור

מה הארוחה הקבועה של לורליי בדיינר של לוק? 1. פרנץ טוסט 2. קפה ודונאט 3. פאי תפוחים חם 4. בייגל סלומון תודה

sharonnnnnn

New member
תקראו!

היום בפנאי פלוס שיצא כתבו על בנות גילמור ... כתבו שבין העונה הרביעית לחמישית התוכניות נהייתה משעממת כאילו אני כותבת ככה כתבו את זה בצורה אחרת וירדו על התוכנית! ממש חוצפה! זו אחת התוכניות הטובות ביותר שיש! אגב ביום שני היה כתוב שמתחיל בנות גילמור כל ערב בשמונה וחצי זאת העונה החדשה או פרקים של העונות הקודמות? 3>

Vesper Lynd

New member
אני משתגעת!

יו טיוב ואי מיול לא מספקים לי את הפרק האחרון של העונה הרביעית ורק מגרים אותי יותר. רוצה לראות! מישהו יכול לעזור לי.... (אם לא כאן אז במסר...)

chen elharar

New member
טריקס היא אמא של ריצ'רד.

גם אני תהיתי בקשר לזה, אבל אני מניח שככה זה מקובל.

תשובה יש ספוולייר בפנים!!

ללור אין תינוק ולא תינוקת היא מתחתנת עם כריס.. ואז הם מתרגשים והיא תהיה בסוף בסוף עם לוק. אבל אין חתונה איתו.

chen elharar

New member
היי, גם אני פה ../images/Emo13.gif

בקשר ל'דוסון' אתה צודק, אבל להגיד שאו.סי סידרה אינטלגנטית..? ואני חושב שהסיבה ש'בנות גילמור' לא המשיכה לעוד עונה היא שאלקסיס לא רצתה להמשיך. שמעתי שהיה רעיון להמשייך את הסידרה בלעדייה, כשהיא תבוא 'לבקר' בפרקים בודדים אבל האמת שאני לא רואה אפשרות להמשיך את העלילה בלעדייה.. כנראה שגם היוצרים חשבו ככה. לפי מה שהבנתי היה היה גם רעיון לעשות סרט אני לא כל כך יודע מה קורה עם זה מקווה שעזרתי

kopy20

New member
|ספוליר| ספוליר לעונה 7 ../images/Emo58.gif

אז ככה: לוגן מציע לרורי נישואין והיא מסרבת והם נפרדים. היא מקבלת עבודה באיזה עיתון נחשב בשיקגו ועוברת לשם. הייתה אמורה להיות לה מסיבת פרידה ענקית אבל מכיוון שהעבודה היא מהיום להיום הם מבטלים אותה אבל אז לוק (חמודי..) מארגן לה לבד מסיבת פרידה ענקית לבדו ובעצמו. אפילו כמה שעות לפני מודיעים שיהיה גשם ולוק יושב תופר אוהל ענק ממעילים ושמיכות - העיקר לערוך לה מסיבת פרידה. לורליי מגלה במהלך הערב כי זה לוק שאחראי למסיבה ומיד מבינה כמה היא אוהבת אותו... והוא אותה. היא הולכת לדיינר כשהוא הולך להביא משם משהו, הם נעמדים אחד מול השני באמצע הדרך. היא אומרת לו תודה והוא אומר שהוא רק רוצה לראות אותה מאושרת והם מנשקים בטירוף... יה ! זה הכל בערך... וזה בהחלט הפרק האחרון של הסדרה.

chen elharar

New member
לא שודר.

שבוע שעבר ערוץ 10 שידר את פרק 22, הפרק האחרון של העונה השישית. כנראה שבקרוב ערוץ 'הולמרק' יתחיל לשדר את העונה השבעית, ורק אחר"כ העונה השבעית תשודר בערוץ 10.

GAlgirl712

New member
אהה.. ועוד משו..

למה לא יהיו עוד עונות חדשות? מישו יודע? והאם יהיה סרט?

kopy20

New member
תשובה

לסדרה יש 7 עונותהעונה ה-7 עדיין לא שודרה בארץ היא אמורה להתחיל אוטוטו בהולמרק (שבוע הבא נראה לי)

2להלה2

New member
תשובות

1. בפרק שג'קסון ניצח אצת טיילור בבחירות אז כבר באותו פרק אחרי שהודיעו שהוא זכה ראו אותו כמה ימים אחרי זה שהיה לו קשה להתמודד גם עם העבודה וגם עם התפקיד של ראש העיר אז הוא ביקש מטיילור שיחליף אותו.. 2.הלהקה של ליין הייתה קיימת עוד לפני שליין הצטרפה אליה-בריאן ,זאק, ודייב (זה ששיחק גם את ס'ת באו .סי) והם חיפשו מתופפת ואז ליין הצטרפה אליהם....אח"כ דייב הלך ללמוד בקולג' אז הוא עזב אותם והם לקחו את גיל במקומו... ובקשר לשם אני לא יודעת מה הייתה הכוונה אבל בתרגום מאנגלית לעברית זה חצי חייזר...

תשובה

העונה השביעית אם אני לא טועה תתחיל ביום ראשון או שני בהולמרק בשעה 20:15 או משהו כזה תבדקי אבל ממש בשבוע הבא זה בטוח

kopy20

New member
אף אחד מאלו..

זה כמעט תמיד צ'יזבורגר , מלווה בקפה ולקינוח דונאט

o0Invisible0o

New member
מה חוצפה?

כל מה שרשמו בכתבה היה סובייקטיבי. החמיאו הרבה לתוכנית, רשמו שהעונה השביעית ממש ממש חלשה, בעיקר כי איימי-שרמן-פלאדינו עזבה את הסדרה ושבמילא בין העונה הרביעית לחמישית..החלה הדרדרות בסדרה.:S הכל נכון..עם הכל אני אפילו מסכימה.. הם ממש פירגנו לבנות בכתבה..לא חוצפה ולא כלום.

sharonnnnnn

New member
הם לא ...

לפי דעתי כל מה שהם רשמו שטויות . התוכנית הייתה טובה מאז ומתמיד ולא השתנה שום דבר חוץ מהכותבת . ! הנה סתכלי על הכתבה עוד פעם ותיראי שהיא לא כזה מחמיאה להם לפחות אני לקחתי את זה במובן הזה . : כותרת: רוצה בנות כותרת משנית: אבל לא את "בנות גילמור" שכבר מזמן איבדה את זה , וסוף סוף סוגרת באסטה "חמש דקות הספיקו לי וללורליי גילמור (לורן גראהם) להבין שזה לא זה , שהפעם היא לא תוכל לצאת מזה בדיאלוג שנון ומלווה בקלולסיות מעוררות גיחוך, שהפעם לא נצחק תוך כדי בליסת המבורגר אצל לוק . צריך להודות,העונה השביעית והאחרונה של "בנות גילמור" הפכה לטרחנית ומאולצת. נדמה שגם כמויות המייק-אפ לא יסתירו את השיעמום. כמו סטנדאפיסט שמבין אחרי כמה ניסיונות שאי אפשר כל הזמן לספר בדיחות משה קצב או מרוקאים, כך גם תושבי סטארז הולו הבינו שזה נגמר,גם אם הגברת השמנה עדיין שרה, או במקרה דנן,עדיין מלמדת בלט. חלק גדול מהשיעמום של העונה הבאה עלינו מקורו בעובדה שאיימי שרמן-פלדינו, יוצרת הסידרה ומי שהייתה אחראית לתסריט השנון, נטשה בסוף העונה השישית עקב חילוקי דעות על תנאי החוזה . אבל עם נהיה כנים, זה מזמן לא עובד.. איפשהו בין העונה הרביעית לחמישית נהיה קשה לקנות את החיים בלה-לה-לנד, שם אפשר לדסקס את עצמך לדעת, לאכול ג'אנק-פוד, לעשות כל דבר למעט אולי סקס (חוץ מסוקי, שמההתחלה היתה לבה רותחת המהלכת על שתיים) ואולי זה מה שהרס את הסדרה. כי ראבאק,כמה אפשר לדבר על זה, לנתח,לשקלל את האופציות,לרצות את זה , ואז שכבר מגיע האביר בכרכרה המצועצעת, להגיד "לא תודה פשוט לפני 19 שנה נכנסתי בטעות להיריון, ומאז אני שומרת את עצמי" ונתנו לזה שתי כוכבים! רק שתיים! אז אני באמת חושבת שהגזימו! דבר ראשון החמיאו עד העונה רביעית חמישית משם רשמו שזה משעמם, וכו' ! וחוץ מזה לא נתנו מחמאה אחת לתוכנית הזאת! לתוכנית אחת מהאהובות עלייי! אגב שמו תמונה שלהן והיא כתבה שם |קצת קשה לקנות את החיים בלה-לה-לנד "בנות גילמור"" אני חושבת שהכתבת הגזימה . אני מתה על כל העונות! כולן! ואפחת מהן לא משעממת! נכון יש שוני בין העונות אז מה זה לא אומר שצריך לרדת על התוכנית גם עם יש שוני והבדלים זה לא אומר שהתוכנית לא נישארה מצחיקה יפה וטובה . בקיצור אני ממש התעצבנתי מזה כי זה כל כך לא נכון מה שרשמו פה . אבל כל אחד והדעה שלו ...

o0Invisible0o

New member
*שני כוכבים.

אין דבר כזה שתי כוכבים.>< לא משנה, הם הביעו את דעתם, אבל נתנו כבוד לתוכנית. דירוג הכוכבים נגע לעונה השביעית בלבד. ואני ממש הסכמתי עם הכתבה. גם אם את מאוד אוהבת את התוכנית צריך לדעת לבקר אותה ולקבל דעות של אחרים, לדעתי. לקח לי זמן לעשות את זה בעצמי ולהבין את זה..עכשיו אני מבקרת כל תוכנית שאני רואה ואוהבת.. אין דבר כזה תוכנית מושלמת.

sharonnnnnn

New member
חחח

טוב גילית את זה שאנלא יודעת להבדיל בין שתיים לשניים ^^ ואני לא אהבתי את סגנון הכתיבה שלהם ... אבל אני מקבלת את מה שהם אמרו למרות שלפי דעתי הוא לא נכון ... נמממ אולי אני צריכה באמת ללמוד לבקר תוכניות אבל כרגע אני לא מצליחה לבקר תתוכנית הזאת כי לא ראיתי פרק אחד שלא אהבתי! והתכוונתי בתוכנית מושלמת על העלילה והמקום ^^ אגב את יודעת איפה מצלמים את התוכנית? המקום ממש יאפה! ואני באמת לא יודעת להבדיל בין שתיים לשנייים ובין ארבע לארבעה ובין חמש לחמישה ובין שש לשישה וכו'

למעלה