שאלות, בקשות, תהיות

o0Invisible0o

New member
עברית היא שפת האם שלך?

אם כן [ואני מניחה שכן..] זה ממש עצוב, לא? בכל מקרה, אחד ושניים ושלושה, ארבעה, חמישה וכו' זה זכר. אחת, שתיים, שלוש, ארבע וכו' זה נקבה..לא כזה מסובך.
שלושה ילדים, שתי בנות.

sharonnnnnn

New member
חעחע

כןכן עברית היא שפת האם שלי =D אני רק לא יודעת להבדיל =D ייאיייי היום בשמונה ורבע עונה חדשה =D וואי איך אני מחכה לזה ! כתבו עליהם עוד כתבה בפנאי פלוס אבל המדריך של הטלויזיה והכתבה הזאת הייתה הרבה יותר חיובית . אבל לא הפגינו חיבה או שנאה . שזה גם טוב לא? לפחות מהכתבה הקודמת...

NoaHK

New member
או מיי גאד! הם נתנו רק שתי כוכבים לתוכנית

אחת מהאהובות עליך? באמת חוצפה!

kopy20

New member
אבל הצ'יזבורגר זה העיקר...

הדונאט והקפה זה רק קינוח...

o0Invisible0o

New member
כן אבל זאת לא אופציה..

גם אני בהיתי בתשובות האפשריות..עד שהבנתי ש2 זה הכי קרוב.. ול-MOVEREP24 לא יפה לבוא לשאול אותנו כדי לענות על חידת פנאי פלוס..
אם אתה יודע, תענה..אם לא, אל תטרח.. אני עניתי על זה היום בבוקר.

Vesper Lynd

New member
מצטרפת לשאלה...

הפרק אתמול היה בכלל האחרון בעונה? לא היה שם שום דבר מהותי שיצביע על זה. זה היה סתם סוף של פרק רגיל...

kopy20

New member
על מה את מדברת ??

רורי ודין שוכבים ! לורליי ולוק מתנשקים ! יותר סיום עונה מזה ... ??

kopy20

New member
תודה, אבל זה לא נכון...

באותו פרק ג'קסון אמנם מבין שזה גדול עליו אבל הוא ממשיך. הוכחה לכך -פרק 5X09 , ארבעה פרקים אחרי שהוא נבחר, הוא תופס את לורליי מחוץ לדוזי'ס כדי שתקנה לו דברים, כי הוא לא רוצה שיראו אותו וישגעו אותו על ענייני עירייה. בפרק 5X04 -הפרק של הבחירות, אין שום קטע שבו הוא מבקש מטיילור שיחליף אותו בחזרה. כל עונה 5 ג'קסון משמש כטאון סלקטמן וםתאום בלי שום הסבר בפרק 5X18 - הפרק עם הבית של טוויקאהם והמוזיאון, פתאום טיילור מנהל את אסיפת העיר. רק תהיתי אם למישהו יש הסבר... לגבי הלהקה של ליין - כל מה שכתבת נכון רק שזה לא מה ששאלתי - אני יודעת שהם כבר היו להקה, ודייב נסע לקלפיורניה לקולג' וכל זה. אבל זה לא היה השם שלהם. בפרק 3X19 - הפרק שהם מתאמנים לאיזה הופעה (המסיבה של קייל) הם מתווכחים שעה איך לקרוא לעצמם ומנסים לחשוב על שם. יש פרק עם גייל שהם שוב מדברים על שם, ואז אחרי כמה פרקים , בסיבוב הופעות שלהם, הם מציגים את עצמם כהפ-אליין. וזה לא חצי חייזר כי זה אפ ולא אף, עם דגש ב-פ. תודה על המאמץ, אבל אם את לא יודעת, אל תרשמי סתם דברים...

NoaHK

New member
הפ-אליין

זה חייזר חולה הפטיטיס, יענו, צהבת. נראה לי שהם חשבו שזה יהיה שם מגניב ללהקת רוק...
אין מה לעשות, בכל סדרת טלוויזיה יש גליצ'ים כאלה.

miki551

New member
מתי דיברו על לד זפלין בבנות גילמור?

לא היה פרק אחד אפילו שהזכירו אותם!

kopy20

New member
היה אבל לא הרבה - למשל -

הפרק שליין עוברת לגור עם הלהקה ומיסיס קים מביאה את הקוריאנית שתעזור לה לארוז אז היא משגעת את ליין במיליון שאלות ואז היא שואלת אותה על לד זפלין וסטייר וויז טו הבן (מדרגות לגן עדן - הלהיט הכי מפורסם של זפלין) ואז ליין מתעצבנת ואומרת לה ואני מצטטת (כי זה היה ענק...) - "אני נראית לך ירוקה ומקומטת ? לא, נכון ? כי אני לא יודה ! " חחחח ואומרת לה שסטיירס ווי הוא מלד זפין הרביעי "if u want to get into clssic rock , know it - dont blow it " אני חולה על ליין....
ויש גם איזה פרק שג'ס ורורי מדברים עליו.

jess r

New member
עליהם*

(זו להקה) ובחתונה של ליז וטי.ג'יי לורליי מעירה בצחוק אחרי שהנגנים מנגנים איזו מוזיקת יריד משהו כמו "היי, הם יכולים לנגן איזה זפלין?".

kopy20

New member
נכון.. מיי מיסטייק

וזאת אחת הלהקות האהובות שעלי....

למעלה