שאלונת...

אור125634

New member
../images/Emo35.gifשאלונת...

הטלתי על חבר שלי לשעבר כישוף להסרת מחסומי אהבה שפורסם פה לפני כשנתיים לערך... ויש לי מספר שאלות בנושא... מישהו מוכן לעזור?

אור125634

New member
אוקיי אז ככה

קודם כל זהו הכישוף: הכנה לכישוף: להשיג שני ענפי רוזמרין גמישים, חוט (לא סינטתי, רצוי כותנה), סרט צהוב, מספריים, קבוצות שיער של הבחור(ה), ושלך, נר, אש בשביל להדליק את הנר, מים למקרה שבטעות משהו נידלק... , מעטפה. אם אין קבוצת שיער של הבחור(ה) (וכשיש אהבה אמיתית אמורים להחליף קבוצות שיער, עם או בלי טקס...) אז אפשר במקום להשתמש בחתיכת בד מבגד או משהו אחר מאותו אדם. לפני הטלת הכישוף רצוי להתרחץ, להתייפות, ולעשות משהו שמעלה את רמות האנרגיה בגוף ונותן תחושה טובה וחזקה (מוזיקה למשל, טיול בשדה, מה שמתאים לך.) את שני ענפי הרוזמרין קושרים יחד לצורה של לב בעזרת החוט. לצד אחד מצמידים את קבוצת השיער שלך, לצד השני את קבוצת השיער השניה (בעזרת החוט). מדליקים את הנר. מחזיקים את הלב אל מול הנר כך שרואים את הלהבה דרכו ומבקשים שהאש תחזור לקשר בין הלבבות שלכם ותהפוך אתכם שוב ללב אחד. מנסים לדמיין תמונה של האדם האהוב, בצורה הכי ויזואלית שאפשר, לתוך מסגרת הלב. מחזקים את חיבורי הענפים לצורת הלב, בעזרת הסרט הצהוב. מכניסים את הלב לתוך מעטפה ומניחים מתחת לכרית (אפשר בתוך הציפית). מכבים את הנר. לפני השינה מבקשים "אש האהבה ברכי את שנתי, ואת אהבת X השיבי לי". הרוזמרין לאט לאט ילך ויתייבש ויאבד את כוחו, כפי שהתנגדות X לאהבה שהוא חש כלפייך תתפוגג. כשהשגת אותו חזרה, או אם התחרטת ואת לא רוצה את הלבבות שלכם קשורים, לשרוף את הלב באש! (ולשמור על כללי זהירות עם אש כמובן...) השאלה: כמה זמן לוקח לדבר הזה לפעול וכיצד זה בא לידי ביטוי? (יש בסיס לקשר שלנו.. ז"א יש אהבה... אני לא יודעת כמה נשאר ממנה מצדו אבל הבסיס קיים)

ToryMaster

New member
אע.

אני מעולם לא החלפתי קווצות שיער עם אנשים, לא חושבת שגם ההורים שלי עשו את זה וביניהם יש אחלה אהבה. בנוגע לכמה זמן לוקח לזה לפעול - זה אינדיבידואלי, לדעתי זה תלוי אפילו במטיל הכישוף, בהעלאת האנרגיה שלו וכו'. אולי מישהו יוכל לתת לך הערכת זמן יותר טובה.

RainBird

New member
נשמע קרוב ללחש צועני שאני מכיר. איך זה מתבטא? תלוי בבוויזואלציה שלך ומה "שלחת" ליקום.

PurpleFilth

New member
נשמע ממש הרבה יותר כמו

כישוף לקשירת אהבה מאשר להסרת מחסומים. למה צהוב? תמוה בעיני.

PurpleFilth

New member
וואו, יש הבדל עצום בין זהב לצהוב.

דבר שני, מה הקשר בין עושר לאהבה?

אור125634

New member
ז"א

הכוונה שלי הייתה האם רואים תוצאות לאחר 30 יום עד 3 חודשים?

ההגמון

New member
בהדרגה.

וזה הכל כתוב בנוסח שכתבת כאן אם תטרחי לקרוא אותו קצת יותר בעיון.

תעני לי בבקשה..

תגידי הכישוף הזה הוא לקשירת אהבה? הייתה חסרה לך אהבה ורצית ממנו אותה אז עשית את הכישוף?? את עוסקת או עסקת באותו זמן בעניין המאגי??

תעני לי בבקשה..

תגידי הכישוף הזה הוא לקשירת אהבה? הייתה חסרה לך אהבה ורצית ממנו אותה אז עשית את הכישוף?? את עוסקת או עסקת באותו זמן בעניין המאגי??

PurpleFilth

New member
למען הסדר הטוב

אני חייבת להגיד שאני לא מסכימה. הזמן שייקח לזה להתחיל לפעול או להתחיל להתפוגג לא תלויים בכישוף עצמו, אלא בעצמה שלו ובכמה אנשים אחרים רוצים לפרק אותו.

ההגמון

New member
תקראי תכישוף.

"ככל שהרוזמרין יתפורר ככה יתפוררו... בלה בלה בלה." בתנאים רגילים של כרית, לרוזמרין לוקח להתפורר בין 30 יום לשלושה חודשים. תלוי במזג אוויר וכו'. מה הבעיה?

למעלה