שאלון

Brit22k

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

טוב אז כולם מוזמנים להגיב ! משהו נחמד
הלה הדברים הבאים שאתם צריכים לענות !
במה אני דומה לבריטני ?:
אחת התמונות שאני הכי אוהב של בריטני:
משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש ! למשאל אולי משפט משיר שלה ... מרעיון ... ממכתב שהיא רשמה לנו ...
איזה דיסק הכי מוצלח לי דעתכם:
מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה ...: דוגמא : חוץ להוציא דיסק אולי לאתם רוצים שהיא תופיע איפשהו .. אולי להוציא משהו נחמד ! וכ"ו.... אז חמישה שאלות בשבילכם הגיבו

xtina 4 ever

New member
עונה.../images/Emo210.gif

-במה אני דומה לבריטני? אני לא חושבת שאני דומה לה במשהו. בעצם, גם לי יש שגעונות פתאומיים כאלה כמו שלה.
-אחת התמונות שאני הכי אוהב של בריטני: -משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש: You might think that I won't make it on my own But now I’m… Stronger than yesterday Now it’s nothing but my way My lonliness ain’t killing me no more I’m stronger -איזה דיסק הכי מוצלח לדעתכם? "בריטני". -מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה? בדיוק מה שהיא עשתה בקאמבק של האלבום בריטני/אין דה זון.

shir spears

New member
שלי../images/Emo3.gif

במה אני דומה לבריטני ? אממ לא יודעת לא נראה לי שיש.. אחת התמונות שאני הכי אוהב של בריטני: משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש אני לא צריכה שאף אחד יגיד לי מה לרצות מה לא לרצות מה לעשות בקשר לעתיד שלי אני אומרת לא, לא שאף אחד לא יגיד לי מה אני רוצה לעשות כל כך נמאס לי מאנשים שאומרים לי להיות כל אחד אחר חוץ מעצמי מתוך Overprotected איזה דיסק הכי מוצלח לי דעתכם: britney מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה ...: שתופיע בטקס של MTV ושתפציץ הופעה עם זיקוקים ומלא דברים מגניבים(בקיצור הופעה רק כמו שבריטני יכולה)

Brit22k

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושב כמוך ... כנסי ../images/Emo70.gif

אני גם רוצה שהקאמבק שלה יהיה באיזה טקס !!! שהיא באמת תפתח את הטקס עם איזה הופעה שרק בריטני יודעת לעשות ! ועם שיר חדש ! שתופיע מול כולם !
נקווה שזה יהיה

עונה [:

במה אני דומה לבריטני ?: אהמ... אני לא מכיר את האישיות שלה כל כך טוב, האנגלית שלי על הפנים, אבל אני מתחבר לדרך חיים שלה. אם היא נכנסה למכון גמילה למשל, אני אכנס אולי להוסטל ואשתקם. אני זוכר בכיתה ט' השוותי את הקריירה המוזיקלית שלה למצב הלימודים שלי. ניסתי להצליח ולהיות מקום ראשון בכיתה במבחנים וכד'. אחת התמונות שאני הכי אוהב של בריטני: כשהייתי בן 11 בערך תליתי על החדר את התמונה האמצעית ממה שמוצג כאן... [פשוט אין לי את התמונה בעצמה לבד]
משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש ! למשאל אולי משפט משיר שלה ... מרעיון ... ממכתב שהיא רשמה לנו ... : הפזמון של מיי פרורגטיב. מאוד התחברתי אליו בכיתה י"א כשהיו הרבה ילדים שצחקו על הנטיות המיניות שלי. למשל "אני לא צריך לבקש רשות להחלטות שלי, זאת זכותי". שמעתי אותו הרבה והרגשתי יותר טוב. איזה דיסק הכי מוצלח לי דעתכם: אהבתי את האלבום OOPS. אחרי ההצלחה של האלבום BOMT אנשים חיכו בלהט עד שיצא אופס... ובאלבום לא חסר להיטים ובלדות. ממש אהבתי, חרשתי עליו תמיד לפני השינה. מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה ...: אני לא חושב על זה הרבה. אני מאמין שהיא תעשה קאמבק מוצלח. אבל אם אתה מתעקש, אז... אולי שתוציא להיט מדהים ותרקוד אותו בצורה מדהימה באיזה טקס. אנערף. דוגמא : חוץ להוציא דיסק אולי לאתם רוצים שהיא תופיע איפשהו .. אולי להוציא משהו נחמד ! וכ"ו.... הייתי רוצה שהיא תופיע בישראל! הגיע הזמן, לא? כבר שנים שהמעריצים מחכים פה בלהט, כמעט עשור...

Brit22k

New member
אני גם

מקווה שהיא תגיע להופעה בישראל ! בדיוק אתמול עברתי בתל-אביב ליד מגרש הכדורגל ונזכרתי שהייתי שמה בהופעה של הבלאק אייד פיז ואמרתי בעזרת ה' בריטני תגיע לישראל וגם תופיע שמה!!! אלווי שיגיע היום הזה שהיא תגיע סוף סוף לישראל !! ושהיא תראה כמה המעריצים שלה אוהבים אותה

מריה111

New member
עונהה

במה אני דומה לבריטני ?:אמ... הרבה ילדים בכיתה וחברות אמרו לי שאני דומה לה בפנים אבל לדעתי זה ממש לא נכון..... אמ... אני גם אוהבת ג'אנק פוד וגלידת וניל עוגיות חחחח וגם אני אוהבת כדורסל וגם לי יש יציאות מוזרות לפעמים אחת התמונות שאני הכי אוהב של בריטני: משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש ! למשאל אולי משפט משיר שלה ... מרעיון ... ממכתב שהיא רשמה לנו ... אמ.... אין לי חח איזה דיסק הכי מוצלח לי דעתכם: בריטני מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה ...: גמני חושבת שהיא צריכה לעשות את השיר הראשון שלה באמ טי וי או בטקס כלשהו...

0verpr0tected

New member
עונהה../images/Emo9.gif

במה אני דומה לבריטני ?: אין משהוא מיוחד שאני דומה לה....אבל אני קצת אוהבת כדורסל, ואני רוקדת ...זה גם נחשבב??
אחת התמונות שאני הכי אוהב של בריטני: אוייי יש מיליון תמונותתת, אבל הנה אחת
משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש ! למשאל אולי משפט משיר שלה ... מרעיון ... ממכתב שהיא רשמה לנו ... - משפט מהשיר Eveytime
וכל פעם שאני מנסה לעוף, אני נופלת, בלי הכנפיים שלי אני מרגישה כה קטנה, אני מניחה שאני צריכה אותך, בייבי, וכל פעם שאני רואה אותך בחלומות שלי, אני רואה את פניך, זה רודף אותי אני מניחה שאני צריכה אותך, בייבי,
איזה דיסק הכי מוצלח לי דעתכם: Britney והכל בזכותתת Overprotected
מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה ...: אאמממ....שתופיע כבר בישראללל את זה אני הכי רוצההה, ושתעשה מופע ענקק כזה ב- MTV ושתעשה דברים מיוחדיםם...קיצר שתעשה את הכיי טוב שהיא יכולהה.

Brit22k

New member
../images/Emo9.gif

מקווים שבריטני תגיע סוף סוף יום אחד לישראל !!! להופיעעעעעעעעעעעעעע!!!!

tali44

New member
עונה...

במה אני דומה לבריטני ?
אממ, אולי בכל מני פרצופים ושטויות שהיא עושה.
אחת התמונות שאני הכי אוהב של בריטני:
ממחשב של חברה, תמונה נגישה שהייתה לי וגם אני ממש אוהבת אותה.
משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש ! למשאל אולי משפט משיר שלה ... מרעיון ... ממכתב שהיא רשמה לנו ...
לא יודעת. כל מני ציטוטים מ'מייקיננג דה ווידאו טוקסיק'.
איזה דיסק הכי מוצלח לי דעתכם
Britney.
מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה ...?
שיהיה בכל דיסף פוסטר מצורף\ כצה מדבקות או דברים נחמדים כאלה. ושכמובן שהיא תבוא לארץ

Brit22k

New member
טלי, אני

גם רוצה שיהיה פוסטק של בריטני מצורף לאלבום החדש! ובכלל אני רוצה שבקאמבק שלה נראה אותה הרבה באירועים / טקסים וכ"ו.... וגם שתצטלם מידי פעם לאיזה מגזין :p

רחלי פ

New member
עונה../images/Emo26.gif

במה אני דומה לבריטני? גם אני אוהבת לרקוד. אחת התמונות שאני הכי אוהבת של בריטני:
משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש: אני אוהבת כשהיא אומרת בשיר Someday "יום אחד אני עוד אבין ואראה את הכול בתינוק שלי" (אני יודעת שזה לא בדיוק ככה). אני מקווה שבריטני יום אחד תבין, תנשום ותראה את הכול בשון וג'יידן (ואז היא גם תתבגר ותפסיק לעשות שטויות). איזה דיסק הכי מוצלח לדעתכם? הדיסק הכי טוב זה In The Zone אבל הדיסק שאני הכי אוהבת זה Britney. מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה? כמה דברים 1. כמו שכתב Crazy On Britney שתוציא להיט מדהים ותרקוד אותו בצורה מדהימה באיזה טקס. 2. שתעשה הופעות כמו אז כשיצא האלבום In The Zone. Boys ו-I'm A Slave 4 U Everytime I got Boom Boom 3. שתבוא לישראל ותעשה פה לפחות הופעה אחת אבל רק אחרי 2 סינגלים מצליחים.

Brit22k

New member
כנסי...

איזה תמונה!!!!!!!!!!!!!! שוןןןן כל כך כל כך חמוד שמה!!!!!
חחחח

Britney Style

New member
אימל'ה איזו תמונה מפחידה

במה אני דומה לבריטני ?: לא יודע... אחת התמונות שאני הכי אוהב של בריטני:
משפט שבריטני אמרה ואתם לא מצליחים להוציא אותו מהראש ! למשאל אולי משפט משיר שלה ... מרעיון ... ממכתב שהיא רשמה לנו ... נכון בדי וי די של ITZ יש לה ראיון עם איזה יפנית אחת והיא אומרת לה שלפי דעתה מדונה העבירה לה את הנשמה שלה בנשיקה
אז אחרי זה בריטני מחקה אותה כזה
זה קורע!
איזה דיסק הכי מוצלח לדעתכם: ITZ/B מה הייתם רוצים שבריטני תעשה בקאמבק שלה ...:הייתי רוצה שהיא תקיף את עצמה באנשים מקצועניים: מנהל אישי,סטייליסט , איפור, שיער, כיראוגרף וכו'

למעלה