יאללה, גם אני...
עונה אהובה? אני מניחה שעונה רביעית, חוץ מכמה פרקים.
פרק אהוב? יש כל כך הרבה... אני יכולה רק לתת פרק מכל עונה. - Callisto - A Day In the Life - One Against An Army - מתלבטת בין Paradise Found לבין Takes One To Know One. - God Fearing Child - Send In The Clones
דמות אהובה? דההה... אלטי.
למה? כי היא רעה, ואני חולה על ביצ'יות, וכי יש לה את כל הכוחות האלה... שיו, הלוואי עליי.
סצינה אהובה? הממ.. אני אוהבת את הקרבות, אז הקרב שאני הכי אוהבת הוא בEternal Bonds אחרי שזינה מניקה את איב, ועד שארס מופיע.
קטע מזינה שהכי מתאים לחייך? יש את הקטע שגבריאל וזינה מגיעות בParadise Found למקום הזה של עדן... וגבריאל מתמסרת טוטאלית, וזינה חושדת כל הזמן. גם אני, כשאני מגיעה למקום/רואה מבצע או כל מיני כאלה, אני תמיד חושדת.
דמות שהכי היית רוצה לפגוש? הממ.. אנאערף. לא, לא אלטי. וואלה, זינה אולי.
לו פגשת את הדמות הזו, מה היית עושה? מבקשת ממנה שתלמד אותי את הפינץ' כדי שאני אוכל להרוג את כל המערכת המפגרת של צה"ל.
דמות שהכי לא היית רוצה לפגוש? נג'ארה. אני שונאת אותה.
לו פגשת את הדמות הזו, מה היית עושה? סביר להניח שמכסחת לה ת'צורה.
התאימי דמויות מהסדרה לדמויות בחייך? וואי... חחח לא יודעת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נמרוד, אחד מהבסיס שלי, מזכיר לי את ג'וקסר נורא. תמיד הבנות מרביצות לו. ו... דיסקורד מתאימה לנעמה, אחת המפקדות שהיו לי בקורס, תמיד חיפשה למי לתת עונש. ומה עוד? חחח לא יודעת, אולי אני אזכר אח"כ.
קטע או סצינה שהיית רוצה להשתתף בה? בתור מי? חחחח המממ... חוץ בנשיקה של FIN במקום גבריאל, אני מתארת לעצמי שבAdventures להחליף את אנוקין.
דמויות מבחוץ שהיית רוצה להכניס לסדרה? חחח קני מסאות' פארק. היה מחליף את זינה מעולה (oh my god, they've killed Xena!)
דמות שמאפיינת אותך?
וואי, לא יודעת. איב בתקופה הרעה שלה.
בחרי דמות. מה היית משנה / מורידה / מוסיפה לה? נג'ארה, הייתי מורידה לה סטירה. סתם. אולי מאג. הייתי מוסיפה לה ביטחון עצמי.
Ides of March
FIN. לא סובלת את הפרק השני.
שתי שורות לרוברט טאפרט אתה גאון, אבל הרסת.
הזוג החביב עליך? ג'וקסר ומאג.
התלבושת האהובה עליך? התלבושת שזינה לובשת כשהיא רוקדת בWho's Gurkhan.
הפספוס האהוב עליך? יש מלא. אחד היותר שולטים הם Joxer? I've always loved you. ויש גם את I've got a lovely bunch of cocanut. זהו?