שאלון היכרות - בקשר לזינה!

*זינה*

New member
../images/Emo35.gifשאלון היכרות - בקשר לזינה!../images/Emo35.gif

הרבה טופיקים יש לי היום...
טוף נתחיל:
עונה אהובה?
פרק אהוב?
דמות אהובה? למה?
סצינה אהובה?
קטע מזינה שהכי מתאים לחייך?
דמות שהכי היית רוצה לפגוש?
לו פגשת את הדמות הזו, מה היית עושה?
דמות שהכי לא היית רוצה לפגוש?
לו פגשת את הדמות הזו, מה היית עושה?
התאימי דמויות מהסדרה לדמויות בחייך?
קטע או סצינה שהיית רוצה להשתתף בה? בתור מי?
דמויות מבחוץ שהיית רוצה להכניס לסדרה?
דמות שמאפיינת אותך?
בחרי דמות. מה היית משנה / מורידה / מוסיפה לה?
Ides Of March או Fin?
Life Blood או Married With Fishsticks (לחתוך)?
שתיי שורות לרוברט טאפרט?
הזוג החביב עלייך?
התלבושת האהובה עלייך?
הפספוס האהוב עלייך? זהו נגמרו לי השאלות... חחח
- השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מתייחס ל... רגע מי נמצא פה?

shanyz

New member
אוקי..../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

אבל לא ראיתי פרקים מלא זמןא ז אני אולי אשכח כמה
עונה אהובה...זה משמ קשה! כי בכל עונה יש איזה 2 פרקים שאני הכי הכי אוהבת...אוף...טוב נראה לי עונה שישית...וגם קצת חמישית..הפרקים עם ארס
אוף קשה לבחור
פרק אהוב- טוב אני חייבת לרשום כמה כי זה קשה לי!
Soul Possession
Who's Gurkhan?
Amphipolis Under Siege
The Debt
Destiny
A Day In The Life
דמות אהובה: זינה
למה? כי היא חזקה! וחכמה! והיא עם ארס
והיא יודעת הכל ונלחמת טוב ובלה בלה
סצנה אהובה...או..
אוקי יש כמה!
אחת זה הסצנה של זינה וארס במקדש הזה באמפיפוליס..כשהיא מפתה אותו
אמממ...והאמא נכנסת
הסצנה בסול פוזשיין כשהם באים להתחתן וארס אומר: you are absolutely vreathtaking וזינה עונה: yeh? than how come you are still breathing? חחחחחחחח
וגם באותו פרק כשהוא מציע לה נישואים ואז היא אומרת: אני פשוט לא חושבת שנראה ביחד טוב על עוגת חתונה.. וארס עונה: כל עוד אני נראה טוב מעלייך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועוד קטע אחד שנאי ממש אוהבת זה בפרק "יום בחיים" כשזינה וגבי יושבות כזה ואז הן צוחקות על משהו
אני לא זוכרת על מה...אבל זינה קורעת אותי שם
חחחחחחח
קטע מזינה שמתאים לחיי? ממ...אני לא בטוחה שהבנתי ת'שאלה
הכי הייתי רוצה לפגוש את זינה! ואת גבי
אם הייתי פוגשת את זינה הייתי אומרת לה שתלמד אותי להילחם!!!
וגם "להקשיב" לדברים מאחורי השקט או מה שזה לא יהיה שהיא לימדה את גבריאל
בקיצר- שתלמד אותי להיות כמוה
חחחח וכנ"ל גבי..שתלמד אותילהילחם עם המקל וזה
הכי לא הייתי רוצה לפגוש את...ממ...אלטי...אמאלה
אם היתי פוגשת אותה..הייתי מביאה לא בוקס ובורחת!
חחחחח להתאים דמויות מהסידה לדמויות מחיי? חחח אני יכולה רק להתאים את עצמי!!!! אני שילוב של זינה וגבי
נמכוה ובלונדינית כמו גבי, עיניים כחולות של זינה, וחזקה כמו זינה!!!
אהה ואני יודעת לעשות: לילילילי
סצנה שהייתי רוצה להשתתף בה...ממ....לא יודעת..
דמויות מבחוץ להכניס לסדרה...מממ מה זה השאלות האלה?! חח לא יודעת
דמות שמאפיינת אותי.....לא יודעת...נגיד גבי!
מה הייתי משנה/מוסיפה לה? ממ...בעקרון כלום..אולי רק את הקטע שלפעמים היא עושה קצת שטויות שמכניסות אותה לצרות
Ides Of March
Fin
הזוג החביב- ארס וזינה
תלבושת אהובה- התלבושת של גבי!וגם אהבתי את התלבושות של האמזונות!
פספוס אהוב..וואי יש מלאא...אני אסתכל אחר כך שוב בפספוסים ואחזור לזה

yaelhazan

New member
פספוסים

דיברתם פה על פיספוסים... איך אני יכולה להשחג קטעים שכאלה? האם יש פרק שלם העוסק בהם? או שאולי רק עם קניית סידרה שלמה יש בסוף כמה קטעים?! פספוסים תמיד צשכו אותי, רק שאף פעם לא ידעתי איך אפשר להגיע אלהם. תודה מראש יעל :)

shanyz

New member
ממממ../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif

את יכולה להשיג אותם בק*זה
אסור לדבר על זה בפורום

yaelhazan

New member
:)

תודה רבה על המידע המסווג עוד שאלה אחת מה אני בדיוק מחפשת? מה להקיש במנוע החיפוש? :) תודה רבה

shiri_b

New member
אני לא יודעת על מה את מדברת

אבל אם את רוצה xena bloopers אז אני בטוחה שתצליחי למצוא..

*זינה*

New member
טוב, מאחר וכולם רצים לענות...../images/Emo3.gif

אני אכתוב את שלי... כדיי שההודעה שלי לא תיראה כל כך אומללה עם תגובה אחת (שני!!!
) טוב, אז ככה:
עונה אהובה: עונה שלישית.
פרק אהוב: ביטר סוויט.
דמות אהובה: זינה. למה? כי... הבחורה המושלמת הראשונה שראיתי בחיי. והיא יודעת לכסח ולהילחם בדרכים יצירתיות. יש עוד איזה פרט אבל הוא משתייך לשאלה אחרת.
סצינה אהובה: הממ... לדעתי הסצינה מ - The Abyss עם ההזיות של גבריאל וזה. וכמובן כל סצינת קרב.
קטע מזינה שהכי מתאים לחייך? אהה... כמה קל לכתוב שאלה וכמה קשה לענות עליה. טוב באופן כללי, הסצינות בהן עולה לזינה הדם לראש והיא מתחילה לכסח, ובאופן יותר ספציפי - נגיד הסצינה מ - Coming HOme, כשזינה מתנצלת בפני גבריאל שהיא זרקה עליה את הצ'אקרם. פשוט.. אני עושה כל כך הרבה שטויות והרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מתנצלת או מתחרטת מבפנים - לא בפני מישהו.
דמות שהכי היית רוצה לפגוש? זינה. ואני חושבת שגם את ליוויה.
לו פגשת את הדמות הזו, מה היית עושה? מחבקת אותה, ושואלת איך היא מוצאת את האומץ לעשות כל מיני דברים. אח"כ גם הייתי שואלת אם היא צריכה איזה תיקון קטן בתלבושת...
דמות שהכי לא היית רוצה לפגוש? לאקרימוס. מה כבר יש לעשות עם אחד כזה?!
לו פגשת את הדמות הזו, מה היית עושה? בטח הולכת בלי להסתכל אליו בכלל. או שהייתי מעצבנת אותו כדיי שיקטין אותי. תמיד רציתי להיות קטנה ולשבת במכוניות הפיציות האלה וכו'...
התאימי דמויות מהסדרה לדמויות מחייך? אממ... טוב נגיד שאני זינה (נגיד!! לא להרוג אותי! רק לצורך השאלה..) אז... לוסי שלי היא 100% גבריאל. ארס יהיה... וול אני לא אגיד את השם, אני רק אגיד שזה מישהו שאני נמשכת אליו אבל לא מאוהבת... יש מיניה בחיי - שמה יובל, כמובן שיש שרי מלחמה רעים - זה חדר המורים. אלטי = הלנה. (האמת שהלנה היא סנייפ אבל מדברים על זינה). ג'וקסר = עומר, קאליסטו = רותי (רק שרותי לא זאת חכמה..) אני לא יודעת איפה למקם את אלעד.
קטע או סצינה שהיית רוצה להשתתף בה? סצינת הקרב מ - One Against An Army. בתור מי? זינה.
דמויות מבחוץ שהייתי רוצה להכניס לסדרה? יש כמה. חלק אסור לי להזכיר כאן. אז אני רק אגיד שהייתי רוצה להיכנס לשם בעצמי.
דמות שמאפיינת אותך? זו השאלה שמשלימה את השאלה השלישית... הדמות שמאפיינת אותי לדעתי היא זינה, וזה בגלל המהפך שהיא עברה. קרה לי דבר דומה לפני חמש וחצי שנים, פשוט החיים שלי התהפכו לחלוטין ונשארתי לעמוד על הרגליים בזכות חברה אחת - לוסי. אז, איכשהו זה מזכיר לי דווקא את זינה. (ואולי בגלל זה כל כך נקשרתי לסדרה).
בחרי דמות. מה היית משנה / מורידה / מוסיפה לה? אממ... בחרתי את קאליסטו. הייתי משנה לה את התלבושת, כדיי שיהיה לי יותר קל להכין אותה..
חחחחחחח רק עכשיו שמתי לב לטעות... זה אמור להיות LB או MWF, ובשאלה שאחרי - IOM או FIN. וזה מוזר... כי שמרתי את ההודעה בוורד ושם זה כן בסדר...
בכל מקרה - Life Blood או Married With Fishsticks? מו"פ... לחתוך את השני שהוא ממש ממש דבילי.
Ides Of March או Fin? זה נראה לי ברור... IOM
שתיי שורות לרובט טאפרט? 1. תודה על הכל. 2. תלמד לסיים סדרה.
הזוג החביב עלייך? נו באמת זינה וגבריאל.
התלבושת האהובה עליי? הקלאסית של זינה + זו שהייתה לה בהרקולס ולאחרונה יש לי משהו לתלבושת של קאליסטו...
הפספוס האהוב עליי? אממ נראה לי זה שמישהו בא לשלוף את החרב של זינה ובטעות חובט לה בראש... בפעם הראשונה שראיתי את זה נבהלתי לאללה ומאז אני פשוט נקרעת בכל פעם שאני רואה את זה.
זהו ברוך השם...

shanyz

New member
חיחי גם אני מתה על הפספוס הזה!../images/Emo39.gif

טוב אני עושה הפסקה מהלימודים ואני הולכת לראות את כל הפספוסים ואני אגיד לכם גם!

*neta*

New member
עונה ../images/Emo70.gif

עונה אהובה: 3
דמות אהובה ולמה: זינה, מההתחלה הרגשתי שיש לה עומק והמון על הלב, ויש לה גם ראש טוב על הכתפיים, וחייה הכי מושכים אותי
סצינה אהובה: יותר מידי לפרט בהודעה אחת
קטע מזינה שהכי מתאים לחיים שלי: משחקי קרה קופה
דמות שהכי הייתי רוצה לפגוש:זינה
מה הייתי עושה עם הדמות: לומדת ממנה כמה טריקים טובים. ואולי גם היינו יוצאות לקמפינג ככה..
קטע או סצינה שהיית רוצה להשתתף בה, בתור מי:ב"יום בחיים", בסצינה באמבטיה. אני הסבון.
דמויות מבחוץ שצריך היה להכניס לעלילה:שיררני ונטרין
דמות שמאפיינת אותך: ארגו? כי אני נאמנה? חח
מה הייתי משנה בדמות מסויימת:שאקימי תמות כשהיא ילדה משחפת או ממשהו כזה ולא תזכה לראות אפילו את זינה!!
LB או MWF: אין העדפה
FIN או IOM: כאילו ברור שIOM!!!!
שתי שורות לרוברט טאפרט:1)נטע לוי 2) רח' ג****ב מספר **
זוג החביב עלייך: זינה וארס,זינה ודרקו,זינה וקיסר,זינה והרקולס,גבריאל ופרדיקוס, זינה ואנתוני,זינה וגבריאל (חח סתם בדקתי אם אתם מקשיבים
), זינה וקופידון...
תלבושת אהובה:גבי בעונה ה5-6 (למרות שבחיים לא הייתי לובשת את זה
) זינה בהריון (תמיד רציתי גלימה!), התלבושת של זינה בדסטני...
פספוס אהוב: אוי יש כל כך הרבה
זהו נגמרו לה השאלות: זהו? je fini !!
מי נמצא פה:אני פה

shanyz

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

תמיד ידעתי שיש לך משיכה לסבון!!!!!!!!!!!!! גם אני אוהבת קרה קופה!! אני כל כך טובה בזה!!

*זינה*

New member
חחחחחחח!!!!!!!../images/Emo6.gif

ואי נטע... חחחחחחח איך קרעת אותי! את רוצה להיות הסבון?! האם אני מבינה מזה שאת רוצה שגבריאל תשב עלייך?!

LuZ dE EsTrElLa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את הסבון!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי נטע

shanyz

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אוקי מצאתי כמה ספויילרים שהכי הצחיקו אותי!
בספויילר של העוננה הראשונה שזינה מכוונת את החרב על מישהו עם שיער ארוך...שלא מצליחה להגיד :אז למה כל אחד מקורנן ועד בלה בלה בלה יש סיפור לספר על זינה..."והאו לא מצליח והוא מוציא לשון
וזה חחחחחחחחחח
חחחחחחח
ועוד אחד בעונה ראשונה שאיש מכוער אחד עם שיער בלונדיני שרוף כזה והיא באה, נוגעת במקל שהוא מחזיק ואומרת: bad hair day ha? והוא מסתכל עליה בכזה פרצוף!! פחחחחחחחחחחחחח
טוב אני חייבת להמשיך ללמוד אני אחזור אחר כך עוד עוד כמה הכי מצתחיקים

shanyz

New member
חחח../images/Emo6.gif אופס..התכוונתי פיספוסים../images/Emo9.gif

חיחי

shiri_b

New member
אני

עונה אהובה? אני מניחה ש3 פרק אהוב? כל מיני דמות אהובה? למה? זינה, למה? תסתכלו עליה! והדרך שלוסי משחקת אותה מדהימה ו... וכי היא לא מושלמת סצינה אהובה? סוף IOM, הפנטומימה ועוד כמה קטע מזינה שהכי מתאים לחייך? הפנטומימה
דמות שהכי היית רוצה לפגוש? זינה לו פגשת את הדמות הזו, מה היית עושה? אם גבריאל הצליחה להצטרף אליה למסעותיה למה שאני לא אצליח?
דמות שהכי לא היית רוצה לפגוש? אלטי וקליסטו (סתם אומרת את זה כדי שתשאלו מה הייתי עושה אם הייתי פוגשת אותם) אבל הכי לא הייתי רוצה לפגוש את.... הסינים! כולם! לו פגשת את הדמות הזו, מה היית עושה? לאלטי הייתי משתחווה ומציעה לה כמה טיפים, אח"כ היינו יורדות על איזו כוס דם איילים... עם קליסטו הייתי משחקת חץ וקשת... ועם הסינים... אמאלה לא מתקרבת אליהם הם יכולים לשבור לך את העצם ב2 מקומות בלי להזיז את היד!!! מה אני משוגעת? התאימי דמויות מהסדרה לדמויות בחייך? מממ אוקי, אז ידידה שלי היא הקוף הזה שעף על השטיח קסמים, ידידה אחרת היא קרישנה השלישית תהיה הנכד של גבי... מה זו השאלה הזאת?! לא עונה! קטע או סצינה שהיית רוצה להשתתף בה? בתור מי? בתור טארה בכמה פרקים כדי לעשות אותה פחות מעצבנת ולתת לה טיפה יותר שורות.. והאמת לא אכפת לי איזה סצנה העיקר שיהיה חיבוק עם לוסי! דמויות מבחוץ שהיית רוצה להכניס לסדרה? אמרו כבר... דמות שמאפיינת אותך? אמרו כבר.. בחרי דמות. מה היית משנה / מורידה / מוסיפה לה? בחרתי, מורידה Ides Of March או Fin? IOM אני לא מכירה את הפרק השני.. Life Blood או Married With Fishsticks (לחתוך)? MWF שתיי שורות לרוברט טאפרט? אני רוצה איתו 5 דקות בחדר חשוך... אבל אמממ 1. אין לי מושג איך הצלחת אבל יש לך הרבה מזל..(מתייחס לנישואים שלו) 2. להרוג דמויות בלי סיבה רק כדי שתהיה סגירה זה לא מגניב, זה לא נותן משמעות כלשהי וזה לא עמוק! הזוג החביב עלייך? התלבושת האהובה עלייך? הפספוס האהוב עלייך? יש כמה, שהם רוקדים... שהוא נותן לה מכה עם החרב, הדגים, ועוד ועוד ועוד כמעט כל פיספוס מצחיק, במיוחדע ם לוסי

למעלה