שאלה

../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

האם יש הבדל בין חלום לפנטזיה אני שואלת את זה בעקבות וויכוח קטן שהיה לי מקודם,, ולמה בחרתי לשאול בפורום הזה,כי אני קוראת לא מעט פה שיש אלופים(ות)בנושא, אשמח לקבל תשובה כן/לא והכי חשוב למה?,

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifודאי שיש שושי.....

אתן לך דוגמא מוחשית: להיות עם אלביס במיטה זו פנטסיה.....(כלומר חלום שלעולם לא תוכלי להגשימו) לשיר דואט עם יהורם גאון זה חלום שאולי עוד אפילו עשוי להתגשם (כמו אותו פיל מאמריקן איידול ש15 שנה שר מול הראי במקלחת כשהמסרק משמש לו כדמוי מיקרופון את שירו של בונו מלהקת בון ג'ובי. והנה הוא איתו, מתחבק מסתיבק ואפילו שרים ביחד) מה ניסיתי להגיד פה בעצם? - חלום הוא משהו שיכול מתישהו להתגשם. פנטסיה, לא.(לכן היא פנטסיה - משהו בלתי אפשרי)

אם ככה- לפעמים חלומות מתגשמים

חידדת לי את ההגדרות שרה. הפנטזיות מעשירות את עולם הדמיון שלנו החלומות הם בעצם תכניות שאנו מתהווים להגשים. השאלה האם אנחנו לא מבלבלים ביניהם לפעמים? בשני הכוונים - האם אנחנו נתפסים בפנטזיה ונתקעים בה או שלפעמים עושים הנחות לעצמנו בדרך להגשמה ומגדירים חלום כ-פנטזיה? החכמה כנראה להבדיל ביניהם

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifהחכמה היא ללכת עם ה-../images/Emo23.gif

וכדאי לעתים לערב גם קצת היגיון בריא...

ben 911

New member
את מתכוונת לחלום בלילה? או חלום בהקיץ?

כי חלום בליל בא מתוך התת מודע...הוא לא תמיד פנטסטי, לא. למשל אני חולם שעשר נשים שמנות ומכוערות רודפות אחרי בתוך סימטה חשוכה. כשבחלום בהקיץ אני חולם אותו דבר...אלא שהפעם הן יפיפיות חטובות..חלקן טופלס.פנטזיה.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifערדגמני שמנה. זה בסדר..

זה לא מה הם אומרים, זה איך אנחנו מרגישות עם זה...

ben 911

New member
נכון ערד..גם לא כל המכוערות.. שמנות.

בכוונה היקצנתי שם בחלום המסוייט...שילבתי גם וגם. זה נכון שחלומות לפעמים מתגשמים?

חחח בן

תחשוב טוב - אולי עצם המחשבה שמישהי בכלל רודפת אחרייך זה לכשעצמו פנטזיה ??????? ואם נשים שמנות יפות רודפות אחרייך ? תאמין לי שזאת התגשמות כל חלום או פנטזיה
אורלי שמנה גאה- יפה (מבפנים חחח )

ben 911

New member
../images/Emo13.gif שלא תטעו לחשוב שמא הנני חובב שדופות, לא.

אין כמו אישה יפה, מלאה. (כמעט אמרתי ועסיסית, איזה מזל שלא אמרתי)

בנות, ניראה לי שאדון מנהל חולם רק ב(ה)קייץ,

חולמים ומפנטזים בכל עונה גם בעונת בצורת, חלומות חולמים, לא מתכננים, ומה בן אשם שהוא חולם על כל מיני נשים?שמנות, רזות, תגיד,,,,, אתה לא חולם על משקל בינוני כמוני

ben 911

New member
שוש..משקל בינוני זה מונח הלקוח מזירת האיגרוף.

לא איכפת לי להיות שק איגרוף...
אבל תעשי את זה בעדינות...

אתם מעלפים../images/Emo9.gifשוש בודאי שיש הבדל

על החלום אין לנו שליטה (חלום אמיתי) על הפנטזיה בוודאי יש לנו שליטה...

ben 911

New member
קליאו...אפרופו חלום...../images/Emo10.gif

מה עם הבצק ממולא בכל מיני דברים טובים שהבטחת לי?

שרל'ה ציpור../images/Emo24.gifאנו בראש אחד,

חלום מגשימים- פנטזיה לא, תודה על התגובות זה מחזק אותי בוויכוח שהיה לי, ויש לוויכוח הזה סיבה, ושרלה,,,וסתם סתם,,, אני,, לא מפנטזת על המת(אלביס) רק על החי

איזה יופי...אולי נפתח פה מועדון

השמנות היפות????ואולי נערוך תחרות השמנה והיפה???אני חושבת שכדאי לפתוח פורום של שמנות [או שקיים כבר?]יש לנו הרבה מה לשתף אחת את השנייה לא?

ערדניקית,יש כבר פורום כזה, אני לא שם למה

אני לא שמנה ולא יפה, אם את שם,,אל תשכחי אותנו,

אשריי לך....שאלתי אם יש פורום שכזה????

חוץ מזה ביננו.....אני עובדת חזק אבל בטוח על העניין ...בעוד מספר חודשים לא אהיה בקטגוריית השמנות...השלתי כבר 10 קילו ב3 חודשים.....היעד עוד 15....

למעלה