שאלה

daimond1

New member
אני קניתי בגיורא שביט

תבדקי בחנויות המקצועיות יכול להיות שלחלק יש.

puppylove104104

New member
להיזהר, להיזהר, להיזהר

מסיר הדבק שמוכרים בחנויות האיפור הוא מבוסס אלכוהול, מה שבטווח הארוך יהרוס את הריסים. המלצות לניקוי ריסים מלאכותיים: ניתן בעדינות להסיר עם היד חתיכות שלא דבוקות חזק מדי לריסים. לעבור בעדינות עם צמרון (מקלון אוזניים/QTIP/או איך שבא לכן לקרוא לזה) טבול במסיר איפור. לניקוי יותר יסודי - להשרות בקערית עם מים וטיפה סבון - אחרי כמה שעות לחזור והוציא את שאריות הדבק - לא לשכוח לשטוף את הריסים במים לנקות אותם מהסבון ולהניח להם להתייבש עם מגבת או טישיו באוויר החדר.

daimond1

New member
מסיר דבק זה מה שהציעה לי לי המוכרת

בחנות. תודה על האזהרה שלך, אקח זאת לתשומת ליבי

puppylove104104

New member
אני אישית לא נתקלתי בחיים שלי במסיר דבק לדבק

ריסים - המסירים היחידים שאני מכירה הם לדבק ספיריט גאם (בגיורא זה נוזל כחול כזה). הסיבה היא שדבק ריסים בד"כ יורד בקילוף - אבל אם הוא ממש עקשן - טיפה מים חמימים וסבון או מסיר איפור וסגרנו עניין, לא צריך כלים כבדים

daimond1

New member
אזכנראה המוכרת דחפה לי את זה רק

כדי למכור.... היא נתנה לי את הנוזל הכחול כמסיר דבק. טוב שיש את הפורום, למדתי לפעם הבאה.

rotemoosh

New member
../images/Emo32.gif סקרון קטנטן..

זה אמנם לא קשור לנושא של הפורום אבל כמו הרבה כאן אני גם מרגישה כמו בבית השני..
זה יותר שאלה קטנה.. מה אתן עושות כדי להתעודד כשיש לכן מצברוח רע או תקופות מבאסות? התקופה האחרונה קצת מבאסת (פסיכומטרי ועוד כמה דברים..), ואני פשוט לא מוצאת משהו שאני יכולה לברוח אליו שישנה לי בבום את ההרגשה.. אני אשמח לשמוע מכן מה עושה טוב..

נעמהdj21

New member
שופינג וערוץ ביפ../images/Emo6.gif

הייתה לי תקופה לא קלה לאחרונה בחיפושיי אחרי עבודה, ושני הדברים האלה (שופינג פחות, התמקדתי באיכות ולא בכמות חחח או מה שזה לא יהיה...גם סתם לק פתאום נראה לי כמו רכישת המאה!) בשילוב ספורט כמו שתוקית כתבה...לנפש!

ToryMaster

New member
אני גם אשמח לשמוע

זה תלוי מה את אוהבת, אבל אני באופן עקרוני מגדירה את זה כמשהו שינקה לך את הראש לזמן מה. אולי משחק מחשבה שדורש ממך להתמקד במשהו מסוים בלי להניח למחשבות קשות להיכנס לך לראש, ספורט שדורש ממך להתרכז בנשימות או בספירת התרגילים, מדיטציה, בישול, ציור, כתיבה, ריקוד., כל דבר שהוא בפאזה שונה ודורש ריכוז מחשבתי.

IntoTheAirwaves

New member
האמת שיש המון דברים

בתקופה האחרונה זה בעיקר לישון, לצערי. אבל בד"כ אני פשוט קוראת ספר טוב או סתם יוצאת החוצה לצלם שטויות - תמיד מעלה את המצברוח.
שופינג הוא גם תרופה מצויינת! אבל רק כשיש מה לבזבז, כי window shopping זה מדכא אפילו יותר, לפחות במקרה שלי.
מוזיקה גם תמיד מעבירה לי את הבאסה, אבל רק סוג מאוד מסויים של שירים... בכל מקרה, תתעודדי בובה! תקופות כאלה תמיד עוברות בסופו של דבר.

BlackUnicorn

New member
מוזיקה, סרטים ואפילו שופינג... לרוב

מעדיפה להיות עם עצמי אבל לפעמים הכי טוב זה דווקא לקפוץ למים העמוקים, לתפוס חברה טובה או כמה חברים ולצאת לחגוג (רצוי עם שתייה
)

lirola

New member
הדבר הכי פשוט ומהיר הוא שופינג

אבל לאחרונה אני גם תופרת וזה עושה לי ממש טוב ללבוש בגד שתפרתי בעצמי. בכלל תחביבים זה דבר מאוד חשוב. כל אחד צריך למצוא לעצמו משהו שממלא אותו מבפנים.

תיקתקית

New member
יש לי מלא רעיונות ../images/Emo13.gif

קונה פיינט של גלידה ואוכלת כמה שאני יכולה תוך כדי צפייה בטלויזיה. אחרי שאני מרגישה רע ובחילה, אני לוקחת את הבגדים הכי יפים וסטייליסטיים לחדר כושר שיש לי, ונוסעת להתאמן עד שיוצאת לי הנשמה עם מוזיקה מקפיצה ..
עושה מרתון סדרות דרמה טובות - נגיד האנטומיה של גרי, או עקרות בית נואשות, או נמלטים או אבודים - תמיד יש מה עוד לראות. לי נשאר עו דלכסות את הסופרנוס, העשב של השכן, הפמליה.
קובעת עם חברה מאוד קרובה לבית קפה. תמיד עוזר.
מסדרת את כל החדר מחדש. מאוד מרענן ונותן תחושה שאני עושה משהו
שמה מוזיקה שקטה, פותחת את כל החלונות בחדר, שוכבת על המיטה ונרגעת וחושבת
מתלבשת ממש יפה והולכת לסרט. שוב עם חברה טובה
מתלבשת ממש ממש יפה ועושה עם זה משהו

למעלה