שאלה

כמה דברים שאני עושה בשביל להתעודד

יוצאת לקנות חולצה או ג'ינס, לא צריך להגזים, רק פריט או שניים בשביל לקבל בוסט של שופינג-היי.
קוראת במהירות לחברה טובה, או שנשב בבית על חבית של גלידה וסרט או שנצא לקפה.
תופסת משהו מבולגן בחדר או בבית [בד"כ מדובר בארון], ואף פעם לא חסר משהו מבולגן, ומתחילה לסדר ולנקות. אחרי זה יש הרגשה של היטהרות.
עושה מרתון של סדרה, או רואה סרט או שניים.
ממלאה לעצמי אמבטייה עם מים חמים חמים, מעמעמת את האורות באמבטיה ומדליקה נרות ריחניים. אם יש לך כרית אמבטיה זה בכלל נוח, וספר זה עוד יותר פינוק.

תיקתקית

New member
מעתיקנית ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

טוב חוץ מהאמבטיה, שלזה אף פעם אין לי סבלנות

../images/Emo6.gif אחרי שאמרת קראתי את שלך

באמת תשובות כמעט זהות ! נראה לי פעם הבאה שאני צריכה עידוד אני מתקשרת אלייך

Zoeiii

New member
בראש ובראשונה חוף הים בשעות שקיעה

הכי מרגיע אותי בעולם לשבת קרוב לקו המים ולחשוב עם הגלים והשקיעה והציפורים.. gay אני יודעת.. אבל אין שום דבר שמשתווה לזה כמובן שאם זה עם בנזוגי אז מה טוב. הוא הדבר השני שיכול להרגיע אותי. וגם ממש לעצבן אותי
-בלוז ישן ומשובח תמיד ירגיע אותי בניגוד לכולכן שופינג לא מרגיע אותי , הוא מלחיץ אותי , כי תמיד אני מתלבטת הרבה ורוצה לראות עוד חנויות כדי לקנות בסוף את מה שהכי היה שווה אז תמיד כל יום שופינג זה יום של צעידה אינסופית ולבטים רבים אז זה לא מרגיע אבל בכל גיהוץ יוצאים לי כוכבים מהאוזניים מרוב שמחה... בקיצור מרגיע לא , משמח כן.

Zoeiii

New member
אה , משום מה חשבתי שזה סקר על מה מרגיע

אז עניתי כך... אז לא משנה משמח : שופינג!!!!! זה שיש מישהו לאהוב שאוהב בחזרה!!!!! והופעות טובות של מוזיקה טובה!!!

gingit6

New member
זהו שזה שופינג לדברים הכיפיים

לא לדברים שגורמים להרגיש עוד יותר רע (ע"ע מכנסים וחולצה
) - איפור -קרמים -תיקים .... הבנת

gingit6

New member
כמה דברים ../images/Emo202.gif + ../images/Emo100.gif + ../images/Emo1.gif + ../images/Emo23.gif

1. חוזרת הביתה, סרט/סדרה טובה (כאלו שיהיו מתאימים לצפייה גם על ידי המין הגברי, היינו לא צ'יק פליק), חובקת את הפוך, חובקת את בעלי, דוחפת לתנור משהו טעים ו- הגיע זמן התכרבלות. חוץ מזה ששני משפטים מבעלי שממשיכים את השאלה "מה קרה?" דיי שמים דברים בפרופורציה. יש לי נטייה, בעיקר כשזה מגיע לענייני עבודה, לקחת דברים מאוד ד-ר-מ-ט-י-ת. 2. לפני החזרה הביתה, שופינג חמוד. מעבר בין החנויות, קצת מאק, קצת תיקים. אפילו תחתונים בטארגט
מעלה מצב רוח מוכח. 3. בסופו של דבר, שינה זה הכי טוב. בבוקר דברים נראים אחרת לגמרי, עם קפה ותפוז
תרגישי טוב, החיים קצרים. הפסיכומטרי יעבור, וגם היתר.

Zoharrr

New member
יוצאת להתאוורר....

לסרט או לאנשהו עם אלכס או עם אחים שלי... שומעת מוזיקה... או בוכה עד שעובר לי :)

rotemoosh

New member
תודה על התגובות..../images/Emo13.gif

סביר להניח שאיכשהו אני אמצא את עצמי בשופינג בסופו של דבר.. כי זה באמת משהו שעושה לי טוב.. נראה אולי נקפוץ למאק..
שוב תודה על כל התגובות!

נעמה בז

New member
בעיקר מוזיקה,

הרבה פעמים אני גם אוהבת להוציא את התסכול אל הדף, זה עושה קצת סדר בראש. גם טלויזיה מנוונת זה יעיל! :]

בלונד23

New member
שופינג רק עושה הפוך

כי את מרגישה אשמה שביזבזת סתם על משהו שלא צריך, ובטווח הארוך, מצבך עוד יותר גרוע אחרי שופינג. התשובה שלי היא טיול בחוץ, מעט ספורט כמו הליכה, לשוחח עם מישהו אהוב, פגישה עם חבר, קריאת ספר טוב.

foggy night

New member
בגלל זה בדיוק

אני אוהבת את השופינג שלי בחנויות זולות. לצאת עם שקית מלאה באיזה 30-40 שקל... או לקנות מתנות לאחיינים.

Romanian Ursus

New member
מה שאני עושה בד"כ...

אפיה או בישול (לחתוך ירקות קטן קטן זה אחלה ריפוי בעיסוק) קריאה...ללכת לאיבוד בדמויות של צ'רלס דיקנס זה משהו
מרתון של איזו סדרה שאוהבים (נדבקתי עכשיו לפמליה בגלל המלצה של חברה) או צפיה בסרט לקחת פחם ובלוק ציור ולהתחיל לצייר למצוא איזה איזור מבולגן ולהתחרע עליו...זה פשוט כיף ומטהר אמבטיה חמה חמה גם חברות כמו יעל זה עוזר

ר V י ט ל

New member
מה דעתך להצטרף לחוג נחמד?

בטוחה שתמצאי משהו שיעניין אותך (אפילו פעם בשבוע- משהו שיהיה כיף לצפות לו במשך השבוע). אני בתקופות כאלו בדרך כלל אוהבת לעשות הליכות בערב כשנעים וקריר או להיכנס למטבח ולאפות/לבשל. מקווה שמצב הרוח במגמת עלייה. :(

../images/Emo207.gifשאלה על סומק קרם

לאיזו חברה יש סומק בקרם? אשמח לשמוע בעיקר על חברות שיש במשביר ובניו פארם, תודה!

סליחה על החפירה אבל..

ארצה גם המלצה לפודרה דחוסה ופודרה שקופה בתפזורת- של חברה עממית גם כן. תודה!!

בעניין הפודרה..

אני משתמשת בפודרה בתפזורת של אייל מקיאג' שלפי דעתי המחיר מוצדק והכמות גדולה והאבקה? טובה מאוד. אבל לפי דעתי אין צורך להשקיע באבקה שקופה את יכולה גם לקנות של גאד' וחברות עממיות אחרות כי בעניין הפודרה האבקתית זה לא כ"כ אישיו..

למעלה