אוי, אני חייבת להרגיע אותך
אני עשיתי את זה בפעם הראשונה לפני פחות מחודש, גם אני נורא פחדתי מהכאב, ונורא נלחצתי מכל הבנות כאן שאומרות שזה היה הדבר הכי כואב שקרה להן. ראשית, ניסינו במשך תקופה ארוכה עד שהצלחנו...בזבזנו המון קונדומים כי זה פשוט לא נכנס...זה לא כאב. אבל, בסוף הצלחנו, היינו עם קונדום משומן (ואני מניחה שזה הקל), אני גמרתי לפני שהתחלנו, אז עוד הייתי מאוד רטובה, וזה היה מאוד טוב. הוא נכנס וזה כאב מעט, ואז היה מן מחסום כזה, שאני לא חושבת שהוא היה הקרום, אלא פשוט נקודה צרה. עצרנו, נתתי לאזור להתרגל, ואז הוא נכנס. זה כאב, אבל הוא עשה את זה לאט, וזה בהחלט לא היה הכאב הכי נורא בחיים שלי, בהחלט משהו סביר וסביל. אח"כ זה המשיך לכאוב אבל עשינו הכל לאט וזה היה ממש ממש ממש לא נורא...עשינו את זה מאז עוד פעמיים. בפעם השניה כבר כאב לי הרבה הרבה פחות, ובפעם האחרונה דווקא כאב לי יותר, אבל הייתי נורא לחוצה ואפילו התחלתי לבכות ממתח, וגם לא גמרתי קודם, אז אני חושבת שזה בגלל זה. בקיצור, לא לכל אחת זה כואב, ולא לכל אחת יורד דם. לי היה זרזיץ פיצי של דם על הירך שלא הכתים כלום. מה שאני מנסה לומר הוא שתרגעי...אם תחשבי שזה כואב, זה יכאב. תנסי להנות מזה, זה באמת מהנה וזאת הייתה החוויה הכי סקסית שהייתה לי (מן הסתם

). אין כללים לגבי הפעם הראשונה-לא לכולן זה אותו הדבר ולא רק הפעם הראשונה עשויה להיות כואבת או מפחידה. מאדירים את המושג הזה יותר מדי...זה לא ממש בריא. אל תחשבי שמה שנכון לגבי אחרות נכון לגביך, יכול מאוד להיות שלא יכאב לך, זה לא חובה. אל תדאגי...תרגעי ותהני, יהיה ממש בסדר. אוי, סליחה על האורך