שאלה

• פותח הנושא 0oBo0
  • פורסם בתאריך

0oBo0

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo163.gif

שלוםםםםםם!!!!!!!!!! חח טוב אז לבנות - בפעם הראשונה ששכבתן זה היה כואב?? וירד לכם הרבה דם?? ואממ מה עשיתם? המשכתם או הפסקתם? בכיתם? ולבנים - איך הגבתם?? זה עיצבן?הגעיל?הבנתם אותם? אממ תודה

Infin1ty

New member
הגעיל לא, למה זה היה עם קונדום

אבל ברור שהבנתי, זה טבעי - זה קרום הביתולין, אם היה בן שהתעצבן מזה אז הוא חתיכת מניאק.

Xsposed

New member
OMG!

כאב כמו אני אל יודעת מה !!!!!!! דם , ממש לא הרבה.....

וואי וואי כמה שאת צודקת

כאב-כאב מאוד הוא לא הפסיק הוא המשיך ביותר עדינות. עד היום כואב לי.. רק בהתחלה בדיוק שמכניסס...

זה כאב קצת...

ואני זוכרת שבאמצע פשוט בא לי גל של פחד פתאום... חיבקתי חזק את הבחור...ונראה לי הוא חשב שאני גומרת חחחחחחחחח.... דם לא ראיתי ולא הרגשתי אבל הוא סיפר לי אחר כך שהיה. אופס!!!! לא אמרתי לו שאני בתולה....הפתעה!!!! גם לאמא שלו שמצאה את הסדינים (התירוץ שלו היה " אמא נחתכתי" -חחחחחחח מה לעשות לא היינו חברים באותה תקופה)....

sweet eyes

New member
כאב המון.

הכאב הכי נוראי שהיה לי בחיים.
אבל עבר. ולא ירד דם.
המשכנו.. כי ידעתי שאחרי זה יכוליות רק יותר טוב. ואם כבר, אז כבר. כמובן שהיה אחרי זה רק יותר טוב.

זה מה שמדאיג אותך?

אם את רוצה לשכב איתו, תשכבי. אל תחשבי על זה ... כשאני שכבתי בפעם הראשונה , לא חשבתי על כאב. חשבתי על הרצון שלי לעשות את זה... האם זה היה כואב? כן. ירד הרבה דם? לא ממש. אחרי שהוא חדר כולו, זה נהייה ממש ממש כיף.. המשכנו. החדירה היתה ממש איטית, התחשב בי

לא עד כדי כך

כאב קצת בהתחלה לכמה שניות, ואז כבר התחיל להיות מהנה
לא ירד לי דם ולא בכיתי.

Mozzarella

New member
אוי, אני חייבת להרגיע אותך

אני עשיתי את זה בפעם הראשונה לפני פחות מחודש, גם אני נורא פחדתי מהכאב, ונורא נלחצתי מכל הבנות כאן שאומרות שזה היה הדבר הכי כואב שקרה להן. ראשית, ניסינו במשך תקופה ארוכה עד שהצלחנו...בזבזנו המון קונדומים כי זה פשוט לא נכנס...זה לא כאב. אבל, בסוף הצלחנו, היינו עם קונדום משומן (ואני מניחה שזה הקל), אני גמרתי לפני שהתחלנו, אז עוד הייתי מאוד רטובה, וזה היה מאוד טוב. הוא נכנס וזה כאב מעט, ואז היה מן מחסום כזה, שאני לא חושבת שהוא היה הקרום, אלא פשוט נקודה צרה. עצרנו, נתתי לאזור להתרגל, ואז הוא נכנס. זה כאב, אבל הוא עשה את זה לאט, וזה בהחלט לא היה הכאב הכי נורא בחיים שלי, בהחלט משהו סביר וסביל. אח"כ זה המשיך לכאוב אבל עשינו הכל לאט וזה היה ממש ממש ממש לא נורא...עשינו את זה מאז עוד פעמיים. בפעם השניה כבר כאב לי הרבה הרבה פחות, ובפעם האחרונה דווקא כאב לי יותר, אבל הייתי נורא לחוצה ואפילו התחלתי לבכות ממתח, וגם לא גמרתי קודם, אז אני חושבת שזה בגלל זה. בקיצור, לא לכל אחת זה כואב, ולא לכל אחת יורד דם. לי היה זרזיץ פיצי של דם על הירך שלא הכתים כלום. מה שאני מנסה לומר הוא שתרגעי...אם תחשבי שזה כואב, זה יכאב. תנסי להנות מזה, זה באמת מהנה וזאת הייתה החוויה הכי סקסית שהייתה לי (מן הסתם:)). אין כללים לגבי הפעם הראשונה-לא לכולן זה אותו הדבר ולא רק הפעם הראשונה עשויה להיות כואבת או מפחידה. מאדירים את המושג הזה יותר מדי...זה לא ממש בריא. אל תחשבי שמה שנכון לגבי אחרות נכון לגביך, יכול מאוד להיות שלא יכאב לך, זה לא חובה. אל תדאגי...תרגעי ותהני, יהיה ממש בסדר. אוי, סליחה על האורך

sivani

New member
חח מה יש פה להבין? ../images/Emo13.gif

אנחנו לא מורידות דם בכוונה ולא בוכות בכוונה ולא כואב לנו בכוונה,אתם יודעים...
לי אישית לא כאב בפעם הראשונה,אבל היום כן. כל פאקינג פעם מחדש.
זה די סיוט
ולא ירד לי דם בכלל
וזהו.

0oBo0

New member
../images/Emo4.gif

למה לחלק אח"כ זה יותר כואב מהראשונה? זה לא אמור להתרחב אחרי הפעם הראשונה?

מה שמעניין אותי דווקא..

זה אם יש בנות שיכולות להגיד שלא כאב להן בכלל! כולן עם הכאבים היסטרים וזה.. יש מישי שלא כאב לה??

Amit Remmus

New member
אממ.. ../images/Emo104.gif

כאב- כן, מאוד. לא ירד לי דם. [אבל בפעם השניה כן ירד] המשכנו, למרות הכאב, והוא כל חצי שניה בערך עצר אם להפסיק או להמשיך. ולא בכיתי, למרות שהיה קטע שפשוט נפלטה לי צעקונת כזו של "אוי כואב לי ואני מסכנהP:".. והיא מצחיקה אותי גם היום :)

yellow cheese

New member
האמ.

הפעם הראשונה לא כאבה כ"כ. טיפהל'ה כאב. כאב נסבל מאוד. לא ירד לי דם. אחרי האקט היו דמעות [שלי] מאוד לא מובנות.. כנראה לחץ, פורקן או..התרגשות?! והגבר שלי [לשעבר, כה?] היה מאוד רגיש, חיבק, ליטף, נישק והרגיע. הוא היה מותק. אין ספק. היה. הפעם השניה הייתה נחמדה יותר.

למעלה