שאלה לכולם

מייקל21

New member
../images/Emo35.gif שאלה לכולם ../images/Emo35.gif

אילו שירים לדעתכם חבל שסחרוף לא צירף לאבלום ההופעה? אני עדיין מקונן על 'נפתלי הדג' שנעדר (ו'הדמעות של לילי')

giba70

New member
ומה איתנו? ../images/Emo2.gif

שירים שהיו צריכים להיכנס לדעתי: הזיות - הגדול מכולם! הדמעות של לילי - אחד מהגדולים ביותר. הולך איתך תמיד - שיר מעולה מתוך "חם על הירח". הזמנה להצגה יומית (לוליטה גדוליתה), מתוך "הכול או כלום", שיר מעולה למילים של המשורר דוד אבידן. ולסיום שיר שדי נטחן ברדיו, מפנה מקום - התשובה לתני לי מקום...

../images/Emo7.gif הדמעות ../images/Emo7.gif של ../images/Emo7.gif לילי../images/Emo10.gif

בואו ונשים פה הרבה דמעות אויל זה ינחם קצת
טוב מספיק
אז הדמעות של לילי זה פספוס ענק לדעתי... חבל שלא נכנס לאלבום הוא היה יכול להיות מושלם!

Queen BItch

New member
נכון!

מסכימה במאה אחוז!!! אני מתה על השיר הזה... יש באלבום את "עיר מקלט" עם אהוד בנאי? כי אם לא אז חבל! גם אותו חסר.

איש23

New member
חבל

שלא נכנסו-השומר של הגן,הדמעות של לילי(לא מקורי-אני יודע
),ולמרות שזה לא שיר לגמרי שלו(בשיתוף עם פורטיס)-ניצוצות.

קניידעל

New member
מה????!!!!!!

הוא ויתר על הגרסת הועה של ה"דמעות"??!!!!! איך עשית לנו את זה?? הגרסת היתה כזו מעולה איך? איך? איך?

CaerBannog

New member
אממ, מסכים

ען ההוא שכתב את "הולך איתך תמיד", לא הייתי בהופעה מלאה של ברי, אבל זה שיר שיש לו המון פוטינציאל כשיר הופעות, במיוחד בעיבודים האדירים של ברי אולי גם נעלים? סתם לכיף... גם רגעים יכל להיות נחמד, בירסה לא אקוסטית

inflatable

New member
אני חושב

שחבל ש"עיר מקלט" לא נכנס וגם קצת עצוב על זה ש"החיים שממול" לא נכנס, אבל אני לא בטוח שהוא בכלל ביצע אותו בהופעות

giba70

New member
נזכרתי גם ב...

עמוק בקצפת, שיר יפה מאוד לדעתי מתוך... סימנים של חולשה כמובן. אבל לא יודע אם הוא ביצע אותו בהופעה.

אני בעד "עבדים" מחושמל.

למרות שהוא נמצא באקוסטי, הוא היה צריך להיות מהחוזרים על עצמם (כמו 77 כמה יוסי ובאוויר). באסה.... מנסה לחשוב על עוד כאלה שחסרים לי... החיים שממול אהה בטח! איך שכחתי: אמונה עיוורת
וגם לאבק בנעליים יש מקום. באסה.

למעלה