פליטים

i f a t 2 2

New member
../images/Emo35.gifפליטים

שלום תגידו נראה לכם שקנדה תקבל ישראלים כפליטים בזמן המלחמה ?

Fonzie

New member
סרבני גיוס ../images/Emo10.gif

אין הבדל אם יש או אין מלחמה. קנדה מקבלת פליטים מישראל גם לא בזמן מלחמה. (דוגמא: סרבני גיוס).

davidk1

New member
מה עם מתנחלים?../images/Emo122.gif

האם קנדה תפתח שעריה גם בפני מתנחלים ש"זכו" לעידוד ממשלת ישראל להתיישב, ומעונינים לצאת מהשטחים?

danitra

New member
יפעת

כבר שאלת שאלה זו בעבר ויעצתי לך שיש סיכוי שידחו אותך ואז זה לכל החיים וחבל!!!!!!!!!!!11

davidk1

New member
../images/Emo22.gif

כנראה יעצת לאחר, אני חדש בפורום, בכל מקרה תודה להתיחסות. הרשי לי לשאול עד כמה נחרצת הדחייה ועל מה את מסתמכת, ושוב תודה

danitra

New member
היי דוייד

אני מסתמכת משיחות עם עורכי דין שיעצו צעד זה כלקיחת סיכון גדולה משום שאם תדחה,זה לכל החיים...אמנם אחוז מסויים מתקבל כפליטים אך שוב זהו אחוז....ולא הרוב. רוב הסיכויים שתדחו ואז זה כתם לכל החיים. לא ניתן להגיש בקשה אחרי שנדחתם. לכו בצנורות מקובלים, ויזת סטודנט או ויזת הגירה

Fonzie

New member
סוגיה מענינת ../images/Emo150.gif

הכל תלוי בהגדרה: לפי התפיסה הקנדית אם המתנחל הוא פליט פוליטי וצפוי לרדיפה, כלא או גירוש ממקום מגוריו אז הוא פליט. זה סטרץ, אבל הקנדים מקבלים הגדרות אפילו יותר מוזרות.

i f a t 2 2

New member
אז מה עושים???????

אין לנו מספיק ניקוד לפי הבדיקה שלי יש לנו 68 נקודות אומנם יש לי משפחה בקנדה אך הבנתי שגם זה לא ממש עוזר הדבר היחיד שנשאר זה למצוא עבודה מבעוד מועד ולקבל עוד 10 נקודות על זה אך מה הסיכוי שזה יקרה? אני כל כך שמחה בשביל כולכם שכבר עברתם את כל זה . הייתי מאוד רוצה למצוא את עצמי אחרי כל התהליך . כל עצה ,דעה יתקבלו בברכה תודה מראש יפעת.

i f a t 2 2

New member
משפחה

יש לי שלוש דודים ודודה וגם סבא. שחיים שם יותר מ35 שנה.

alon114

New member
בהחלט מקבלים ניקוד על דודים וגם סבא

אני קיבלתי ניקוד על דוד בקנדה. נדמה לי שזה היה 10 נקודות.

ישאםםך0

New member
תשובה ליפעת

את יכולה להגיע לקנדה בתור תיירת למשך 6 חודשים אין צורך בויזה.בתור סטודנטית גם כן. ישראל לא רודפת את אזרחיה ולכן קנדה לא תקבל זאת בעין יפה אם תבואי ותספרי להם שאת פליטה. הקנדים לא קונים סיפורים כאלה. היו כמה ישראלים חכמים שבהגיעם לשדה התעופה הכריזו שהם פליטים.בגמר הבדיקה שלחו את "הפליט" חזרה לארץ.

tzachi58

New member
הגירה ופליטים?????

שלום לכולם, עברתי כאן על כמה שאלות של אנשים בעניין הגירה לקנדה, רציתי לדעת האם מישהו מסויים הגיע לקנדה ונשאר שם כאשר פנה בצינורות המקובלים אל הרשויות לתושבות קבע ? אם מישהו נשאר בקנדה וכן קיבל אישורי שהייה והגירה מבפנים , איך מומלץ לעשות זאת , ומה העניין הזה עם הפליטים? ואגב ... מה קורה עם עבודה במונטריאול למשל , יש מצב למצוא שם עבודה (גם אם לא שוהים באורח חוקי לחלוטין - ז"א אשרת שהיה יש אבל אשרת עבודה אין ...? תודה לכל מי שיכול לתרום ולנדב טיפים ומידע ?

ישאםםך0

New member
תשובה לצחי

בדף למעלה יש קישור לאינפורמציה כללית כיצד להגיע לקנדה בתור מהגר. תבדוק אם אתה מגיע ל-75 נקודות. רשימה זו כוללת את גילך ההשכלה ידיעת שפה הצרפתית וכו'.. במידה ומקצועך נכלל ברשימת המקצועות הנדרשים אתה יכול להתחיל את התהליך. מצב התעסוקה בקנדה כיום הוא על הפנים. אסור לעבוד אם אין אשרת עבודה. אתה יכול לבקש אשרת עבודה אך ורק ל-6 חודשים. אי אפשר להגיש מתוך קנדה בקשה להגירה. יש ישראלים שאינם מגיעים למירב הניקוד הנדרש וחושבים שאם הם יכריזו שהם פליטים יוכלו להשאר בקנדה. הקנדים רואים זאת בעין לא יפה במיוחד שהם מגיעים מישראל. כמו כן הם לעולם לא יוכלו לבקש בקשה להגירה.

new in toronto

New member
מכתבה שהתפרסמה במעריב למדתי ש...

בשנת 1999 הגישו 718 אנשים מישראל בקשה למעמד של פליט בקנדה רק 23 קיבלו אישור! גם היום שמעתי שקשה מאוד. לפעמים מושכים אותם שנים רבות בדיוני ועדות .ויכולים לגרש אותם בכל רגע.רבים מהם (לא רק מישראל) חיים על המזודות.

drz400e

New member
../images/Emo9.gif אכן כל הכבוד למי שעוזר

אני חושב שהסבלנות באה מזה שרבים מאיתנו נעזרו ונעזרים בפורומים דומים למידע על ההגירה לקנדה. אני אישית חייב תודה להמון מידע התחלתי ששאבתי מהפורום בYNET. אם תסתכל בקישור לשאלות הנפוצות,תראה שהוא מרכז את השאלות והתשובות שאנשים תורמים, ואנחנו בונים לנו מאגר מידע קטן של כל החומר.עוד סיבה לענות לאנשים . הכוונה היא לתת לחדשים בפורום כמה שיותר מידע מרוכז,שיהיה להם מאיפה להתחיל ויכלו לקבל תמונה כללית בנושאים שמעניינים אותם, ובמקביל החברים הקבועים והותיקים לא יראו שאלות שחוזרות על עצמן בתדירות גבוהה, ויוכלו להמשיך בדיונים בנושא הקהילה.

למעלה