סקר

robroi

New member
רעיון...

נראה לי שביאושי אני אפנה להיכרויות באינטרנט... מה יש להפסיד

shirazlovemor

New member
לדעתי

אן פה תשובה חד משמעית. נתקלתי במקרים לכאן ולכאן. הכרתי זוועות וגם נשמות טהורות דרך האינטרנט.

Merlin194

New member
ok...

ככה הכרתי את האיש שבעה חודשים ובלעדי האינטרנט בחיים לא היינו נפגשים...

ובכן,

מה דעתי על הכרויות באינטרנט?-זה תלוי מאוד,ייתכנו אחלה אנשים וייתכנו פחות.לכל אחד יש מטרה אחרת ולא תמיד זה מסתדר עם הצד השני. מה גם שייתכנו זוועות כפי שאמרו פה כמה. האם זה רצוי?-זה נחמד וזה מקביל לכל מדית הכרות אחרת,זהו עוד מקום נוסף להכיר אנשים,בדיוק כמו באוטובוס,בסופר או בעבודה..מה גם שישנה היום את האופציה של המצלמות ככה שאפשר לחסוך את הפגישות העיוורות המתסכלות. האם זה עובד?-אני יכולה לספר על מיקרה של חברה שלי שהכירה את בעלה דרך אתר הכרויות,כעבור שנתים הם נישאו והיא עומדת ללדת עוד מעט..אז תגידו מזל טוב
וגם יש לי בן דוד שיצא עם חברתו 3 שנים והם הכירו בנט. זה לא משנה מאיפה יבוא לך המזל..הכל מלמעלה.

lady parket

New member
עונה נה נה ....

האם זה טוב? זה מאד אינדיבידואלי....אני למשל הכרתי מישהי בצ'ט......הקשר הכי חזק שהיה לי....... האם זה רצוי? רצוי לא מצוי והמצוי לא רצוי....שאלה קצת קיטשית...:) האם "אין ברירה אחרת כי אין מקום אחר להכיר"? לעע...לא להגזים...אבל האמת שזה לפעמים יותר נוח אין את הגירויים מהסביבה...זה רק אחד על אחד...בסבבה בראש טוב.. האם זה מקובל? וואלה כן! האם זה עובד? האם הייתם עושים/עושים את זה? כן, אני רשומה במספר מועט של אתרי הכרויות מעולייייייים.. המלצה : למנויי מכון כושר "הולמס פלייס" : www.atraf.co.il יש לכם שם "דייטינג". "כפיות" האתר של תפוז : www.capiyot.com..............לסביאן- ללסביות:www.lesbian.co.il האם זה יכול להביא לקשר לטווח ארוך? אם נפלת על הבנאדם הנכון אז כן למה לא....

Kerry121

New member
אני ..

מה דעתכם על הכרויות באינטרנט? בעד
את החבר שלי הכרת באינטרנט ואנחנו כבר מדברים על אירוסין
האם זה טוב? כן, אבל יש לזה גם המון חיסרונות. האם זה רצוי? רצוי ? לא חושבת. אין מקום ספיציפי אחד שבו "רצוי" להכיר לדעתי .. האם "אין ברירה אחרת כי אין מקום אחר להכיר"? לא. האם זה מקובל? אני מניחה שכן. האם זה עובד? האם הייתם עושים/עושים את זה? עשיתי את זה וזה הצליח
אבל אני מודה שלא תמיד זה מצליח. זה יכול להיות מתסכל. כשהתחלתי להתכתב עם החבר לא היתה לו תמונה לשלוח וגם לי לא , ככה שנורא פחדתי שלא אמשך אליו כשניפגש. האם זה יכול להביא לקשר לטווח ארוך? כן :)

A d i 23

New member
מעולם לא פתחתי כרטיס..

בשום אתר היכרויות, כי אני לא מאמינה בהיכרות כזו שיטחית ע"י כרטיסים שלא אומרים כלום.. אבל לדוגמא, כאן בעולם הפורומים, בהחלט מאמינה שכן, ויש כאן כמה זוגות שיכולים להעיד על כך.. מה שכן, חייבת להודות שאם היית שואלת אותי את השאלה הזו לפניי שנה וחצי, סביר להניח שהייתי מגחכת על העניין, פוסלת אותו על הסף, ואומרת לך שאין סיכוי ! אבל מישהו הצליח להוכיח לי אחרת.

abcd80

New member
חייבת לחלוק על דעתך בפעם הראשונה..

למה הכרות שטחית עפ"י כרטיסים ?. גם בפורומים זה קורה הכרות שטחית ויש הכרות על בסיס עניין משותף אבל זה כבר משהו אחר. כמו כן, רבים מהאנשים באתרי ההכרויות גולשים ומשתתפים באופן פעיל בפורומים וגם אנשים בפורומים מנויים באתרי הכרויות.. אז מה זה כבר משנה כאן או שם ? גם בחוץ קורות הכרויות שטחיות שניגשים אליך ככה ברחוב בדיוק כמו באתרים ששולחים לך קריצה.

בפורומים ניתן להתרשם

מדעותיו, מצורת המחשבה שלו, מהניסוח וכו' בניגוד לאתרי הכרויות שהמשפט הראשון שם הוא "תשלחי לי תמונה"..

abcd80

New member
לא תמיד

נתקלתי גם בפורומים כאלה שביקשו ישר תמונה.. ככה שמה זה משנה פה או באתר הכרויות. זה תלוי כבר באופי של האדם שאיתו את מדברת אם הוא ישר רוצה תמונה או סטוץ או רוצה ברצינות להכיר למטרות רציניות.

A d i 23

New member
תמיד יש פעם ראשונה ../images/Emo3.gif

ואני לא חושבת שזה נכון לכנות היכרות בפורומים שיטחית, זה ממש לא מדוייק. יש הבדל בין כרטיס "יבש" של מישהו באתר היכרויות, לבין כתיבה בפורומים השונים כי בפורומים, המחולקים לרוב לנושאים, יש את מה שנקרא דיון, שתוך כדי יכול להוביל למסרים אישיים, אח"כ למסנג'ר ומשם הדרך ידועה (אגב, לאו דווקא היכרות רומנטית) זה לא אותו הדבר כמו לקבל הודעה בנאלית ומעצבנת בסגנון "היי קראתי את הכרטיס שלך באתר הזה והזה, יש מצב להכיר ?" אז אותי הודעה כזו לא תמשוך.. וחוץ מזה, לא עושה לי את זה לקרוא שם, גיל, גובה, מקום מגורים וכו' של מישהו. וגם אין מה להשוות בכלל בין מישהו שניגש אליי פיזית, לבין איזו קריצה וירטואלית או איך שתקראי לזה, באתרי היכרויות. מקריצה וירטואלית, מאדם, שאני לא מכירה כלל, לא יהיה הקליק, שיכול להיות מפגישה סתמית מקרית ברחוב..

abcd80

New member
בכל זאת דברים כאלה יכולים לקרות

ברחוב או בפורומים או באתרי הכרויות. דווקא מאתרי הכרויות לא חסרים סיפורי אהבה כמו שיש בפורומים או בחוץ. זה פשוט נראה לי קטנוני לפסול אתרי הכרויות רק בגלל ששולחים לך הודעה ראשונה בנאלית ..

A d i 23

New member
לא קטנוני..

פשוט לא מתאימה לי דרך ההיכרות הזו, זה הכל. לא מושך אותי להכיר אדם דרך כרטיס שבו כתובים הפרטים שלו.. זה שלא חסרים סיפורי אהבה שהתחילו באתרי היכרויות, אני יודעת. לי זה לא מתאים.

למעלה