סקר

../images/Emo35.gif סקר ../images/Emo35.gif

מה דעתכם על הכרויות באינטרנט? האם זה טוב? האם זה רצוי? האם "אין ברירה אחרת כי אין מקום אחר להכיר"? האם זה מקובל? האם זה עובד? האם הייתם עושים/עושים את זה? האם זה יכול להביא לקשר לטווח ארוך? ....... ..... ......

elena20

New member
עונה

מה דעתכם על הכרויות באינטרנט? בעד, כך הכרתי את בן זוגי. האם זה טוב? האם זה רצוי? אממ....תלוי בבן אדם, יש אנשים שיותר קל להם להכיר דרך האינטרנט, לפני שהכרתי את חבר שלי לא האמנתי שבאמת אפשר להכיר מישהו "נורמלי", מאז כמובן דעתי השתנתה. האם "אין ברירה אחרת כי אין מקום אחר להכיר"? לא, יש אנשים שפשוט יותר קל להם להכיר ככה. האם זה מקובל? כן האם זה עובד? אני עם חבר שלי כבר 9 חודשים ביחד, אז כנראה שכן
האם הייתם עושים/עושים את זה? עשיתי את זה
האם זה יכול להביא לקשר לטווח ארוך? כן, כמו שאמרתי למעלה אנחנו כבר 9 חודשים ביחד (טפו,טפו בלי עין הרע). שמעתי על המון שביחד כמה שנים בעקבות ההכרות באינטרנט ואפילו התחתנו.

צומיש

New member
עונה...

מה דעתכם על הכרויות באינטרנט?תלוי מי ומה.. יש משהו קוסמי בלהכיר את האופי לפני היופי.. אבל יש בזה המון שקרים ובעייתיות האם זה טוב?לפעמים האם זה רצוי?לפעמיים האם "אין ברירה אחרת כי אין מקום אחר להכיר"? יש המון מקומות רק זה יותר נגיש ויותר קל האם זה מקובל?מקובל מאד האם זה עובד? האם הייתם עושים/עושים את זה? הקשר הקודם שלי 4 שנים היה הכרות באינטרנט האם זה יכול להביא לקשר לטווח ארוך?כמו שרשמתי...

nate2000

New member
תשובות

האם זה טוב? אני אישית לא נגד. יצא לי להכיר כמה אנשים נפלאים, הם לא הפכו לבני זוג שלי אבל אנחנו חברים ממש טובים, בזכות אחד מהם שהוא ממש חבר טוב שלי הכרתי את בעלי לעתיד. האם זה רצוי? למה לא בעצם? זה עוד ערוץ להכרת אנשים, לא בהכרח בני זוג. האם אין ברירה אחרת ולכן פונים לרשת? לא בהכרח, תמיד יש ברירה, אבל האינטרנט פשוט מרחיב את האפשרויות. האם זה מקובל? נראה לי שעכשיו כן, עד לפני כמה שנים לא היה ממש מקובל. העולם משתנה ממש מהר. האם זה עובד? כן. יש כאלה שפגשו דרך הרשת את הגבר/אישה שלהם. במקרה שלי דווקא במישור הרומנטי זה לא עבד אבל פגשתי כמה אנשים נפלאים שהם חברים טובים שלי. האם הייתם עושים את זה? כן עשיתי את זה. האם יכול להביא לקשר ארוך טווח? מכירה כאלה שנפגשו באיי סי והתחתנו, ועוד כמה זוגות שבדרך לשם ונפגשו דרך פורומים וכו'. לדעתי הסיכוי לפגוש את הגבר/ אישת חלומותך שווה בכל מקום, באינטרנט פשוט הרבה יותר קל להתמכר לתהליך החיפוש עצמו כי המבחר הוא עצום.

free soul

New member
למה לא?

וכן, היו אנשים שהכירו לטווח הארוך והיו אנשים שסתם היה להם לסטוץ או לקשר ידידותי

mesoo

New member
אני לא בעד ולא נגד

אני אישית מעדיפה שזה לא יהיה ורטואלי,כמו בסרטים שנפגש ברכבת או באוטובוס או בלא בלא בלא. זה כן מקובל ולפעמים זה עובד.אני מקווה שלא אגיע למצב הזה.

זה מסוכן

באינטרנט יש גם אנשים רעים שמשתמשים, ולא תמיד אפשר לדעת מי האיש המתכתב אתנו. צריך להזהר ולהמנע מיצירת קשרים דרך האינטרנט. הכי טוב ליצור קשרים במסגרות כמו בית ספר, חוגים, צבא ואוניברסיטה.

nate2000

New member
אפשר גם חוגים

ריקוד, חדר כושר, התנדבות, במקומות בילוי- תלוי איזה ואיפה את מבלה.

ובכן...

ריקוד: לפעמים אני הולכת לחוג סלסה, אבל רובם מחפשים שם קשר ... איך אני אגדיר את זה.... לטווח מצומצם ביותר... חדר כושר: לא אוהבת, אבל זה אותו סיפור התנדבות: אין זמן כרגע פאבים: כמו הריקוד חברים: אין כרגע משהו מתאים עוד רעיונות?

A d i 23

New member
נראה שאת ממש מתנגדת..

מתנגדת להיכרות באינטרנט. אני מסיקה מכך שאת האקס האחרון לא הכרת באופן הזה.. מותר לשאול/לדעת למה ההתנגדות הזו לקשר שכזה ?

ממש לא מתנגדת

להפך, הראתי כי רוב האופציות האחרות כמו ריקודים, חדר כושר וכו' לא טובות וזה די משאיר אותנו עם האופציה של הכירות וירטואלית

תגובה

מה עם חוגים? תוכלי להצטרף לחוגים, שמענינים אותך. גם בעבודה אפשר להכיר, אבל יותר קשה. אני חושב, שיש גם מועדונים חברתיים להכיר בהם אנשים. אפשר גם להצטרף לטיולים של החברה להגנת הטבע. יש סדנאות. יש מספיק מסגרות.

מנסה לענות

מה דעתכם על הכרויות באינטרנט? האם זה טוב? כן זה כלי טוב , זה יכול להועיל בתחום האם זה רצוי?כן ברוב המקרים, נכון שיש סכנות אבל רובינו שפויים האם "אין ברירה אחרת כי אין מקום אחר להכיר"?לפעמים, שאיין כושר יכולת להכיר מחוץ למכשיר האם זה מקובל?כן האם זה עובד? האם הייתם עושים/עושים את זה? אני מנסה לפעמים , באתר כפיות האם זה יכול להביא לקשר לטווח ארוך? מקווה מאוד שכן וזה יכול,

abcd80

New member
עונה..

מה דעתכם על הכרויות באינטרנט?
זה עוד דרך נחמדה להכיר ולהרחיב את המעגל החברתי וגם ליצור קשרים חברתיים. האם זה טוב?
כן רק אם מתחברים לאנשים הנכונים כלומר לא איזה פסיכים או שקרנים. האם זה רצוי?
אין רצוי ולא רצוי. מה שמתאים לכל אחד. האם "אין ברירה אחרת כי אין מקום אחר להכיר"?
לא. אפשר להכיר באינטרנט בנוסף לדרכים המקובלות כיום. האם זה מקובל?
מה זה בדיוק מקובל? זה לא איזה נורמה חברתית שמחייבת את כולם לנהוג כך. מה שמתאים ונכון לכל אחד אישית. האם זה עובד? האם הייתם עושים/עושים את זה?
כן עובד. הכרתי כמה אנשים מקסימים מהאינטרנט וחלקם הפכו לידידים קרובים שלי. אחד מהם הוא בכלל בן הזוג שלי
כך שזה עובד וראיתי אצל אנשים אחרים גם. האם זה יכול להביא לקשר לטווח ארוך?
בהחלט.

קורא סמוי עונה

מה דעתכם על הכרויות באינטרנט?מרגיש מלאכותי במקצת , אבל מכיוון שיש מאחורי זה אנשים אמיתיים בד"כ ,הסוף יכול להיות טוב האם זה טוב?טוב למי? לאנשים שקשה מבחינת אופי עיסוק או זמן פנוי להכיר אנשים בחוץ , להכיר בזמן ישיבה בבית יכול להיות דבר טוב האם זה רצוי?לא , אין תחליף להכרות בסגנון הישן האם "אין ברירה אחרת כי אין מקום אחר להכיר"?לעיתים כן , עכשיו אני נתקל בתקופה שבה אנשים נעלמים הרבה יותר מהר משמכירים חדשים , ותוסיפו לזה מסגרת אקדמית תובענית , לא בטוח שיש ברירה , אני שומר את זה כאופציה כרגע האם זה מקובל?אני חושב שכן , במיוחד בקרב הדורות הצעירים יותר האם זה עובד?בשבילי , לא....אין לי ניסיון עם זה , אני מוצא גם שצריך הרבה יותר אומץ להפוך קשר וירטואלי לאמיתי מאשר פשוט להתחיל קשר אמיתי....אבל שוב , כמו במציאות גם אם זה קשה , לפעמים אולי שווה לעשות את הצעד האם הייתם עושים/עושים את זה?כרגע לא ממש , לא באופן מכוון לפחות...כמו שאמרתי שומר כאופציה , לא בהכרח רומנטית...חברתית יותר.. האם זה יכול להביא לקשר לטווח ארוך?כמו כל דבר , זה תלוי רק בבן אדם שאתה ובבן אדם שאיתו הקשר

infatuation

New member
בד"כ אני לא לגמרי בעד

אבל את בנזוגי הכרתי באינטרנט, האמת שדרך הפורום שאני מנהלת. ואנחנו כמעט 3 שנים יחד. אז כן זה יכול בהחלט לעבוד, למרות שלפני החבר שלי הכרתי כמה זוועות. ולהגיד שאין מקום אחר להכיר... זה תלוי בבנאדם, בחיי החברה שלו, בחיים הפרטיים שלו, ומה הוא עושה כדי להכיר אנשים חדשים. למרות שאולי קצת עצוב שהיום אנשים מכירים בעיקר דרך האינטרנט זה אומר אולי משהו על התקשורת בין האנשים היום. וזה מאוד מקובל היום, אפילו אמא שלי הכירה את הבנזוג שלה דרך האינטרנט...

אממ...

לדעתי, אין כל רע להכיר דרך האינטרנט רק שהשיטה הזו כנראה לא מוצלחת כל כך עבורי
וכן, האמת שרוב האופציות להכרויות די חסומות אז מנסים מה שיש
כרגע, הפסקתי.

למעלה